Pokemon GO
עמוד 72 מתוך 74 ראשוןראשון ... 22627071727374 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,066 עד 1,080 מתוך 1104
  1. Professional Design
    Originally posted by yossi@Mar 16 2010, 07:07 PM
    סטיב-
    אתה משתגר אל מקום מוזר, אתה רואה לצידך את רוני וברנדון ומפייר, גם ליאו וכריס שם.
    מסביבך בניינים פשוט קורסים, שריפות פורצות וברקים יורדים מן השמיים, קרונוס כנראה עושה את כל המהומה הזאת.
    מולך, אתה רואה את קרונוס ודמיטריוס, ומאחוריהם נמצאים המקור וארבעה אנשים מוזרים שממלמלים דברים מוזרים.
    רוני נהדף מההתקפה של קרונוס ודמיטריוס, וליאו אומר שהאפוקליפסה תיווצר בעוד עשרים דקות!

אפנה לצד השני וארוץ בכל כוחי אל המקור
    "אני אשמיד אותך ! "
    אני צועק ואז רץ אליו ואל האנשים שאיתו וממלא את כל כוחי ברגשות זעם
    מנסה להתקיף התקפה כלשהי בשביל לפגוע בו או בשומריו !

2. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    אתה לא מצליח לזמן או להביא סוסים.
    אתה שואל את ליאו מה זאת האפוקליפסה הזאת, הוא עונה לך, ''האפוקליפסה היא הסוף של כל העולם, כפי שאתה רואה ארבעת האנשים המוזרים שעומדים לצד המקור הם ארבעת פרשי האפוקליפסה: מלחמה, רעב, מוות והמנהיג של השלושה, הרוע המוחלט.
    ברגע שהם שהשעה המיועדת תגיע, האפוקליפסה תתחיל והעולם ייחדל מקיומו..'' אומר ליאו ונשמע מודאג.
    אתה רואה בנתיים שרוני מקפיא את דמיטריוס וקרונוס וסטיב עוקף את קרונוס ודמיטריוס ורץ אל המקור, הוא מעיף שד אחד אך נתקל במעגל אנרגיה עצום של המקור, רעש איום ונורא של רעם נשמע בשמיים..ולפתע המון שדים מופיעים בסן פרנסיסקו, ומודיעים בחדשות על מלחמות בין מעצמות העולם!!

ברנדון רוקס-
    אתה צופה בקרב, בסופו של דבר אתה שם לב שאל אחד עוקף את קרונוס ודמיטריוס ומתחיל להתקרב אליך, אתה שולח עליו כדור אנרגיה אך הוא מפוצץ אותו בקלות, הוא מעיף אותך מדרכו בעזרת כוח המלחמה שלו אך המקור יוצר מסביבו ומסביב האנשים מעגל אנרגיה ולא נותן לאל לפגוע בו או בפרשי האפוקליפסה.
    ''האפוקליפסה תתחיל בעוד עשר דקות, לא תוכלו למנוע את המתרחש!!!!!!!!&#33 ;'' אומר המקור ורעש חזק של רעם נשמע בשמיים..ולפתע המון שדים מופיעים בסן פרנסיסקו, ומודיעים בחדשות על מלחמות בין מעצמות העולם!!

רוני-
    אתה משתמש בסופות, ברקים, ברד, ואתה מצליח להקפיא את דמיטריוס וקרונוס לכמה שניות, באותו זמן סטיב עוקף את שתיהם ורץ אל המקור, הוא מעיף מדרכו שד מהדרגה הגבוהה אך המקור מקים מחסום אנרגיה ענק ומעיף את סטיב, דמיטריוס וקרונוס יוצאים מהקיפאון ושולחים עליך שניהם להבה עצומה! נשמע רעש חזק של רעם בשמיים..ולפתע המון שדים מופיעים בסן פרנסיסקו, ומודיעים בחדשות על מלחמות בין מעצמות העולם!!

סטיב-
    רוני מקפיא מיד את קרונוס ודמיטריוס, אתה צועק שאתה תשמיד אותו אך שד מהדרגה הגבוהה זורק עליך כדור אנרגיה, אתה מעיף אותו מדרכך ושולח כוח עצום על המקור, אך המקור מקים מחסום אנרגיה מסביבו ומסביב הפרשים ולא נותן לך להיכנס! רעש עצום של רעם נשמע בשמיים..ולפתע המון שדים מופיעים בסן פרנסיסקו, ומודיעים בחדשות על מלחמות בין מעצמות העולם!!

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Mar 17 2010, 01:24 PM
    ברנדון ומפייר-
    אתה לא מצליח לזמן או להביא סוסים.
    אתה שואל את ליאו מה זאת האפוקליפסה הזאת, הוא עונה לך, ''האפוקליפסה היא הסוף של כל העולם, כפי שאתה רואה ארבעת האנשים המוזרים שעומדים לצד המקור הם ארבעת פרשי האפוקליפסה: מלחמה, רעב, מוות והמנהיג של השלושה, הרוע המוחלט.
    ברגע שהם שהשעה המיועדת תגיע, האפוקליפסה תתחיל והעולם ייחדל מקיומו..'' אומר ליאו ונשמע מודאג.
    אתה רואה בנתיים שרוני מקפיא את דמיטריוס וקרונוס וסטיב עוקף את קרונוס ודמיטריוס ורץ אל המקור, הוא מעיף שד אחד אך נתקל במעגל אנרגיה עצום של המקור, רעש איום ונורא של רעם נשמע בשמיים..ולפתע המון שדים מופיעים בסן פרנסיסקו, ומודיעים בחדשות על מלחמות בין מעצמות העולם!!

אפתח את האדמה מתחת לדימטיריוס וקרונוס ואגרום להם ליפול עמוק לתוך האדמה,מה שבטוח שהם לא יצאו מזה כי הם קפואים.
    "אז צריך להרוג אחד מהם או את כולם כדי לא לגרום לזה לקראות?"אשאל את ליאו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. Professional Design
    סטיב-
    רוני מקפיא מיד את קרונוס ודמיטריוס, אתה צועק שאתה תשמיד אותו אך שד מהדרגה הגבוהה זורק עליך כדור אנרגיה, אתה מעיף אותו מדרכך ושולח כוח עצום על המקור, אך המקור מקים מחסום אנרגיה מסביבו ומסביב הפרשים ולא נותן לך להיכנס! רעש עצום של רעם נשמע בשמיים..ולפתע המון שדים מופיעים בסן פרנסיסקו, ומודיעים בחדשות על מלחמות בין מעצמות העולם!!
    "אם ככה אז גם לקרונוס ודמטריוס יש חלק לא קטן במלחמה הזאת !!"
    אצעק וארוץ אל שניהם , מיד אז ארים בידיי את קרונוס ואזרוק אותו על האדמה , ואז ארוץ
    אל דמיטריוס ואכה בו בכל חוזקי !

5. משתמש מנוסה
    שם הדמות-
    שם אנושי: לוגן בלק
    שם שד: זראוס
    גיל- 20
    רקע הדמות - לוגן נולד למכשפה הרעה והעוצמתית, ברנדה, ולשד הרשע והעוצמתי, שארס. לפני שלוגן נולד שארס נשלח ע"י המקור למשימה חשובה ונכשל בה. המקור רצה להרוג את שארס אבל שארס הצליח לשכנע את המקור שיהרוג את בנו הראשון של שארס במקומו. כשברנדה הייתה קרובה ללידה של לוגן היא שמעה על ההסכם עם המקור והחליטה לתת את בנה לאחותה, קרול, שגרה בסן פרנסיסקו. קרול היא מכשפה טובה וברנדה ידעה שאף אחד לא יחפש את התינוק אצלה. קרול הסכימה בתקווה שגם ברנדה תחליט לעבור לצד כוחות הטוב. כששארס גילה שברנדה העלימה את התינוק שלהם הוא התפרץ בעצבים והרג את ברנדה. המקור שלא קיבל את לוגן במקום שארס, חזר לתוכנית המקורית והרג את שארס. קרול רצתה לחנך את לוגן להלחם לצד הטוב. לוגן תמיד הרגיש חלק בתוכו שלא נהנה מעשיית הטוב. בגיל 13 הייתה הפעם הראשונה שלוגן עבר לצורת השד שלו, זראוס. הוא הרגיש הרבה יותר חזק בצורת השד שלו והרבה יותר רשע. הוא ידע שקרול לא תרשה לו להשאר בצורה הזאת ולכן הוא היה צריך להתגנב ולהשתנות בחשאיות. לוגן ידע הכל על עולם הקסם, לפחות כל מה שקרול לימדה אותו. בגיל 18 קרול התפרצה לחדר של לוגן וראתה אותו בצורת השד שלו. קרול ישר נבהלה והתחילה לתקוף את לוגן, לוגן שהיה מופתע לא רצה לפגוע בקרול ותוצאת הקרב הייתה שלוגן היה מעולף על הרצפה וחזר לצורתו האנושית. קרול מיד טיפלה בו. קרול החליטה שהיא לוקחת את הכוחות של לוגן. לוגן לא היה מוכן לתת לזה לקרות. כשקרול הגיעה אליו עם השיקוי להפרדת הכוחות לוגן אמר לה שלא תעז. קרול בלי להסס המשיכה ודחף בלתי מוסבר דחף את לוגן, לוגן השתנה לצורת השד והתחיל להלחם מול קרול. סוף הקרב היה שונה הפעם, קרול מתה. כשלוגן הבין מה קרה הוא השתנה חזרה לצורתו האנושית ופרץ בבכי, אך בתוכו הוא הרגיש שחלק ממנו שמח. מאז לוגן לפעמים נמצא בעולם האנשים ולפעמים בעולם השאול מנסה לצבור שם של שד בדרגה גבוהה. השדים לא יודעים על קיום הצד האנושי של לוגן והאנשים לא יודעים על קיום צד השד של לוגן. ללוגן יש זהות כפולה והוא מעוניין לשמור אותה בשקט.
    אופי הדמות- בודד, שחצן, מתוחכם, אמיץ, חצוף, מאופק
    מראה-
    אנושי- גבוה, עיניים חומות ושיער שחור קוצני, צבע עורו בהיר ונראה שרירי.
    צורת השד- צבע העור שלו שחור עם פסים אדומים וכתומים, הוא מגודל יותר מהצורה האנושית שלו ושרירי הרבה יותר. עיניו שחורות ושיערו אדום ומפוזר.
    כוח- מה שתתן יהיה טוב
    הערות-להתקבל

6. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    הם יצאו מההקפאה אחי.
    ---
    קרונוס מיד שם לב שאתה פותח את האדמה, הוא מניף את ידו ומחזיר את פתיחת האדמה אליך, האדמה נפערת אך סטיב משחרר את הזעם שלו והאדמה נסגרת לגמריי.
    ''צריך להרוג את אחד מארבעת פרשי האפוקליפסה.'' אומר ליאו, אתה רואה שסטיב ודמיטריוס מתנגשים אחד בשני בכוחות חזקים במיוחד, קרונוס בנתיים שולח אליך להבה ואומר, ''פוסידון...אומנם ניצחת אותנו בקרב של האלים נגד הטיטאנים......... אבל הפעם זה יהיה שונה.... אנחנו הטיטאנים ננצח!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!'' הוא שואג ובניין שנמצא בצד שמאל שלך קורס מהשאגה, הלהבה מתקרבת אליך ומאיימת לשרוף אותך!

סטיב-
    אתה מתעצבן, לפתע נוצרת לך חרב ביד ימין שלך, מהחרב בוקעת הילה אדומה, אתה משחרר את כל הפוטנציאל של אל המלחמה ארס! קרונוס מאיים לפתוח את האדמה על פוסידון אך הזעם שלך עוצר את זה, דמיטריוס מיד יוצר לעצמו חנית ומזנק אליך, אתם מנהלים קרב עצום של מאבק פנים אל פנים ובנתיים קרונוס שואג שהטיטאנים ינצחו ובניין קורס משמאלך, הוא שולח על פוסידון להבה עצומה!

לוגן בלק-
    אני המום מהרקע, או שבאמת ראית את הסדרה מכושפות, או שקלטת את כל המשחק מהרגע הראשון.
    בוודאי שאתה רשום! כל הכבוד על הצורה השדית, אתה הראשון שיהיה ככה (:
    התחלה:
    אתה מתעורר במשרד שלך, אתה נזכר שהמקור הגדול ביקש ממך להיות עוזר התובע המחוזי בסן פרנסיסקו, המטרה האמיתית שלך: לחסל את המכושפים.
    נכנס אליך העוזר האישי שלך, ''שלום אדוני, הינה המשפטים שיהיו בקרוב, תהיה מוכן.'' אומר העוזר ומניח לך ארכיון עם המון דפים, הוא נשאר שם ומחכה לתגובתך.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 17 2010, 10:24 PM

לוגן בלק-
    אני המום מהרקע, או שבאמת ראית את הסדרה מכושפות, או שקלטת את כל המשחק מהרגע הראשון.
    בוודאי שאתה רשום! כל הכבוד על הצורה השדית, אתה הראשון שיהיה ככה (:
    התחלה:
    אתה מתעורר במשרד שלך, אתה נזכר שהמקור הגדול ביקש ממך להיות עוזר התובע המחוזי בסן פרנסיסקו, המטרה האמיתית שלך: לחסל את המכושפים.
    נכנס אליך העוזר האישי שלך, ''שלום אדוני, הינה המשפטים שיהיו בקרוב, תהיה מוכן.'' אומר העוזר ומניח לך ארכיון עם המון דפים, הוא נשאר שם ומחכה לתגובתך.
    ראיתי את כל העונות... אחת הסדרות האהובות עלי!
    אני רואה שזה מזכיר את הסיפור של קול :rolleyes:

"אתה רשאי ללכת." אני אומר ועם דרכו לדלת אני מעיין בארכיון הדפים. כשהוא מגיע לדלת אני משתמש בטלקניזס כדי לחסום את הדלת. "אתה בדקת בשבילי את הרקע של כל אחד מה..." מסתכל לעוזר בעיניים ומחכה לתגובתו שתתן לי רקע על המכושפים.

8. Professional Design
    סטיב-
    אתה מתעצבן, לפתע נוצרת לך חרב ביד ימין שלך, מהחרב בוקעת הילה אדומה, אתה משחרר את כל הפוטנציאל של אל המלחמה ארס! קרונוס מאיים לפתוח את האדמה על פוסידון אך הזעם שלך עוצר את זה, דמיטריוס מיד יוצר לעצמו חנית ומזנק אליך, אתם מנהלים קרב עצום של מאבק פנים אל פנים ובנתיים קרונוס שואג שהטיטאנים ינצחו ובניין קורס משמאלך, הוא שולח על פוסידון להבה עצומה!

אני מכה בדמטריוס עם החרב שלי בכל הכוח שלי ובכל הזעם
    "אתה תמוווות ואני יירק על גופתך השרופה !" אני צועק לו ויורק על פניו .
    ומיד נותן את כל הכוח שלי במכה אחת !

9. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר-
    הם יצאו מההקפאה אחי.
    ---
    קרונוס מיד שם לב שאתה פותח את האדמה, הוא מניף את ידו ומחזיר את פתיחת האדמה אליך, האדמה נפערת אך סטיב משחרר את הזעם שלו והאדמה נסגרת לגמריי.
    ''צריך להרוג את אחד מארבעת פרשי האפוקליפסה.'' אומר ליאו, אתה רואה שסטיב ודמיטריוס מתנגשים אחד בשני בכוחות חזקים במיוחד, קרונוס בנתיים שולח אליך להבה ואומר, ''פוסידון...אומנם ניצחת אותנו בקרב של האלים נגד הטיטאנים......... אבל הפעם זה יהיה שונה.... אנחנו הטיטאנים ננצח!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!'' הוא שואג ובניין שנמצא בצד שמאל שלך קורס מהשאגה, הלהבה מתקרבת אליך ומאיימת לשרוף אותך!

אשלח גל של מים על הלהבה כדי לחבות אותה.
    אוציא מהידיים המון מיים על הרצפה כדי שקרונוס יחליק.
    בזמן שהוא מחליק ארוץ במהירות אל ארבעת פרשי האפוקליפסה ואפתח מתחת לארבעתיהם את האדמה,בנוסף אגרום להמון מים להגיע למקום הזה (או שארה מים על הרצפה ),כדי שגם עם הם יצליחו להמלט המים יגרמו להם להחליק והם יפלו לשם שוב.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

10. the bitch is back

רוני-
    אתה משתמש בסופות, ברקים, ברד, ואתה מצליח להקפיא את דמיטריוס וקרונוס לכמה שניות, באותו זמן סטיב עוקף את שתיהם ורץ אל המקור, הוא מעיף מדרכו שד מהדרגה הגבוהה אך המקור מקים מחסום אנרגיה ענק ומעיף את סטיב, דמיטריוס וקרונוס יוצאים מהקיפאון ושולחים עליך שניהם להבה עצומה! נשמע רעש חזק של רעם בשמיים..ולפתע המון שדים מופיעים בסן פרנסיסקו, ומודיעים בחדשות על מלחמות בין מעצמות העולם!!

"נו תמותו כבר!!!" אצרח ואת כוחי אשקיע בשביל ליצור ברק אימתני בין ידי ואשלח לעבר קרונוס
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה צופה בקרב, בסופו של דבר אתה שם לב שאל אחד עוקף את קרונוס ודמיטריוס ומתחיל להתקרב אליך, אתה שולח עליו כדור אנרגיה אך הוא מפוצץ אותו בקלות, הוא מעיף אותך מדרכו בעזרת כוח המלחמה שלו אך המקור יוצר מסביבו ומסביב האנשים מעגל אנרגיה ולא נותן לאל לפגוע בו או בפרשי האפוקליפסה.
    ''האפוקליפסה תתחיל בעוד עשר דקות, לא תוכלו למנוע את המתרחש!!!!!!!!&#33 ;'' אומר המקור ורעש חזק של רעם נשמע בשמיים..ולפתע המון שדים מופיעים בסן פרנסיסקו, ומודיעים בחדשות על מלחמות בין מעצמות העולם!!
    אחשוב לעצמי 'הניצחון כבר בידיים שלנו, בנתיים כדי שאשתדל להתרחק מהקרב, האלים האלה יהרגו אותי בשניה' ואתרחק משם מעט, אנסה להיעלם לאלים בתוך הבאלגן ששורר בעיר

12. משתמש מנוסה
    לוגן בלק-
    זה אכן מזכיר את קול (:
    ---
    אתה מסתכל בארכיון, אתה רואה מידע על שלושה אנשים: רוני, סטיב וברנדון.
    העוזר שלך פונה ללכת ואז אתה סוגר לו את הדלת עם טלקינזיס, ''מה רצונך אדוני?'' הוא מסתובב ומחייך חיוך שטני, ''רוני, סטיב וברנדון גרים באחוזה של המכושפות, אלא שהשמידו שדים רבים בעולם התחתון ולבסוף המקור הרג אותן, שד אחד מאיתנו גם נמצא איתם ועוזר להם, ברנדון ומפייר, שד מהדרגה הגבוהה.'' אומר העוזר האישי ומסתכל עליך.

סטיב-
    אתה נלחם בכל הכוח עם דמיטריוס, לחרב שלך נעלמת ההילה ודמיטריוס מעיף את החרב שלך הצידה, הוא מכוון עליך את החנית ואומר, ''להתראות...האדס.'' הוא אומר, אך לפתע פגסוס שולח את הלהבה שדמיטריוס יצר אל דמיטריוס, החנית שלו נופל על הבטן שלך ופוצעת אותך באופן רציני בבטן! אתה מדמם כולך, אך דמיטריוס מתפוצץ לך מול העיניים!!!
    קרונוס זז אחורה במהירות, הוא מתחיל להתעצבן ולהגיד, ''אני אהרוג אותכם, את כולכם!!!!!!!!! !!!!'' הוא אומר ורוני שולח עליו ברק, הוא מעיף את הברק אל פוסידון וזה פוגע לו בחזה, פוסידון נופל אל הרצפה ומדמם כמוך, קרונוס ורוני עומדים אחד מול השני לקרב האחרון.

ברנדון ומפייר-
    אתה רואה שסטיב נלחם עם דמיטריוס, בסופו של דבר זה מגיע למצב שדמיטריוס כמעט והורג את סטיב, אך פוסידון מחסל אותו, אך בכל זאת החנית נכנסת לבטן של סטיב והוא מתחיל לדמם קשה.
    קרונוס מיד זז אחורנית ומודיע שהוא ישמיד אותכם, רוני מיד שולח עליו ברק אך הוא מחזיר את הברק אליך לחזה, אתה מתחיל לדמם ונשכב על האדמה, רוני וקרונוס מתחילים את הקרב האחרון שלהם.

רוני-
    אתה רואה שסטיב נלחם עם דמיטריוס, בסופו של דבר זה מגיע למצב שדמיטריוס כמעט והורג את סטיב, אך פוסידון מחסל אותו, אך בכל זאת החנית נכנסת לבטן של סטיב והוא מתחיל לדמם קשה.
    קרונוס מיד זז אחורנית ומודיע שהוא ישמיד אותכם, אתה שולח עליו את הברק והוא מחזיר את הברק על פוסידון, פוסידון מתחיל לדמם ונופל על הרצפה.
    אתה עומד מול קרונוס, קרונוס שואג ורץ לכיוונך.

ברנדון רוקס-
    אתה חושב לעצמך את זה ומשתגר אל בניין קטן יחסית מעט מטרים משם, אתה רואה שדמיטריוס הושמד, פוסידון וארס על האדמה מדממים, וקרונוס ורוני מתחילים את הקרב שלהם.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Mar 18 2010, 10:01 PM

ברנדון ומפייר-
    קרונוס מיד זז אחורנית ומודיע שהוא ישמיד אותכם, רוני מיד שולח עליו ברק אך הוא מחזיר את הברק אליך לחזה, אתה מתחיל לדמם ונשכב על האדמה, רוני וקרונוס מתחילים את הקרב האחרון שלהם.

אבל אמרתי שאני עושה בכלל משהו אחר..
    אגב יש לי חנית?
    ~~~
    "קדימה רוני אתה יכול לנצח!" אעודד את רוני בעודי שם את היד על החלק שיוצא לי ממנו דם כדי לא לאבד המון דם.
    אהבהב אל אחד מפרשי האפוקליפסה,אהבהב למאחורי הגב שלו ואשלח לו המון מים על הגב,עד שהוא יפול ואז אפתח את האדמה מתחתיו ואגרום לו ליפול אלייה.עם פרש אחר יתערב אשלח מים כדי לעצור אותו ואז עוד מים על הרצפה כדי שהם יחליקו ביחד עם הפרש האחד לאדמה שפתחתי מתחתיו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    לוגן בלק-
    זה אכן מזכיר את קול (:
    ---
    אתה מסתכל בארכיון, אתה רואה מידע על שלושה אנשים: רוני, סטיב וברנדון.
    העוזר שלך פונה ללכת ואז אתה סוגר לו את הדלת עם טלקינזיס, ''מה רצונך אדוני?'' הוא מסתובב ומחייך חיוך שטני, ''רוני, סטיב וברנדון גרים באחוזה של המכושפות, אלא שהשמידו שדים רבים בעולם התחתון ולבסוף המקור הרג אותן, שד אחד מאיתנו גם נמצא איתם ועוזר להם, ברנדון ומפייר, שד מהדרגה הגבוהה.'' אומר העוזר האישי ומסתכל עליך.

'זה יהיה יותר קשה ממה שחשבתי. בכל זאת, צריך להביס גם את המכושפים וגם את השד שעוזר להם... למזלי רב השדים לא מכירים את הצורה האנושית שלי ולכן גם השד שלטובתם לא יזהה אותי. אני אפעל במסווה.'
    "אתה יודע איפה הם עכשיו ומה בדיוק עובר עליהם כעת?" אני שואל את העוזר.

15. the bitch is back

רוני-
    קרונוס מיד זז אחורנית ומודיע שהוא ישמיד אותכם, אתה שולח עליו את הברק והוא מחזיר את הברק על פוסידון, פוסידון מתחיל לדמם ונופל על הרצפה.
    אתה עומד מול קרונוס, קרונוס שואג ורץ לכיוונך.

"באמת" אומר בזעם ואחכה לשנייה שלפני שהוא מגיע וארים מעט את האדמה שיחליק ואז בשארית האדמה אקבור אותו בחיים ואז אציף את המקום ואעלה בקבר שלו לבה רותכת, בתקווה ששניהם יפגשו (הלבה והמים) הלבה תתקשה על קרונוס והוא יתקע בה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 72 מתוך 74 ראשוןראשון ... 22627071727374 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •