ברנדון-
אחי, הכוח שלך הוא פסיבי, כלומר אתה לא שולט על החיזיון.
אני יכול להגיד לך שאתה יכול לקבל חזיונות מנגיעה באנשים שהחיזיון קשור אליהם, או בחפצים שזה קשור אליהם.
------
אתה מתרכז ומנסה לקבל חיזיון, אך אתה לא מצליח.
בלאתזור מסתכל אליך לפתע במבט מוזר, ''אתה? יש לך את כוח החיזיון...'' הוא אומר בקול נמוך ומפחיד, ומוסיף לאחר-מכן באותו קול, ''פיבי.''
הוא אומר ויוצר כדור אנרגיה, ''אתם הצאצאים של המכושפות?!'' הוא אומר כאשר הוא מסתכל על רוני גם ומבין שיש לו את כוח ההקפאה.
''הייתי צריך לדעת!'' הוא אומר וזורק עליך את כדור האנרגיה, זה מעיף אותך ומפיל אותך.
אתה מרגיש כאבים בגוף בזמן שרוני מנסה להקפיא אותו.
אתה רואה במעורפל את המשך הקרב, ליאו מופיע ובלאתזור נעלם.
רוני-
בזמן שאתה בקרב, אתה מסתכל על ברנדון שמנסה לקבל חיזיון, לפתע בלאתזור מתחיל להתרכז בעצמו ואומר, ''אתם הצאצאים של המכושפות?! הייתי צריך לדעת!''
הוא אומר בקול נמוך ומפחיד, אתה מנסה להקפיא אותו אך הוא יוצא כל פעם מן ההקפאה, בהתקף זעם אדיר הוא יוצר כדור אנרגיה ומעיף אותו על ברנדון שעף אל הרצפה וחש כאבים עזים בגופו.
''אתה.. אני אהרוג אותך!!!'' הוא אומר בשאגה אדירה שמרעידה את הבית, אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות.
ליאו מופיע לפתע, ''עזוב אותו.. קול.'' אומר ליאו, אתה מופתע לגמריי שליאו מדבר עם בלאתזור באופן רגוע, ושהוא קרא לו קול.
''הייתי צריך לדעת, ליאו..'' הוא אומר והופך חזרה לדמות אנושית, ומהבהב מן המקום במבט של איש נואש.