Pokemon GO
עמוד 74 מתוך 74 ראשוןראשון ... 2464727374
מציג תוצאות 1,096 עד 1,104 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 29 2010, 09:29 PM
    ברנדון רוקס-
    אתה מהבהב למגדל ענק יותר, אך הוא קורס מהעוצמה של קרונוס, אתה נופל אל האדמה ומקבל חבטה רצינית בראש, אתה מצליח לראות את כריס לוקח את ברנדון ומפייר אל המקום שבו נמצאים ליאו וסטיב, נראה שסטיב וברנדון ומפייר לא יכולים להילחם בקרב הזה יותר והם פצועים באופן חמור ביותר.
    לפתע, מופיעה להבה עצומה מאחורייך, המקור הגדול והחוזה מופיעים מאחורייך, ''ברנדון רוקס..ברגע זה זראוס הגדול בפקודת הטריאד מנסה לגנוב את הצל מהאחוזה של המכושפים, אני לא אשכח את זה שלא עזרת לנו בקרב הזה.'' אומר המקור ומטיח בך כדור אש בגופך, ''אני יכול להרוג אותם בשניות, אבל אני משאיר את זה לקרונוס, להתראות לך.... אגב, תעזור לזראוס במילוי משימתו.'' אומר המקור ונעלם משם, גם החוזה נעלמת משם.
    אחשוב לעצמי 'מה הוא רוצה ממני? למות? אני הרבה יותר חלש מהם' ואשתגר במהירות לאחוזה, אבדוק מה קורה שם ואיך אני יכול לעזור

2. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Mar 29 2010, 08:29 PM
    ברנדון ומפייר-
    אתה מחכה על האדמה, כל הגוף שלך כואב, הדם שלך ממשיך לזרום ואתה מוצא את עצמך בשלולית של דם.
    לפתע, מגיע כריס בהבזק אור אליך ומתחיל לרפא אותך, ''בוא איתי ברנדון ומפייר, רוני וקרונוס עומדים להרוס את המקום מרוב העוצמה הזאת.'' אומר כריס ולוקח אותך משם, אתה מגיע ושוכב לצד סטיב, כריס מתחיל לרפא אותך ואומר, ''לצערי ברנדון, גם אתה לא תוכל להילחם בקרב הזה יותר, הגוף שלך סובל מכאבים קשים במיוחד.'' אומר כריס, אתה רואה שליאו מרפא בנתיים את סטיב.

"לא נפצעתי הרבה" אומר בעצבים.
    "טוב עם זה ככה כנראה שהכל תלוי ברוני עכשיו" אומר ואחכה שם.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה

לוגן בלק-
    תזכור, אתה עדיין לא בצורת זראוס, רק פונים אליך ככה.
    ----
    ''אתה לא תזרז אותנו זראוס, המקור רוצה דיווח עוד היום, אנחנו חייבים להצליח. האחווה גם מוכנה להתערב במקרה של כישלון, וברנדון רוקס שהוא שד מדרגה גבוהה יצטרף אליך כנראה, אסור לפשל! אתה הבנת אותנו?!'' אומרים הטריאד בכעס, ונעלמים משם.
    אתה מהבהב אל האחוזה של המכושפים, אחרייך מגיעים שבט של שדים מהדרגה הנמוכה, והמנהיג שלהם מהרמה הגבוהה מקבל את פנייך, ''שלום לך הלורד זראוס, אנחנו לפקודתך.'' אומר המנהיג שלהם.

'חשבתי שברנדון רוקס עובד עם המכושפים.. אני לא צודק?'
    "יופי." אני מחייך חצי חיוך ומסתכל על השדים שהגיעו. "זה הכי טוב שיש? טוב, נצטרך להתמודד עם מה שיש. אני צריך שליטה שלנו על האחוזה, רק ככה הצל יכנס לגוף שלי. אני רוצה שלושה מכם למכלה בעליית הגג שומרים על הספר, לשם המכושפים יגיעו קודם לדעתי. שחלק ישארו בקומה הזאת ובעיקר ישמרו על כל הכניסות ושהשאר ירדו למטה איתי למרתף. יש לנו צל לזמן!" אני בוחן שוב את השדים.. "קדימה! אין לנו את כל היום!" אני פוקד עליהם. "אתה תבוא איתי למרתף." אני אומר לשד ברמה הגבוהה

4. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה רואה שכריס לוקח את ברנדון ומפייר ומרפא אותו איפה שליאו וסטיב נמצאים.
    אתה מתחיל לגדול לגודל העצום של קרונוס, ושניכם נלחמים בעוצמה רבה ביותר, אתה רואה שליאו עומד ומתחיל לומר מילים בקול רם: ''כוחות האלים, עזרו לנו נא, מן הזמן העתיק, זמנו את גאיה!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;'' אומר ליאו בקול צעקה אדיר, לפתע האדמה נפתחת לרווחה ודמות אישה ענקית יוצאת מן האדמה, גג...גאא...גאיה?!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!'&#39 ; אומר קרונוס ולוקח כמה צעדים אחורה, ''איך יצאת לחופשי, אחרי שזאוס שם אותך בטרטרוס?!'' אומרת גאיה ומנחיתה אגרופי הבזק בקרונוס, היא מתחילה ללחוש כמה מילים ודלת ענקית עולה מן האדמה, הדלת נפתחת וקרונוס נשאב פנימה בזעקות אדירות, ''תודה רבה לך בחור צעיר, הצלת את האנושות מזעם הטיטאנים!'' אומרת גאיה ושבה אל האדמה, השדים שהיו באזור מושמדים בבת אחת, והסדר שב על כנו.
    אתה צונח אל האדמה, הגוף שלך חוזר למצב הנורמאלי וכוחות האלים שלך, של סטיב ושל ברנדון ומפייר נעלמים.

ברנדון רוקס-
    אתה מהבהב אל האחוזה, אתה רואה שד דמוי אדם, כנראה זה זראוס הגדול, ואיתו שבט ענק של שדים מדרגה נמוכה ואת המפקד שלהם מהדרגה הגבוהה.
    זראוס מקבל את פנייך ומיד מחלק פקודות לשדים, השדים מתחילים לשמור על הכניסות, כמה עולים לעליית הגג, וכמה יורדים למרתף, הוא אומר משהו שצריך לזמן את הצל, ואתה והוא עם השדים שנותרו יורדים למרתף. המרתף נראה מאוד חשוך.

ברנדון ומפייר-
    אתה מתרפא יחד עם סטיב סוף סוף, ליאו מיד ניגש למרכז וצועק בקול רם: ''כוחות האלים, עזרו לנו נא, מן הזמן העתיק, זמנו את גאיה!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;'' אומר ליאו בקול צעקה אדיר, לפתע האדמה נפתחת לרווחה ודמות אישה ענקית יוצאת מן האדמה, גג...גאא...גאיה?!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!'&#39 ; אומר קרונוס ולוקח כמה צעדים אחורה, ''איך יצאת לחופשי, אחרי שזאוס שם אותך בטרטרוס?!'' אומרת גאיה ומנחיתה אגרופי הבזק בקרונוס, היא מתחילה ללחוש כמה מילים ודלת ענקית עולה מן האדמה, הדלת נפתחת וקרונוס נשאב פנימה בזעקות אדירות, אתה שומע את גאיה אומרת לרוני ''תודה רבה לך בחור צעיר, הצלת את האנושות מזעם הטיטאנים!'' אומרת גאיה ושבה אל האדמה, השדים שהיו באזור מושמדים בבת אחת, והסדר שב על כנו.
    אתה רואה שרוני צונח אל האדמה, הגוף שלו חוזר למצב הנורמאלי וכוחות האלים שלו, שלך ושל סטיב נעלמים להם.

לוגן בלק-
    לא לא, ברנדון רוקס לא בגד, ברנדון ומפייר בגד.
    ----
    ''אין בעיה, הלורד זראוס.'' אומר המפקד שלהם ושולח אותם לעמדות, לפתע ברנדון רוקס מגיע, המפקד של השבט יורד איתך ועם ברנדון רוקס ועם עוד כמה שדים אל המרתף, המרתף נראה מאוד חשוך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 30 2010, 06:06 AM
    ברנדון רוקס-
    אתה מהבהב אל האחוזה, אתה רואה שד דמוי אדם, כנראה זה זראוס הגדול, ואיתו שבט ענק של שדים מדרגה נמוכה ואת המפקד שלהם מהדרגה הגבוהה.
    זראוס מקבל את פנייך ומיד מחלק פקודות לשדים, השדים מתחילים לשמור על הכניסות, כמה עולים לעליית הגג, וכמה יורדים למרתף, הוא אומר משהו שצריך לזמן את הצל, ואתה והוא עם השדים שנותרו יורדים למרתף. המרתף נראה מאוד חשוך.
    אשאל את זראוס "יש לפיד או מקור אור נייד בבית הזה?"
    ברגע שהוא יגיד לי איפה יש אחד (אם יש) אני אביא אותו בעזרת טלקינזיס למרתף.

6. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 30 2010, 05:06 AM
    רוני-
    אתה רואה שכריס לוקח את ברנדון ומפייר ומרפא אותו איפה שליאו וסטיב נמצאים.
    אתה מתחיל לגדול לגודל העצום של קרונוס, ושניכם נלחמים בעוצמה רבה ביותר, אתה רואה שליאו עומד ומתחיל לומר מילים בקול רם: ''כוחות האלים, עזרו לנו נא, מן הזמן העתיק, זמנו את גאיה!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;'' אומר ליאו בקול צעקה אדיר, לפתע האדמה נפתחת לרווחה ודמות אישה ענקית יוצאת מן האדמה, גג...גאא...גאיה?!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!'&#39 ; אומר קרונוס ולוקח כמה צעדים אחורה, ''איך יצאת לחופשי, אחרי שזאוס שם אותך בטרטרוס?!'' אומרת גאיה ומנחיתה אגרופי הבזק בקרונוס, היא מתחילה ללחוש כמה מילים ודלת ענקית עולה מן האדמה, הדלת נפתחת וקרונוס נשאב פנימה בזעקות אדירות, ''תודה רבה לך בחור צעיר, הצלת את האנושות מזעם הטיטאנים!'' אומרת גאיה ושבה אל האדמה, השדים שהיו באזור מושמדים בבת אחת, והסדר שב על כנו.
    אתה צונח אל האדמה, הגוף שלך חוזר למצב הנורמאלי וכוחות האלים שלך, של סטיב ושל ברנדון ומפייר נעלמים.

"אוי לא!" אקרא במעט זעם "לא הספקתי להכין לי את צבא השדים שלי" אומר במעט עצב ואחזור אל כולם.
    "זה היה מעייף, אפשר לחזור הביתה?" אשאל את ליאו בחיוך מאולץ
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 30 2010, 08:09 AM
    אשאל את זראוס "יש לפיד או מקור אור נייד בבית הזה?"
    ברגע שהוא יגיד לי איפה יש אחד (אם יש) אני אביא אותו בעזרת טלקינזיס למרתף.
    "חייב להיות פה מתג איפהשהו. אין לאחד השדים פה כדור אש? זה יאיר את המקום." אני מפנה את מבטי לשד בדרגה הגבוהה

8. Professional Design
    סטיב-
    אתה מנסה לנוח, וליאו מנסה להמשיך לרפא אותך, ''דמיטריוס ומטה נהרגו, רק קרונוס נשאר, והאפוקליפסה נעצרה, המקור הפסיד בקרב הזה, אבל הוא לא נפגע לצערי.'' אומר ליאו וכריס נעלם משם, כריס חוזר מיד עם ברנדון ומפייר שגם פצוע בצורה קשה, כריס מתחיל לרפא אותו ואומר שגם הוא לא יוכל להילחם בקרב הזה יותר.
    "ברנדון ומפייר" אגיד ואפנה אליו "הכל יהיה בסדר , תירגע , גם אני התעצבנתי שהקרב שלי נפסק
    אבל אני מקווה העיקר שאנחנו סיימנו עם החלק שלנו במשימה הזאת" אגיד ואחכה שיירגע ואז אקום
    "אני שמח שהרגעתי אותך , אני מרגיש יותר טוב .." אגיד ואחפש בעיניי את קרונוס בלי שאף אחד ישים לב שאני מתבונן עליו .

9. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Mar 30 2010, 05:06 AM

ברנדון ומפייר-
    אתה מתרפא יחד עם סטיב סוף סוף, ליאו מיד ניגש למרכז וצועק בקול רם: ''כוחות האלים, עזרו לנו נא, מן הזמן העתיק, זמנו את גאיה!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;'' אומר ליאו בקול צעקה אדיר, לפתע האדמה נפתחת לרווחה ודמות אישה ענקית יוצאת מן האדמה, גג...גאא...גאיה?!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!'&#39 ; אומר קרונוס ולוקח כמה צעדים אחורה, ''איך יצאת לחופשי, אחרי שזאוס שם אותך בטרטרוס?!'' אומרת גאיה ומנחיתה אגרופי הבזק בקרונוס, היא מתחילה ללחוש כמה מילים ודלת ענקית עולה מן האדמה, הדלת נפתחת וקרונוס נשאב פנימה בזעקות אדירות, אתה שומע את גאיה אומרת לרוני ''תודה רבה לך בחור צעיר, הצלת את האנושות מזעם הטיטאנים!'' אומרת גאיה ושבה אל האדמה, השדים שהיו באזור מושמדים בבת אחת, והסדר שב על כנו.
    אתה רואה שרוני צונח אל האדמה, הגוף שלו חוזר למצב הנורמאלי וכוחות האלים שלו, שלך ושל סטיב נעלמים להם.

"אוףף..." אומר בעצבים.
    "טוב,היה טוב וטוב שהיה , לא משנה"אוסיף.
    "אחרי היום המתיש הזה אני חושב שכדאי לחזור לאחוזה לא?" אשאל את ליאו.
    "אני מרופא לחלוטין?אין בי שום פגיעה?"אשאל את ליאו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

עמוד 74 מתוך 74 ראשוןראשון ... 2464727374

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •