Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: בעד שחרור אסירים או לא ?

מצביעים
15. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • כן

3 20.00%
  • לא

7 46.67%
  • אחר \ נמנע

5 33.33%
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26
  1. YoRt3m
    Guest
    Originally posted by NoOne@Nov 25 2009, 09:21 PM
    אני לא מבין בכלל..
    שיחררו איזה 2000 אסירים וביניהם סמיר קונטאר-שהוא אחראי לפיגוע מאוד אכזרי בשביל שתי גופות,גופות!
    אז מה הבעיה לשחרר 5000 אסירים בשביל חייל חי?
    הרי כששיחררו אותם תמורת הגופות למה ההתנגדות לא הייתה כזו?
    אבל מצד שני הרי אולי בכלא הם מתכננים את הפיגוע הבא?
    מי יודע?
    ולכן אני נמנע.
    השחרור של ה-2000 בעד 2 הגופות היה שווה ? אז למה ש-5000 יהיה שווה ?
    --

ודרך אגב , לא אמרו לנו שהם מתים , תחשוב שאותם הורים של החיילים ראו את הארונות קבורה בטלוויזיה ורק אז הבינו שהבנים שלהם מתים.

• משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    כי זה חייל חי!
    הוא יכול לחזור למשפחה שלו.
    הוא כרגע יושב בטח בצינוק מעופש ומתעצבן למה לא משחררים אותו.
    אבל אם ישחררו אותו אף אחד לא יודע באיזה מצב נפשי הוא יחזור.
    וכואב לחשוב שאם הוא יחזור פסיכי או יחזור מת או לא יחזור בכלל זה באשמת הממשלה שבחרה להתמהמה 3 שנים כשיכלה לסגור הסכם תמורת פחות אסירים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

• Kibō no chi
    Originally posted by NoOne@Nov 25 2009, 10:16 PM
    כי זה חייל חי!
    הוא יכול לחזור למשפחה שלו.
    הוא כרגע יושב בטח בצינוק מעופש ומתעצבן למה לא משחררים אותו.
    אבל אם ישחררו אותו אף אחד לא יודע באיזה מצב נפשי הוא יחזור.
    וכואב לחשוב שאם הוא יחזור פסיכי או יחזור מת או לא יחזור בכלל זה באשמת הממשלה שבחרה להתמהמה 3 שנים כשיכלה לסגור הסכם תמורת פחות אסירים.
    הוא בהחלט יכול לחזור אל המשפחה, אבל לך תדע אם יום אחרי זה אחד המחבלים ששחררנו יעשה פיגועים בארץ. אנשים ימותו, אבל אותם אי אפשר להחזיר בעד אסירים. מה שגם, המחבלים שאנחנו משחררים יכולים להרוג בעצם את גלעד, או ביום של החלפת השבויים יהרגו את גלעד ונקבל עוד גופה, ואנחנו כמו מפגרים ניתן 5000 מחבלים

Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    אין פודין את השבויים יתר על כדי דמיהן מפני תיקון העולם (=מפני שיבואו החוטפים ויחטפו עוד כי הם רק מרוויחים מזה)
    יש גבול למה שאפשר לתת
    עדיף להקריב את גלעד שליט ולהציל אזרחים רבים מאשר להשיב אותו, להרוג אזרחים רבים אחרים ושחיילים נוספים יחטפו.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    גם בעד וגם נגד.
    2000 ויותר אסירים שוחררו לחינם ,ועדיין מה שראינו זה את גלעד שליט מחזיק עיתון.
    לדעתי לא צריך להסכים איתם על הכל.
    יש כאלה שאפילו לא מתגייסים לצבא בגלל שגלעד עדיין לא חזר וזה מפחיד אותם.
    אני לא יודע מה להגיד חוץ מזה שאני מרגיש מושפל לידם, אחרי כל הדברים שהם עושים לנו ואז עוד דורשים אסירים..
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• משתמש מנוסה
    אני יודע שזה ישמע אכזרי אבל לא-
    החיילים האלה מסוכנים ביותר, אם נשחרר אותם יהיה עוד נזק ויחטפו עוד חיילים. מגעיל אותי לראות איך הם משחקים בנו בעזרת גלעד שליט, ואיך שראיתי פעם בטלוויזיה: אחת האסירות ששחררנו אמרה:"ככה צריך לעשות לישראל, אנו נסחוט אותם אסיר אחרי אסיר" ואשכרה הם סוחטים אותנו
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• YoRt3m
    Guest
    הנה משו שדרור רפאל (הסטנדפיסט) רשם לבלוג בוואלה :

עסקת שליט מתקדמת בצעדי ענק. אולי בתוך ימים הוא כבר כאן איתנו. הלוואי. 450 מחבלים תמורת ה"ילד של כולנו". הכי טוב להיות בעד העסקה. לשחרר את גלעד? כולם בעד. למה לא, בעצם. כולם רוצים להתמכר לתחושת האופוריה עם חזרתו, החיוך שלו, החיבוק עם המשפחה, האהבה של כל המדינה אליו. כמעט אין ויכוח על העסקה, אין מי שחושב שהיא רעה לנו. רוב מוחלט בממשלה. אווירה חיובית בעם.

עסקת שליט היא כמו קרטון עם סופגניות חמות שמגיע בעיצומה של מסיבת חנוכה. כולם בעד. אין מי שיגיד לא. ריח הסופגניות, אבקת הסוכר, הריבה הנימוחה, האווירה החיובית. כולם רוצים להתמכר לתחושת המתוק שבפה. לא חושבים על הצרבת, הערך הקלורי, הפחמימה הריקה והסוכרים המזיקים. יש אווירת חג, יש סופגניות. אנחנו עטים על העסקה כמו על קרטון הסופגניות, הכול בשביל כמה דקות של מתוק בפה. אנדורפינים עפים למח, ואז, נשכבים לאחור בספה עוצמים עיניים, נהנים מהרגע. אחר כך קמים, ו...

החמאס יתחזק, עשרות מחבלים עם דם על הידיים יחזרו לרחובות, מנהיגי מחבלים יחזרו למעבדות הנפץ וישראלים ייהרגו. אבא אבן כבר אמר: קונצנזוס הוא כשכולם אומרים ביחד את מה שאף אחד לא מאמין בו בנפרד.

• מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    נגד.
    הכאב של משפחת שליט לא שונה מהכאב למשל, של המשפחה של חבר שלי שאחיו הבכור נהרג.
    יש אנשים שאפילו שתי בנים נהרגו ויותר.
    אני לא אומר שהם לא סובלים, הם כן. וזה סבל שאני לא מאחל לאף אחד.
    אבל(לצערנו) הסבל הזה נפוץ בעולם. כאשר מתגייסים לקרבי צריכים לדעת שיש לך סיכוי גדול למות או להיכנס לשבי.
    התקשורת מנפחת את זה. "הילד של כולנו". עוד עשר שנים מישהו יגיד "גלעד שליט" מי יזכור? שוב, אני לא חסר רגישות. פשוט להציל חיים של עשרות אנשים חשוב הרבה מחייו של אחד.
    אסור להתקפל לחמאס, זה ארגון טרור.
    הם יעשו לנו מה שאני דיי בטוח שקרה לאודי ולשני(לא זוכר מה שמו, אלעד נראה לי), הרגו אותם יומיים לפני העסקה(אם הם לא מתו עד אז). אותו הדבר יקרה עם גלעד.

נ.ב. הגיע הזמן שהתיקשורת תפעיל שיקול דעת ותפסיק להשפיע על אנשים לרעה. הסיפור של גלעד שווה ערך למה שקורה עם שפעת החזירים. אם הם חייבים להשפיע שיפרסמו תכנים ציוניים שקוראים להתגייס לצה"ל ולא להשתמט. זה הרבה יותר חשוב ואפקטיבי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

• משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Nov 26 2009, 03:49 PM
    הנה משו שדרור רפאל (הסטנדפיסט) רשם לבלוג בוואלה :

עסקת שליט מתקדמת בצעדי ענק. אולי בתוך ימים הוא כבר כאן איתנו. הלוואי. 450 מחבלים תמורת ה"ילד של כולנו". הכי טוב להיות בעד העסקה. לשחרר את גלעד? כולם בעד. למה לא, בעצם. כולם רוצים להתמכר לתחושת האופוריה עם חזרתו, החיוך שלו, החיבוק עם המשפחה, האהבה של כל המדינה אליו. כמעט אין ויכוח על העסקה, אין מי שחושב שהיא רעה לנו. רוב מוחלט בממשלה. אווירה חיובית בעם.

עסקת שליט היא כמו קרטון עם סופגניות חמות שמגיע בעיצומה של מסיבת חנוכה. כולם בעד. אין מי שיגיד לא. ריח הסופגניות, אבקת הסוכר, הריבה הנימוחה, האווירה החיובית. כולם רוצים להתמכר לתחושת המתוק שבפה. לא חושבים על הצרבת, הערך הקלורי, הפחמימה הריקה והסוכרים המזיקים. יש אווירת חג, יש סופגניות. אנחנו עטים על העסקה כמו על קרטון הסופגניות, הכול בשביל כמה דקות של מתוק בפה. אנדורפינים עפים למח, ואז, נשכבים לאחור בספה עוצמים עיניים, נהנים מהרגע. אחר כך קמים, ו...

החמאס יתחזק, עשרות מחבלים עם דם על הידיים יחזרו לרחובות, מנהיגי מחבלים יחזרו למעבדות הנפץ וישראלים ייהרגו. אבא אבן כבר אמר: קונצנזוס הוא כשכולם אומרים ביחד את מה שאף אחד לא מאמין בו בנפרד.
    וואו, זה ההסבר הכי נכון שיש-צריכים לפרסם את זה בחדשות, אולי ככה אנשים יקלטו
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by One@Nov 25 2009, 10:18 PM
    הוא בהחלט יכול לחזור אל המשפחה, אבל לך תדע אם יום אחרי זה אחד המחבלים ששחררנו יעשה פיגועים בארץ. אנשים ימותו, אבל אותם אי אפשר להחזיר בעד אסירים. מה שגם, המחבלים שאנחנו משחררים יכולים להרוג בעצם את גלעד, או ביום של החלפת השבויים יהרגו את גלעד ונקבל עוד גופה, ואנחנו כמו מפגרים ניתן 5000 מחבלים
    אבל מה אתה חושב שלא עושים בדיקות לפני זה?
    כעשו את עסקת הגופות הישראלים בדקו כמה וכמה פעמים שזה הם והפלסטינים בדקו שבאמת משתחררים 2000 אסירים..

גם כעת הם יודעים שהמחיר ירד בצורה ענקית אם הם יחזירו גופה.
    הוא ירד נגיד ל1000.
    אז מה יותר שווה להם?
    5000.
    הם לא יהרגו אותו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

• with great power comes great responsibility
    שמעו חשבתי על זה הרבה זמן..
    את גלעד צריכים לשחרר,יש להם 5000 ערבים שיעשו פיגועים,זה לא משנה אם יהיו 5000 ערבים או 5800 ערבים,אי אפשר להרוג אותם אחד אחד הפתרון היחיד זאת מלחמה,הסבירו לי..
    צריכים לתת להם מדינה וטיל ראשון שמגיע אלינו אפשר להכריז עליהם מלחמה,וכל היפי נפש של האו"ם יהיו חייבים לשתוק כי זאת זכותה של מדינה ריבונית לתקוף מדינה ריבונית.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

• עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •