Pokemon GO
עמוד 70 מתוך 74 ראשוןראשון ... 20606869707172 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 1104
  1. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Mar 10 2010, 07:18 PM

ברנדון ומפייר-
    אתה אומר שאתה מוכן, כריס וליאו מחייכים אך אתה רואה שסטיב מנסה להשתלט על עצמו, הוא אומר שהוא מוכן לבסוף.
    לפתע, רוני נעלם מן המקום, ליאו וכריס המומים אך הם ידעו שזה יקרה, ''לעזאזאל, הכוח שלו ממש משתלט עליו, הכוח שלו יכול להרוס את העולם בהנפת יד אחת, חייבים לעצור אותו! תחפשו אותו, הוא חייב להיות איפשהו.'' אומר ליאו ונעלם משם, כריס גם נעלם ושניכם נשארים לבד באחוזה.
    אהבהב אל העולם התחתון איפה שנמצאים השדים ואחפש אותו שם

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    החוזה, העוזרת האישית של המקור וזאת שמגלה לו את העתיד.
    ---
    אתה מסתכל על האיש והאישה, הם מציגים את עצמם, האישה מציגה את עצמה כמטה והגבר כדמיטריוס.
    קרונוס, שנראה גדול בהרבה מהם, כל גופו מפחיד אותך וכשהוא מתקרב אתה מתחיל לרעוד, הרוח שלו אפלה והגוף שלו ממש מפחיד אותך, הוא נראה עוצמתי בהרבה מן שתי הטיטאנים, והכוח שלו ממש אלוהי.
    ''אז...אתה השד ששולט כאן על העיניינים?!'' אומר קרונוס בכעס אל המקור, ''תביא לי את האדם ששולט בכוחה של גאיה, מיד!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 39;' הוא אומר וכל המקום מתחיל לזוז, אבנים מתנפצות לידך והמקור מעיף אותך הצידה, ''תשתוק, המכושפים קיבלו את הכוחות של האלים, תרדוף אותם. ידוע לי שמכושף אחד נמצא כאן בשאול, תחפש אותו.'' אומר המקור ושלושת הטיטאנים מיד נעלמים.
    טוב
    ___
    אחשוב לעצמי 'מה? מה אלה הכוחות של גאיה? למה קרונוס הזה רוצה אותם? ומה זאת אומרת המכושפים קיבלו את הכוח של האלים? יותר מדי דברים לא מסתדרים פה. קודם הבגידה של השד העליון ההוא, אחרי זה כדור הארץ מתחמם ועכשיו זה? העולם הזה ממש מטורף" ואקום, אביט בחשש באיזור

3. Professional Design
    סטיב-
    אתה מנסה להירגע ואומר שאתה מוכן, ברנדון ומפייר אומר גם הוא שהוא מוכן, ואתה מרגיש שהדם שלך זורם במהירות ושאתה....חייב להרוג.
    לפתע, רוני נעלם מן המקום, ליאו וכריס המומים אך הם ידעו שזה יקרה, ''לעזאזאל, הכוח שלו ממש משתלט עליו, הכוח שלו יכול להרוס את העולם בהנפת יד אחת, חייבים לעצור אותו! תחפשו אותו, הוא חייב להיות איפשהו.'' אומר ליאו ונעלם משם, כריס גם נעלם ושניכם נשארים לבד באחוזה.

אתחיל להרגיש עצבים ואגיד
    "אייפה הטיטאניים האלללהההה ?!"
    בזעם אך בשליטה עצמית .

4. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה מחסל שלושה שדים והם נשרפים לך מול העיניים.
    השדים האחרים מנסים לתקוף שוב אך כולם נשרפים לך בבת אחת מול העיניים! ''סוף סוף... מצאתי אותך.'' אומר איש ענק ומפחיד שמתקרב אליך, ''אתה האחד שמחזיק בכוחה של גאיה?!!!!!!!!! !'' אומר קרונוס ושולח עליך ברק שמעיף אותך אחורה, ''אני לא מאמין, הבכירים במצב כזה שהם משחררים את הכוחות של האלים?!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!'' אומר קרונוס והמקום כולו רועד.

ברנדון ומפייר-
    אתה משתגר מן הבית אל השאול, אתה מתחיל לחפש את רוני אך לפתע אתה מרגיש שמשהו פגע בך, אתה מסתובב ואיש מוזר שולח עליך ברק שמעיף אותך אחורה, ''מצאתי אותך סוף סוף, עכשיו תגלה מה הוא כוחי!!!!!'' אומר האיש וטוען בידו סופה עצומה.

ברנדון רוקס-
    אתה חושב לעצמך שמה שקורה כאן מטורף, והמקור עונה לך, ''אני יודע שזה מטורף בשבילך..טירון, אבל אתה צריך להיות חזק, כי עוד מעט הם יבואו לפה, והם עם כוחות אדירים.'' אומר המקור וצוחק צחוק מפחיד, הוא נעלם משם באש וגם החוזה נעלמת.
    אתה מתחיל לפחד ומשוטט לך באזור.

סטיב-
    אתה בעצבים אומר איפה הטיטאנים האלה, והבית כולו רועד!
    לפתע, מופיעה אישה בבית, אישה מאוד יפה, נראית מצויינת, והיא מביטה בך, ''סוף סוף מצאתי אותך, ארס.'' היא אומרת וטוענת ברק בידה, היא שולחת עליך את הברק ומעיפה אותך אל הדלת, אתה ממש מתעצבן אך היופי מטעה אותך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 10 2010, 09:52 PM
    רוני-
    אתה מחסל שלושה שדים והם נשרפים לך מול העיניים.
    השדים האחרים מנסים לתקוף שוב אך כולם נשרפים לך בבת אחת מול העיניים! ''סוף סוף... מצאתי אותך.'' אומר איש ענק ומפחיד שמתקרב אליך, ''אתה האחד שמחזיק בכוחה של גאיה?!!!!!!!!! !'' אומר קרונוס ושולח עליך ברק שמעיף אותך אחורה, ''אני לא מאמין, הבכירים במצב כזה שהם משחררים את הכוחות של האלים?!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!'' אומר קרונוס והמקום כולו רועד.

"תראה מה עשית!" אצרח עליו "הרגת את צבא השדים שלי!" אמשיך ואז אתשגר למאחוריו ואתקוף אותו בעזרת כוחי האדיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    אתה משתגר מן הבית אל השאול, אתה מתחיל לחפש את רוני אך לפתע אתה מרגיש שמשהו פגע בך, אתה מסתובב ואיש מוזר שולח עליך ברק שמעיף אותך אחורה, ''מצאתי אותך סוף סוף, עכשיו תגלה מה הוא כוחי!!!!!'' אומר האיש וטוען בידו סופה עצומה.
    אחשוב לעצמי 'אני חייב להתחזק, אבל איך? איך אפשר להתחזק במקום הזה?" ואעזוב את האיזור ההרוס, אחזור לטייל בעולם התחתון בזהירות יתרה

7. Professional Design
    סטיב-
    אתה בעצבים אומר איפה הטיטאנים האלה, והבית כולו רועד!
    לפתע, מופיעה אישה בבית, אישה מאוד יפה, נראית מצויינת, והיא מביטה בך, ''סוף סוף מצאתי אותך, ארס.'' היא אומרת וטוענת ברק בידה, היא שולחת עליך את הברק ומעיפה אותך אל הדלת, אתה ממש מתעצבן אך היופי מטעה אותך.
    משפשף את העיניים בציפיה שהעמוד לא יתקשח ויעמוד דום ..
    אין לדעת איך זה ניראה אצל אלים , ואז אומר
    "מה את עוושה ?! מי את ?" בסקסיות .

8. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-

אתן לו להשתמש במתקפה ובשנייה שהיא תתקרב אלייה אבהב למאחוריו ואשתמש בכוחי החדש.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה צועק עליו, אך הוא רק צוחק.
    אתה משתגר מאחוריו והוא קופץ ושולח עליך ברק, אתה משתמש בסופת טייפון והמתקפות פוגעות בשניכם ומעיפות אותכם לצדדים.
    ''אז מה...אתה שולט כבר בכוח שלה?'' אומר קרונוס ולפתע העיניים שלו נעשות לאדומות, ''אני אראה לך מה זה להתעסק איתי, מלך הטיטאנים עלי אדמות!!!!!!!!! !!!!'' אומר קרונוס והמקום מתחיל לרעוד, קרונוס הורס את המקום ופותח את האדמה.

ברנדון רוקס-
    אתה מתחיל ללכת בעולם השאול, הכל מפחיד וקפוא, לפתע אתה קולט את דמיטריוס ועוד מישהו שלבוש בלבוש יווני נלחמים בהבזקים קטלניים, אתה נזכר במה שהמקור אמר, שכנראה למכושפים יש עכשיו כוחות של אלים, אבל הוא לא נראה לך מכושף, הוא נראה לך כמו שד.

סטיב-
    ''אני מטה, נשלחתי להרוג אותך ארס, וזה מה שאני אעשה!!'' אומרת מטה ושולחת עליך עוד ברק לרגל, הרגל שלך שורפת ויורד לך המון דם.
    ''קרונוס ודמיטריוס כבר בטח הורגים את שני החברים האחרים שלך, עכשיו אני אחסל אותך!'' היא אומרת וטוענת עוד ברק, אלא שאז ברנדון בא ומעיף אותה לצד עם טלקינזיס, ''עכשיו סטיב!!!'' הוא אומר בזמן שמטה מתאוששת.

ברנדון ומפייר-
    הוא יורה עליך את הסופה העצומה, אתה משתגר מאחוריו ומנחית עליו זרם אדיר של מים, הוא עף הצידה אך מתאושש, ביד אחת הוא טוען ברק וביד השניה סופה אדירה, אתה מרחוק קולט מישהו שהגיע ומסתכל עליכם, הוא נראה כמו שד מהדרגה הגבוהה, הוא פשוט עומד שם ולא עושה כלום.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 12 2010, 09:51 AM
    רוני-
    אתה צועק עליו, אך הוא רק צוחק.
    אתה משתגר מאחוריו והוא קופץ ושולח עליך ברק, אתה משתמש בסופת טייפון והמתקפות פוגעות בשניכם ומעיפות אותכם לצדדים.
    ''אז מה...אתה שולט כבר בכוח שלה?'' אומר קרונוס ולפתע העיניים שלו נעשות לאדומות, ''אני אראה לך מה זה להתעסק איתי, מלך הטיטאנים עלי אדמות!!!!!!!!! !!!!'' אומר קרונוס והמקום מתחיל לרעוד, קרונוס הורס את המקום ופותח את האדמה.

"אתה באמת חושב שאתה יכול להיתעסק עם שליט העולם" אומר ואסגור בחזרה את החור באדמה.
    "זה לא ילך לך קיבלתי את הכוח של אימא אדמה ועכשיו אתה תיסבול!" אקרא ואתחיל ואזמן שיח ענקי שיקשור את רגליו וידיו ואז אוריד מבול כבד המלובה בברקים ורעמים בכל המקום."עכשיו תיווכח מה כוחי"
    גיל! 3>

11. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    הוא יורה עליך את הסופה העצומה, אתה משתגר מאחוריו ומנחית עליו זרם אדיר של מים, הוא עף הצידה אך מתאושש, ביד אחת הוא טוען ברק וביד השניה סופה אדירה, אתה מרחוק קולט מישהו שהגיע ומסתכל עליכם, הוא נראה כמו שד מהדרגה הגבוהה, הוא פשוט עומד שם ולא עושה כלום.
    אני יכול להשתמש ברעידת אדמה?
    ~~~~
    'אני כל כך מבוקש בעולם התחתון אבל אולי הוא בכל זאת לא מכיר אותי?'אחשוב לי במהירות.
    אעיף עליו המון מים ובמידה ואראה כי הברקים או הסופה שלו נכנסת למים שלי אהבהב למאחורי וארה לו על הגב מים.
    בזמן שאעשה את זה אגרום לשד לעזור לי.
    "אתה יודע שאני שד מרמה גבוהה וכמעט עליונה?כדאי לך לעזור לי" אשקר קצת במידה שיאמין ויעזור לי , אפילו שכוחיו מעטים כל עזרה של מישהו תעזור לי להביס אותו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה מתחיל ללכת בעולם השאול, הכל מפחיד וקפוא, לפתע אתה קולט את דמיטריוס ועוד מישהו שלבוש בלבוש יווני נלחמים בהבזקים קטלניים, אתה נזכר במה שהמקור אמר, שכנראה למכושפים יש עכשיו כוחות של אלים, אבל הוא לא נראה לך מכושף, הוא נראה לך כמו שד.
    אחשוב לעצמי "שד עם כוחות של אלים? מה לעזאזל קורה פה? טוב, בכל מקרה, כדי שאברח מפה, אני לא רוצה להיכנס לקרב בין אל וטיטאן" ואהבהב חזרה לחדר שלי לפני שעוד משהו יקרה

13. משתמש מנוסה
    רוני-
    ''שליט העולם?! איך אתה מעז!!!!!!!!!&# 39;' הוא אומר אך אתה סוגר את האדמה, הוא ממש מופתע ואז אתה מזמן שיח ענק שתופס את ידיו ורגליו, אתה ממקד את הכוחות שלך ומוריד מבול על העולם, אך בשאול לא נוצר מבול וקרונוס צוחק, ''תמות, עלוב!!!!!'' הוא אומר ושורף את השיח שבעזרתו קשרת אותו, קרונוס מוציא להבה ענקית מידיו והלהבה מתקדמת אליך! באותו זמן הוא טוען ברקים בידיו.

ברנדון ומפייר-
    אתה מוריד המון מים על דמיטריוס, אך דמיטריוס מעיף את המים לכל מקום בעזרת הסופה, אתה מיד משתגר אל השד ומנסה לגרום לו לעזור לך, אך דמיטריוס יורה את הברק שהוא טען עליך וזה פוגע בשד, השד נופל על האדמה ומתחיל לדמם, דמיטריוס צוחק ויורה עליך כמה ברקים בו זמנית!

ברנדון רוקס-
    אתה חושב לעצמך שאסור להיכנס לקרב הזה, אתה רואה שהאל מוריד המון מים על דמיטריוס, אך דמיטריוס מעיף את המים לכל מקום בעזרת סופת הטייפון שלו, האל משתגר אליך ומנסה לגרום לך לעזור לו מול הטיטאן, אך לפני שאתה מספיק לענות לו דמיטריוס יורה את הברק שלו על האל וזה פוגע בך, אתה נשכב על האדמה ומתחיל לדמם.
    באותו זמן, אתה רואה שדמיטריוס יורה כמה ברקים בו זמנית על האל.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 12 2010, 08:31 PM
    ברנדון רוקס-
    אתה חושב לעצמך שאסור להיכנס לקרב הזה, אתה רואה שהאל מוריד המון מים על דמיטריוס, אך דמיטריוס מעיף את המים לכל מקום בעזרת סופת הטייפון שלו, האל משתגר אליך ומנסה לגרום לך לעזור לו מול הטיטאן, אך לפני שאתה מספיק לענות לו דמיטריוס יורה את הברק שלו על האל וזה פוגע בך, אתה נשכב על האדמה ומתחיל לדמם.
    באותו זמן, אתה רואה שדמיטריוס יורה כמה ברקים בו זמנית על האל.
    אחשוב לעצמי 'לעזאזל, אני חייב לברוח מכאן לפני שיהרגו אותי' ואהבהב למקום שבו השג טיפל בפציעה שלי מהסכין הקדושה

15. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 12 2010, 08:31 PM
    רוני-
    ''שליט העולם?! איך אתה מעז!!!!!!!!!&# 39;' הוא אומר אך אתה סוגר את האדמה, הוא ממש מופתע ואז אתה מזמן שיח ענק שתופס את ידיו ורגליו, אתה ממקד את הכוחות שלך ומוריד מבול על העולם, אך בשאול לא נוצר מבול וקרונוס צוחק, ''תמות, עלוב!!!!!'' הוא אומר ושורף את השיח שבעזרתו קשרת אותו, קרונוס מוציא להבה ענקית מידיו והלהבה מתקדמת אליך! באותו זמן הוא טוען ברקים בידיו.

"חה! אתה חושב שקצת אש תעצור אותי?" אשאל ואנחר בבוז וארים קיר מאבן ענקים שיחסום את הלהבה ואז אשלח ברק על הקיר אבן כדי לפוצץ אותו ושיעוף על הטיטאן
    גיל! 3>

עמוד 70 מתוך 74 ראשוןראשון ... 20606869707172 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •