נו נו, אחרי 1000 הודעות מוזרות ביותר(פרישה חזרה, עלייה לעידכון, השקעה, מ"ת וסיום של ספאם) אני מקדיש-לא ציפיתי לזה האמת:
VIP:
ליאור-למה!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!? למה עזבת? חברי בין הטובים ביותר, דרגונייט מופלא, מעדכן מקסים והכי חשוב-חבר טוב לב. מקווה שתחזור ביום מין הימים...
ניב-אני קליל אתה רציני, אני אוהב בליץ' אתה נארוטו, אני עצלן אתה שקדן-אז איך? איך נהיינו חברים כל כך טובים, אתה חבר כל כך טוב שלי, עליך אני לא מוותר
ארווין-עד היום לא התרגלתי לשמך, אתה חבר תומך ואני מזדהה איתו בהרבה דברים. משקיען אמיתי, כשאתה מתחיל משהו אתה תגמור אותו ושום דבר לא יעצור בדרכך!
שון-מלפפון חמוץ בן חלב מקולקל אחד... חבר שרוב הזמן אני מדבר איתו, למרות שהוא כזה משעמם אני נהנה לדבר איתו. ואני מזהיר אתכם לא לגרום לו להתשמש בבאנקאי שלו
עוד סופר דופר חברים:
נדב-אחחח.... מאסטר בGCS, בסמיילים, אנימציות, בעתיד לHGSS, ואפילו לספאם. אתה חבר שלא משנה כמה הוא מציק אני נהנה להיות חברתך. מי ייתן והדניצ'ו יהיה איתך U_U
דודי(דו)-בן אדם טוב, לצערי הרב הוא חלה בהורוספיה. סתם... חבר מגניב, עם שמקסי עם גוף סקסי XD. בנוסף הוא אחד מבני החסות שלי B)
מור-יא בור ועם הארץ! ברוב חוצפתך שוכח להקדיש לי, יש לך מזל שאני כזה בן אדם טוב
ניצן-למרות שאת מקדישה בצורה עלובה מישהו(אהמאניאהמ) אני כל כך נדיב שאני מקדיש גם לך, בחורה מגניבה-אבל לצערנו היא לא מראה את זהXD
איציק-אם אתה עדיין משוטט פה, אני רוצה שתדע שאני סולח לך
שגיא-ספאמר ברמה נעלה, הוא זה שנתן לי את ההשראה לספאם שלי :o
אלכס-היה חתול, אבל הרעילו אותו על ידי הצבאXD. מקווה שתחזור בקרוב כדי לראות את ההקדשה שלי
קובי-היה חבר T-T, אבל נעלם(שוב...)
עומר-מנהל חת"מ הכי שיש, לא היה ולא יהיה כמוהו! B)
סטיב-לא הקדשתי לו, הוא בא לבד :ph34r:
שגיא-(הלא ספאמר)-חבר טוב, חבל שאין לי אייסי לדבר איתך![]()
רותם-תודה רבה לך על הפורום המצויין ועל ההזדמנות החוזרת
דניאל-למה לא יוצא לנו לדבר בן אדם?
טוב, אם שכחתי להקדיש למישו שיודיע.
יאללה למזל"ט!