Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    נתנו לנו כשיעורי בית ליכתוב טקסט טיעוני על ביטול בריכות ציבריות , אז כתבתי טקסט ואני לא בטוח שהוא טוב , אז תוכלו להגיד לי עם הוא טוב ?
    זה הטקסט :
    בעקבות המחסור החריף במים בשנים האחרונות הציעו מס' פתרונות לעצירת המשבר במים, אחת האצעות היתה ליסגור את הבריכות הציבריות .

לפי דעתי, החלטה זו אינה מוצדקת מכמה סיבות. הבריכה הציבורית משמשת כמקום הנאה בקיץ החם, והרבה משפחות באות להנות שם .

כמו כן סגירת הבריכה תיפגע במקור פרנסה ותיגרום לפיטורים של עובדי הבריכה:מצילים,אנשי תחזוקה, מוכרים, מאבטחים והנהלת הבריכה. משפחות רבות יפגעו מכך ויעבדו מקור פרנסה חשוב .

לאור דברי סגירת הבריכות הצבריות אינה פיתרון לחיסכון במים וצריך לימצוא דרכים אחרות כמו, התקנת חסכנים בכל בית. או לבנות מיפעלי התפלה והתחיל להתפיל מי ים .

אני יודע שזה קצר אבל זה מה שביקשו מאיתנו , בבקשה תגידו לי מה לתקן כי זה חשוב , אני מקבל על זה ציון .
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    Originally posted by The Dudi@Nov 27 2009, 07:59 PM
    נתנו לנו כשיעורי בית ליכתוב טקסט טיעוני על ביטול בריכות ציבריות , אז כתבתי טקסט ואני לא בטוח שהוא טוב , אז תוכלו להגיד לי עם הוא טוב ?
    זה הטקסט :
    בעקבות המחסור החריף במים בשנים האחרונות הציעו מס' פתרונות לעצירת המשבר במים, אחת האצעות היתה ליסגור את הבריכות הציבריות .

לפי דעתי, החלטה זו אינה מוצדקת מכמה סיבות. הבריכה הציבורית משמשת כמקום הנאה בקיץ החם, והרבה משפחות באות להנות שם .

כמו כן סגירת הבריכה תיפגע במקור פרנסה ותיגרום לפיטורים של עובדי הבריכה:מצילים,אנשי תחזוקה, מוכרים, מאבטחים והנהלת הבריכה. משפחות רבות יפגעו מכך ויעבדו מקור פרנסה חשוב .

לאור דברי סגירת הבריכות הצבריות אינה פיתרון לחיסכון במים וצריך לימצוא דרכים אחרות כמו, התקנת חסכנים בכל בית. או לבנות מיפעלי התפלה והתחיל להתפיל מי ים .

אני יודע שזה קצר אבל זה מה שביקשו מאיתנו , בבקשה תגידו לי מה לתקן כי זה חשוב , אני מקבל על זה ציון .
    הראת יכולת בהבנת הנושא,אני מציע שתיכתוב דרך לחיסכון במים בכך שיסגרו את החוף(ים)לכניסה,ושהמצילים ושאר העובדים שם יעברו כבר להיות מציליי בריכה....אבל אם המורה אמרה לפי דעתך אז היא לו תגיד לך שזה לא נכון,אתה דווקה הצגת את הסיבות החשובות לנושא הזה.
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~Jackie Chan~@Nov 27 2009, 08:23 PM
    הראת יכולת בהבנת הנושא,אני מציע שתיכתוב דרך לחיסכון במים בכך שיסגרו את החוף(ים)לכניסה,ושהמצילים ושאר העובדים שם יעברו כבר להיות מציליי בריכה....אבל אם המורה אמרה לפי דעתך אז היא לו תגיד לך שזה לא נכון,אתה דווקה הצגת את הסיבות החשובות לנושא הזה.
    הצגתי את הקטע של העבודה למורה והיא אמרה שזה נכון והיא מקבלת את זה ( חשבתי על זה עוד בכיתה )
    וגם היא אמרה שהיא לא מתייחסת לסיבות , היא מתייחסת להבנת הנושא וליכולת הכתיבה .
    בברכה, דודי

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    דודי תגיד על שגיאות כתיב היא מורידה?
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    Originally posted by The Dudi@Nov 27 2009, 08:30 PM
    הצגתי את הקטע של העבודה למורה והיא אמרה שזה נכון והיא מקבלת את זה ( חשבתי על זה עוד בכיתה )
    וגם היא אמרה שהיא לא מתייחסת לסיבות , היא מתייחסת להבנת הנושא וליכולת הכתיבה .
    נו יופי אז למה ביקשת עזרה אם כבר היא בדקה את זה בכתה?
    או שזו איזו עבודת הגשה אם פירקי עבודה מסויימים(כמו עבודת שורשים)?
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

6. משתמש מנוסה
    אותי קנית

7. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by The Dudi@Nov 27 2009, 07:59 PM
    זה הטקסט :

...אחת האצעות היתה ליסגור את הבריכות הציבריות ."
    כותבים "הצעות"

הפתיח שלך לא הכי טוב.
    הייתי משנה ל
    בשנים האחרונות יש בארצנו מחסור מים חמור.
    הוצעו פתרונות למשבר, ובהם הוצעה סגירת הבריכות הציבוריות.
    במקום להתחיל נימוק ראשון ב"לפי דעתי" הייתי ממליץ לשנות לדבר הבא: (כמובן שממולץ אני חולק על, אבל שיהיה לך עוד אופציות בחירה"
    אני מתנגד/ אינני מסכים/ אני חולק על ההצעה. לדעתי, ההצעה איננה מוצדקת. בריכות ציבוריות משמשות מקום הנאה בחודשי הקיץ, ומשפחות רבות באות אל הבריכה כדי להנות מבילוי משפחתי.
    וזהו, כל השאר דיי בסדר.

8. משתמש מנוסה
    הטקסט מאוד טוב. ואתה מראה ידע בנושא..
    אבל נראה לי שצריך להביא עוד דוגמאות לאיך שניסו לפתור לא?

9. YoRt3m
    Guest
    יאבדו*.

ולדעתי הטקסט טוב וחשברת על דברים יפים (אם אתה חשבת עליהם.)

• משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Nov 28 2009, 10:16 PM
    יאבדו*.

ולדעתי הטקסט טוב וחשברת על דברים יפים (אם אתה חשבת עליהם.)
    הכל פה 100% שלי ותודה.
    בברכה, דודי

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    זה מצוין
    אתה תקבל טוב נדמה לי
    כל הכבוד
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• משתמש מנוסה
    שם: שגיא
    תאמת לא כזה מבין בזה.. אני לא פרופסור או משו סך הכל תלמיד בדיוק כמוך..
    אבל זה נראה בסדר.
    אולי תוסיף קצת יותר תוכן ויותר שורות.
    זה הכל. [:
    תקבל ת70 60 אני מאמין..

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •