כמו שציפיתי הוא נעל את המשחק וגם בקושי יצא לי לדבר איתו, הוא ממשיך בחייו ם:Originally posted by One@Nov 27 2009, 10:59 PM
אה...
מה עם דן באמת?
משחקי המאפיה עדיין ממשיכים פה? או שרק בחופש זה יכול להצליח פה?
כמו שציפיתי הוא נעל את המשחק וגם בקושי יצא לי לדבר איתו, הוא ממשיך בחייו ם:Originally posted by One@Nov 27 2009, 10:59 PM
אה...
מה עם דן באמת?
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מסתבר שרק בחופש. עומר אסר על פתיחת משחקי המאפיה כי זה די ספאם לדעתו.Originally posted by Aviv@Nov 28 2009, 01:00 AM
כמו שציפיתי הוא נעל את המשחק וגם בקושי יצא לי לדבר איתו, הוא ממשיך בחייו ם:
אני אוהב גבינה.
ספוילר
עומר? מי, מנהל חתם או הגלובאלי?
וזה לא ממש משנה, להגיד שהמאפיה זה ספאם ומצד שני לא להתנגד לפתיחת נושאי שאלות למיניהם שהם בסך הכל נושאי ספאם וצומי זה פשוט צביעות שאין כמותה...המאפיה הוא משחק פסיכולוגי שאם השחקנים בו טובים גם הרמה שלו היא גבוהה, מי שגורר את זה לספאם אמור לא להתקבל לאף אחד מהמשחקים עקב מה שהוא עושה, אבל המשחק ביסודו לא קשור לספאם ולכן העומר שאמר את זה ולא משנה מי זה פשוט יצא טועה.
אביב
חת"מOriginally posted by Aviv@Nov 28 2009, 01:03 AM
עומר? מי, מנהל חתם או הגלובאלי?
וזה לא ממש משנה, להגיד שהמאפיה זה ספאם ומצד שני לא להתנגד לפתיחת נושאי שאלות למיניהם שהם בסך הכל נושאי ספאם וצומי זה פשוט צביעות שאין כמותה...המאפיה הוא משחק פסיכולוגי שאם השחקנים בו טובים גם הרמה שלו היא גבוהה, מי שגורר את זה לספאם אמור לא להתקבל לאף אחד מהמשחקים עקב מה שהוא עושה, אבל המשחק ביסודו לא קשור לספאם ולכן העומר שאמר את זה ולא משנה מי זה פשוט יצא טיפש.
וזה לא זה, זה באמת שפשוט כל משחקי המאפיה נגררו לספאם ולמריבות שבינינו, מיותרות לחלוטין. למה לפתוח משחק שגורם למריבות וספאם? אם לא יתנו לכל שחקן שרב/מספים להירשם למשחק, יהיו אולי רק 4 רשומים.
ספוילר
טוב אם כך אז המצב עצוב, גם מלכתחילה משחק מאפיה איכותי בפורום פוקימון לא נשמע כל כך טוב...לא משנה, הלכתי וכנראה שאכתוב תגובה עוד 10-20 דקות...לכן אגיב כשאחזור על התגובה הבאה שלך ואלך לישון...להיתOriginally posted by One@Nov 27 2009, 11:07 PM
חת"מ
וזה לא זה, זה באמת שפשוט כל משחקי המאפיה נגררו לספאם ולמריבות שבינינו, מיותרות לחלוטין. למה לפתוח משחק שגורם למריבות וספאם? אם לא יתנו לכל שחקן שרב/מספים להירשם למשחק, יהיו אולי רק 4 רשומים.
אביב
בייOriginally posted by Aviv@Nov 28 2009, 01:08 AM
טוב אם כך אז המצב עצוב, גם מלכתחילה משחק מאפיה איכותי בפורום פוקימון לא נשמע כל כך טוב...לא משנה, הלכתי וכנראה שאכתוב תגובה עוד 10-20 דקות...לכן אגיב כשאחזור על התגובה הבאה שלך ואלך לישון...להית
ואני אלך לישון עכשיו.
לילה טוב~
ספוילר
בוקר טוב למי שיקום ויראה את ההודעה הזאת
הייתי עסוק היום
לילה טוב נדב ואביב
בוקר טווסט
בוקר טוב רומה.
מה קורה?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
בסדר מה איתך??
הכל טוב..
הלכתי לראות סודות הקוסמים ביס מקס.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
אביב חזרת?
"לא בא לי כותרת"
אז שיבוא לך
נאור תעשה המשך במשחק שלך=]
היי נאור מה קורה?
I want to play a game
תודה לOdin Borson
הכל טוב מור D:,רומה התקבלת למפעל.
הייתי שמח להשאר אבל אני צריך ללכת לסורוקה..
אולי לא כולכם יודעים אבל אמא שלי ילדה אתמול D:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)