Pokemon GO
עמוד 69 מתוך 74 ראשוןראשון ... 19596768697071 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,021 עד 1,035 מתוך 1104
  1. Professional Design
    Originally posted by yossi@Feb 6 2010, 08:56 PM
    סטיב-
    רוני אומר שהוא מוכן, ברנדון ומפייר אומר גם הוא שהוא מוכן, אתה אומר שאתה מוכן ואתה לא תשתמש בכוחות לרעה, וגם ברנדון אומר את זה. ליאו עלה כבר לבכירים, אתם מחכים בסבלנות.
    לפתע, מופיע בסלון מאיר לבן, הוא נראה צעיר, הוא מביט בכם ואז אומר, ''שלום..אני כריס, הבן השני של ליאו, אני עוזר לליאו עכשיו עם העניין של הטיטאנים. חשוב שתבינו, חצי מקהילת הבכירים נהרגה, הבכירים האחרים ירדו לכדור הארץ והם מסתתרים בכדור הארץ, ליאו כבר מכשף את הקסמים של האלים היוונים, אתם חייבים לחסל את הטיטאנים, אם לא תחסלו אותם כל הבכירים ימותו וישלוט פה כאוס אדיר בכדור הארץ.'' אומר כריס, ''רוני, סטיב.. אני בעצם סבא שלכם, או לפחות שלך רוני, סטיב..אתה הנכד של וויאט, אח שלי שהפך לרשע, אני במאמצים להפוך אותו עכשיו לטוב, הוא נהיה מאיר שחור והוא עובד בשביל המקור.'' אומר כריס ונאנח.
    ''אז.. יש לכם שאלות לפני שתהפכו לאלים?'' אומר כריס ופונה אליכם.

"רק ארצה להגיד כריס שאני מוכן לעזור לך בשיכנוע של וויאט , ותודה שאתה עושה את זה ..
    אין לי שום שאלה ואני מוכן להפוך לאל "

2. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Feb 7 2010, 07:01 PM
    רוני-
    כריס עונה לך, ''יש שלושה אלים, כלומר שרק שלושה יקבלו את הכוחות, כוח אחד שייך לאל המלחמה היווני ארס, כוח אחר של אפרודיטה, אלת האהבה.
    והכוח האחרון והחזק ביותר, הכוח של גאיה, אלת האדמה.'' אומר לך כריס, לאחר שאתה מוסיף שאלה אחרת, כריס עונה לך עליה, ''בוודאי רוני! אתם תקבלו מראה של אלים יוונים, ומי שיקבל את הכוחות של ארס יקבל קילשון וכוחות חזקים ביותר, אל האהבה יקבל תשוקה גדולה וגם כוחות משלו, אך אל האדמה יוכל לשלוט במזג האוויר, יוכל ליצור ברקים, להוריד גשם, לפתוח את האדמה, ויהיה מאוד מאוד חזק.'' אומר כריס ואז עונה לברנדון ומפייר על השאלה שלו.
    ''דרך אגב, ליאו עוד מעט ירד עם הכוחות.'' מוסיף כריס.

אולי תנסה משהו יותר יצירתי מאשר בול כמו בסידרה? <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_<
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מחכה לזה בקוצר רוח" אומר ואתיישב
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Feb 7 2010, 07:01 PM
    ברנדון רוקס-
    אתה חושב לעצמך את המחשבה הזאת ומהבהב לחדר, אתה אוגר כוח ונח. לאחר מכן אתה מתחיל לטייל בעולם התחתון, אתה רואה מלא שדים בראייתך ומגיע למקום דיי גדול, אתה רואה מלא שדים במעגל ובמעגל אתה רואה שתי אנשים מוזרים, בעלי לבוש לבן ודיי מוזר, אחד גבר ואחת אישה.
    אחשוב לעצמי &#39;מעניין מה זה המקום הזה. טוב, אין טעם להישאר כאן ולתהות&#39; ואז אתקדם לכיוון המעגל ואשאל מישהו "מה קורה כאן?"

4. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    אתה מחכה שליאו ירד, בנתיים גם רוני מחכה וסטיב אומר לכריס שהוא מוכן לעזור לו בעניין וויאט, וכריס מודה לו ופונה אליכם שוב, &#39;&#39;כנראה שטעיתי, הכוחות יהיו של גאיה-אלת האדמה, ארס-אל המלחמה, ופוסידון-אל המים. הכוחות יתנו לכם שליטה מוחלטת בתחום בו אתם שולטים, אבל אסור לכם לנצל את הכוחות האלה לרעה. אני מרגיש שעוד בכירים מתים, ליאו מגיע לכאן.&#39;&#39; אומר כריס ולפתע ליאו מגיע אליכם, הוא פותח כד מוזר ועתיק ומתוכו יוצא זוהר ענק ונכנס בך, בסטיב וברוני, הבגדים שלכם הופכים לבגדים יוונים והכוחות שלכם מתעצמים.
    ליאו מתחיל לדבר, &#39;&#39;רוני קיבל את הכוח של גאיה, ברנדון ומפייר קיבל את הכוח של פוסידון, וסטיב קיבל את הכוח של ארס. ברנדון, אתה לא קיבלת כוח, אבל תוכל לעזור לנו כמכשף.&#39;&#39; אומר ליאו וברנדון עונה לו בהסכמה.
    &#39;&#39;אז? איך אתם מרגישים?&#39;&#39; אומר ליאו, אתה מרגיש שהכוח שלך חזק ביותר ואתה ממש מרגיש שאתה אל&#33;

סטיב-
    אתה מחכה שליאו ירד, בנתיים גם רוני מחכה וברנדון ומפייר מחכה, אתה אומר לכריס שאתה מוכן לעזור לו בעניין וויאט, וכריס מודה לך על זה ופונה אליכם שוב, &#39;&#39;כנראה שטעיתי, הכוחות יהיו של גאיה-אלת האדמה, ארס-אל המלחמה, ופוסידון-אל המים. הכוחות יתנו לכם שליטה מוחלטת בתחום בו אתם שולטים, אבל אסור לכם לנצל את הכוחות האלה לרעה. אני מרגיש שעוד בכירים מתים, ליאו מגיע לכאן.&#39;&#39; אומר כריס ולפתע ליאו מגיע אליכם, הוא פותח כד מוזר ועתיק ומתוכו יוצא זוהר ענק ונכנס בך, בברנדון ומפייר וברוני, הבגדים שלכם הופכים לבגדים יוונים והכוחות שלכם מתעצמים.
    ליאו מתחיל לדבר, &#39;&#39;רוני קיבל את הכוח של גאיה, ברנדון ומפייר קיבל את הכוח של פוסידון, וסטיב קיבל את הכוח של ארס. ברנדון, אתה לא קיבלת כוח, אבל תוכל לעזור לנו כמכשף.&#39;&#39; אומר ליאו וברנדון עונה לו בהסכמה.
    &#39;&#39;אז? איך אתם מרגישים?&#39;&#39; אומר ליאו, אתה מרגיש שהכוח שלך חזק ביותר ואתה ממש מרגיש שאתה אל&#33;

רוני-
    אתה מחכה שליאו ירד, בנתיים גם סטיב מחכה וברנדון ומפייר מחכה, סטיב פונה אל כריס ואומר לכריס שהוא מוכן לעזור לו בעניין וויאט, וכריס מודה לו על זה ופונה אליכם שוב, &#39;&#39;כנראה שטעיתי, הכוחות יהיו של גאיה-אלת האדמה, ארס-אל המלחמה, ופוסידון-אל המים. הכוחות יתנו לכם שליטה מוחלטת בתחום בו אתם שולטים, אבל אסור לכם לנצל את הכוחות האלה לרעה. אני מרגיש שעוד בכירים מתים, ליאו מגיע לכאן.&#39;&#39; אומר כריס ולפתע ליאו מגיע אליכם, הוא פותח כד מוזר ועתיק ומתוכו יוצא זוהר ענק ונכנס בך, בברנדון ומפייר ובסטיב, הבגדים שלכם הופכים לבגדים יוונים והכוחות שלכם מתעצמים.

ברנדון רוקס-
    אתה נדהם מגודלו של המקום, המקום בהחלט גדול מאוד ונראה כמו זירת הקרב, מעגל השדים גודל יותר ויותר ואתה לא מצליח לראות את שני האנשים, לפתע אתה רואה ברק יוצא מן המעגל ומלא שדים עפים ממנו ומושמדים, השדים שנותרו בורחים משם ושני האנשים מתקדמים אליך, &#39;&#39;הי אתה, מי אתה ואיפה אנחנו?&#33;&#39;&#39; אומר הגבר ונראה מאוד כועס.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Feb 25 2010, 12:02 AM

רוני-
    אתה מחכה שליאו ירד, בנתיים גם סטיב מחכה וברנדון ומפייר מחכה, סטיב פונה אל כריס ואומר לכריס שהוא מוכן לעזור לו בעניין וויאט, וכריס מודה לו על זה ופונה אליכם שוב, &#39;&#39;כנראה שטעיתי, הכוחות יהיו של גאיה-אלת האדמה, ארס-אל המלחמה, ופוסידון-אל המים. הכוחות יתנו לכם שליטה מוחלטת בתחום בו אתם שולטים, אבל אסור לכם לנצל את הכוחות האלה לרעה. אני מרגיש שעוד בכירים מתים, ליאו מגיע לכאן.&#39;&#39; אומר כריס ולפתע ליאו מגיע אליכם, הוא פותח כד מוזר ועתיק ומתוכו יוצא זוהר ענק ונכנס בך, בברנדון ומפייר ובסטיב, הבגדים שלכם הופכים לבגדים יוונים והכוחות שלכם מתעצמים.

"אני מרגיש טו-אוב&#33;" אומר בהיתרגשות ואנסה להישתמש בכוחי החדש
    גיל! 3>

6. Professional Design
    סטיב-
    אתה מחכה שליאו ירד, בנתיים גם רוני מחכה וברנדון ומפייר מחכה, אתה אומר לכריס שאתה מוכן לעזור לו בעניין וויאט, וכריס מודה לך על זה ופונה אליכם שוב, &#39;&#39;כנראה שטעיתי, הכוחות יהיו של גאיה-אלת האדמה, ארס-אל המלחמה, ופוסידון-אל המים. הכוחות יתנו לכם שליטה מוחלטת בתחום בו אתם שולטים, אבל אסור לכם לנצל את הכוחות האלה לרעה. אני מרגיש שעוד בכירים מתים, ליאו מגיע לכאן.&#39;&#39; אומר כריס ולפתע ליאו מגיע אליכם, הוא פותח כד מוזר ועתיק ומתוכו יוצא זוהר ענק ונכנס בך, בברנדון ומפייר וברוני, הבגדים שלכם הופכים לבגדים יוונים והכוחות שלכם מתעצמים.

"אניי מרגיש חחחזק ועוצמתי &#33; " אומר בקול רם
    אך לא אראה תוקפנות "תודה רבה לכם על העזרה שלכם , אני מודה לכם שאתם סומכים עלינו
    ונותנים לנו את התענוג והכבוד לעזור לעולם להינצל ולחיסול הטיטאנים , אני חושב שאני מוכן "
    אומר ואעמוד זקוף .

7. מנהל החודש
    [color=gray][SIZE=1]ברנדון ומפייר-
    אתה מחכה שליאו ירד, בנתיים גם רוני מחכה וסטיב אומר לכריס שהוא מוכן לעזור לו בעניין וויאט, וכריס מודה לו ופונה אליכם שוב, &#39;&#39;כנראה שטעיתי, הכוחות יהיו של גאיה-אלת האדמה, ארס-אל המלחמה, ופוסידון-אל המים. הכוחות יתנו לכם שליטה מוחלטת בתחום בו אתם שולטים, אבל אסור לכם לנצל את הכוחות האלה לרעה. אני מרגיש שעוד בכירים מתים, ליאו מגיע לכאן.&#39;&#39; אומר כריס ולפתע ליאו מגיע אליכם, הוא פותח כד מוזר ועתיק ומתוכו יוצא זוהר ענק ונכנס בך, בסטיב וברוני, הבגדים שלכם הופכים לבגדים יוונים והכוחות שלכם מתעצמים.
    [/SIZE
    איזה מתקפות יש לי?

~~~~
    "ואוו אני מרגיש שיש לי כוח עצום&#33;" אומר בהתלהבות.
    "אז מתי יוצאים?" אשאל את ליאו וכריס.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    עריכה:
    נפתח מחדש לאחר הסברה בנוגע לסיבות הפתיחה.
    ברנדון רוקס-
    אתה נדהם מגודלו של המקום, המקום בהחלט גדול מאוד ונראה כמו זירת הקרב, מעגל השדים גודל יותר ויותר ואתה לא מצליח לראות את שני האנשים, לפתע אתה רואה ברק יוצא מן המעגל ומלא שדים עפים ממנו ומושמדים, השדים שנותרו בורחים משם ושני האנשים מתקדמים אליך, &#39;&#39;הי אתה, מי אתה ואיפה אנחנו?&#33;&#39;&#39; אומר הגבר ונראה מאוד כועס.
    "למה נראה לכם שאתם שואלים פה את השאלות?" אומר בקול עוקצני, ואז אמשיך "אין לי מושג מי אתם ולמה אתם פה, אבל אני יודע לומר לכם שאם אתם כאן, כנראה המקור רוצה מכם משהו. אני מניח שהוא ישלח מישהו לקבל את פניכם בקרוב"

9. משתמש מנוסה
    רוני, סטיב וברנדון ומפייר-
    כולכם מתלהבים מהכוח החדש שלכם, אתם מרגישים ממש חזקים והכוח הקודם שלכם נראה עלוב לעומת הכוח הזה.
    ברנדון ממש מקנא, אבל הוא שמח בשבילכם, ברנדון ומפייר מרגיש מאוד חזק אך מנסה לא להראות את כוחותיו, סטיב גם מרגיש חזק מאוד ולפתע תופס את ראשו של כריס ומעיף אותו אל הספה, ליאו מיד עוצר אותך סטיב ואומר לך, &#39;&#39;אתה האל ארס, כנראה הזעם מתחיל להשפיע עליך, תשתלט על זה&#33;&#39;&#39; אומר ליאו, אך לפתע רוני מנסה להשתמש בכוח שלו ונוצר רוח קטנה בחדר שמעיפה את כולכם לצדדים, ליאו שמתעשט אומר לך רוני, &#39;&#39;הכוח שלך נובע מהזעם שלך במיוחד, אם תתעצבן אתה עלול להשמיד את העולם כולו, תעצור את עצמך רוני.&#39;&#39; אומר ליאו ותופס את ידכם עם כריס, &#39;&#39;מוכנים לצאת?&#39;&#39; אומר כריס ושואל את שלושתכם, יחד עם ליאו שמהנהן.

ברנדון רוקס-
    האישה מתחילה לצחוק, והאיש מעיף אותך לקיר בחוזקה, אתה מקבל מהלומה חזקה בראשך אך מתעשט במהירות, &#39;&#39;איך אתה מעז לדבר אלינו?&#33; שד חסר ערך ועלוב, אנחנו הטיטאנים הגדולים &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; כל העולם פוחד מאיתנו, ובזמן הקרוב אנחנו נשתלט על העולם, תמות&#33;&#39;&#39; אומר הגבר ושולח אליך ברק, לפתע החוזה מופיעה ומשתמש בקסם הגנה אפל שמגן עליך.
    &#39;&#39;שלום ברנדון, המקור יבוא עכשיו.&#39;&#39; אומרת החוזה, לפני שהטיטאנים מספיקים להגיב, המקור מופיע באש אדירה מולך, הוא מעיף את שתי הטיטאנים הצידה ואומר להם, &#39;&#39;אם תעזרו לי לחסל את המכושפים ואת הבכירים, תקבלו שליטה יחד איתי על העולם, מה דעתכם?&#39;&#39; אומר המקור בקול המפחיד והאימתני שלו.
    הטיטאנים, שהופתעו מכוחו, לא יודעים מה להגיד, כשלפתע מגיע אדם נוסף למקום ומחייך חיוך שטני, המקור ממהר להגיב לו, &#39;&#39;אני מבין שגם אתה כאן.. קרונוס.&#39;&#39; אומר המקור וקרונוס מהנהן בשטניות ומוכן לעסקתו של המקור.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 9 2010, 09:07 PM
    כולכם מתלהבים מהכוח החדש שלכם, אתם מרגישים ממש חזקים והכוח הקודם שלכם נראה עלוב לעומת הכוח הזה.
    ברנדון ממש מקנא, אבל הוא שמח בשבילכם, ברנדון ומפייר מרגיש מאוד חזק אך מנסה לא להראות את כוחותיו, סטיב גם מרגיש חזק מאוד ולפתע תופס את ראשו של כריס ומעיף אותו אל הספה, ליאו מיד עוצר אותך סטיב ואומר לך, &#39;&#39;אתה האל ארס, כנראה הזעם מתחיל להשפיע עליך, תשתלט על זה&#33;&#39;&#39; אומר ליאו, אך לפתע רוני מנסה להשתמש בכוח שלו ונוצר רוח קטנה בחדר שמעיפה את כולכם לצדדים, ליאו שמתעשט אומר לך רוני, &#39;&#39;הכוח שלך נובע מהזעם שלך במיוחד, אם תתעצבן אתה עלול להשמיד את העולם כולו, תעצור את עצמך רוני.&#39;&#39; אומר ליאו ותופס את ידכם עם כריס, &#39;&#39;מוכנים לצאת?&#39;&#39; אומר כריס ושואל את שלושתכם, יחד עם ליאו שמהנהן.

"יש לי רעייון נהדר" אומר ואז אשתגר משם לשאול ואנסה לגייס לעצמי צבא של שדים.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    האישה מתחילה לצחוק, והאיש מעיף אותך לקיר בחוזקה, אתה מקבל מהלומה חזקה בראשך אך מתעשט במהירות, &#39;&#39;איך אתה מעז לדבר אלינו?&#33; שד חסר ערך ועלוב, אנחנו הטיטאנים הגדולים &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; כל העולם פוחד מאיתנו, ובזמן הקרוב אנחנו נשתלט על העולם, תמות&#33;&#39;&#39; אומר הגבר ושולח אליך ברק, לפתע החוזה מופיעה ומשתמש בקסם הגנה אפל שמגן עליך.
    &#39;&#39;שלום ברנדון, המקור יבוא עכשיו.&#39;&#39; אומרת החוזה, לפני שהטיטאנים מספיקים להגיב, המקור מופיע באש אדירה מולך, הוא מעיף את שתי הטיטאנים הצידה ואומר להם, &#39;&#39;אם תעזרו לי לחסל את המכושפים ואת הבכירים, תקבלו שליטה יחד איתי על העולם, מה דעתכם?&#39;&#39; אומר המקור בקול המפחיד והאימתני שלו.
    הטיטאנים, שהופתעו מכוחו, לא יודעים מה להגיד, כשלפתע מגיע אדם נוסף למקום ומחייך חיוך שטני, המקור ממהר להגיב לו, &#39;&#39;אני מבין שגם אתה כאן.. קרונוס.&#39;&#39; אומר המקור וקרונוס מהנהן בשטניות ומוכן לעסקתו של המקור.
    מי זה החוזה?
    _________
    אומר בהפתעה והלחץ, מגמגם "א..אלה הטי..טיטאני..טינטאנים?" וטאביט בהם בלחץ ובהפתעה, בפחד וביראה, בעודי רועד כולי מהפחד בגלל היחס המזלזל שנתתי להם ומה שהם עלולים לעשות לי עליו

12. Professional Design

"מצטער ברנדון"
    אגיד ואנסה להיות רגוע , הדם במוח שלי זורם מהר מידי ועליי להירגע
    "אשתה לפני שנזוז" אגיד ואלך לשתות כוס מים
    אנשום עמוק ואגיד "אני מוכן אפשר ללכת ."

13. מנהל החודש

"אני מוכן" אומר לכריס.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    רוני-
    בדיוק שברנדון ומפייר וסטיב אומרים שהם מוכנים, אתה משתגר משם בעזרת הכוח שלך.
    אתה יורד לשאול ורואה המון שדים נאספים סביבך, הם אומרים ביחד, &#39;&#39;מי אתה?&#33; איך אתה מעז לרדת לשאול ככה?&#33;&#33;&#33;&#39;&#39; הם אומרים ותוקפים אותך.
    בזווית העין, אתה קולט אדם מוזר שנמצא קצת רחוק ממך, הוא מחייך חיוך שטני, השדים בנתיים מנסים לתקוף אותך.

ברנדון רוקס-
    החוזה, העוזרת האישית של המקור וזאת שמגלה לו את העתיד.
    ---
    אתה מסתכל על האיש והאישה, הם מציגים את עצמם, האישה מציגה את עצמה כמטה והגבר כדמיטריוס.
    קרונוס, שנראה גדול בהרבה מהם, כל גופו מפחיד אותך וכשהוא מתקרב אתה מתחיל לרעוד, הרוח שלו אפלה והגוף שלו ממש מפחיד אותך, הוא נראה עוצמתי בהרבה מן שתי הטיטאנים, והכוח שלו ממש אלוהי.
    &#39;&#39;אז...אתה השד ששולט כאן על העיניינים?&#33;&#39;&#39; אומר קרונוס בכעס אל המקור, &#39;&#39;תביא לי את האדם ששולט בכוחה של גאיה, מיד&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 39;&#39; הוא אומר וכל המקום מתחיל לזוז, אבנים מתנפצות לידך והמקור מעיף אותך הצידה, &#39;&#39;תשתוק, המכושפים קיבלו את הכוחות של האלים, תרדוף אותם. ידוע לי שמכושף אחד נמצא כאן בשאול, תחפש אותו.&#39;&#39; אומר המקור ושלושת הטיטאנים מיד נעלמים.

סטיב-
    אתה מנסה להירגע ואומר שאתה מוכן, ברנדון ומפייר אומר גם הוא שהוא מוכן, ואתה מרגיש שהדם שלך זורם במהירות ושאתה....חייב להרוג.
    לפתע, רוני נעלם מן המקום, ליאו וכריס המומים אך הם ידעו שזה יקרה, &#39;&#39;לעזאזאל, הכוח שלו ממש משתלט עליו, הכוח שלו יכול להרוס את העולם בהנפת יד אחת, חייבים לעצור אותו&#33; תחפשו אותו, הוא חייב להיות איפשהו.&#39;&#39; אומר ליאו ונעלם משם, כריס גם נעלם ושניכם נשארים לבד באחוזה.

ברנדון ומפייר-
    אתה אומר שאתה מוכן, כריס וליאו מחייכים אך אתה רואה שסטיב מנסה להשתלט על עצמו, הוא אומר שהוא מוכן לבסוף.
    לפתע, רוני נעלם מן המקום, ליאו וכריס המומים אך הם ידעו שזה יקרה, &#39;&#39;לעזאזאל, הכוח שלו ממש משתלט עליו, הכוח שלו יכול להרוס את העולם בהנפת יד אחת, חייבים לעצור אותו&#33; תחפשו אותו, הוא חייב להיות איפשהו.&#39;&#39; אומר ליאו ונעלם משם, כריס גם נעלם ושניכם נשארים לבד באחוזה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 10 2010, 07:18 PM
    רוני-
    בדיוק שברנדון ומפייר וסטיב אומרים שהם מוכנים, אתה משתגר משם בעזרת הכוח שלך.
    אתה יורד לשאול ורואה המון שדים נאספים סביבך, הם אומרים ביחד, &#39;&#39;מי אתה?&#33; איך אתה מעז לרדת לשאול ככה?&#33;&#33;&#33;&#39;&#39; הם אומרים ותוקפים אותך.
    בזווית העין, אתה קולט אדם מוזר שנמצא קצת רחוק ממך, הוא מחייך חיוך שטני, השדים בנתיים מנסים לתקוף אותך.

בעזרת כוחי החדש אני הורג שלושה שדים.
    "מישהו רוצה להיצטרף אליהם? או שאתהם מבינים מי הבוס פה עכשיו?"
    גיל! 3>

עמוד 69 מתוך 74 ראשוןראשון ... 19596768697071 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •