זה סיפור שפירסמתי פה פעם
נזכרתי בפורום הזה, אז אני מפרסם מחדש D:
הקדמה:
"הרשויות עדין חוקרות את מהלך האירוע בו הצפלין התפוצץ מעל העיר ניו-יורק והתרסק בתוך בר מקומי.
חמישים אנשים מתו במהלך האירוע, וביניהם, הנשיא לשעבר, ביל קלינטון."
צפיתי בטלוויזיה כל שעות הבוקר כדי לראות אם לרשויות יש קצה חוט בנושא הפרשה הזאת.
חמישה חודשים עברו מאז התקרית, ובכל זאת, שום דבר.
"לעזאזל איתם." מילמלתי לעצמי, וכיביתי את הטלוויזיה. זרקתי את השלט על הכורסא וצעדתי למטבח.
"הם אפילו לא מוצאים שרידים של הפצצות." הוספתי לעצמי.
אני זוכר את האירוע הזה בבירור.
בכל הצפלין שררה פאניקה. חלק מהאנשים צרחו בפחד, ורצו לאורך כל הצפלין.
האנשים האחרים ישבו בפינה, וחיבקו עצמם, כאילו זה יעזור להם.
המטוס של האירגון שלי הנחית אותי בסוף הצפלין.
צעדתי לכל אורך הצפלין, עד לתא הטייס.
האנשים המפוחדים הביטו בי במבטים מוזרים. כנראה מכיוון שהופעתי משום מקום, וסחבתי רובה עוזי בידי.
כמעט הגעתי לתא הטייס, עד שמבטי נתפס בבן אדם פצוע קשה, ומסביבו עוד ארבעה אנשים בחליפות שחורות, מתים.
התכופפתי אליו, והבטתי בו. האיש לא הראה פחד, הוא רק נראה שלו והסכים עם גורלו.
"אדוני הנשיא, א-""אל תגיד כלום. פשוט תנסה להוציא את כולם מכאן." הוא קטע את משפטי בחיוך.
הנהנתי בראשי, והמשכתי בדרכי.
נכנסתי לתא הטייס, ושם ראיתי את האדם שאחראי לכל זה. האדם אשר תיעבתי מכולם, אך עם זאת, גם הערצתי מכולם.
"אתה לא מפסיק להפתיע אותי, לויד." אמרתי לאדם שישב על כיסא הטייס.
"אני צריך להגיד את זה עליך. התבגרת מאוד במהלך ששת השנים הללו." השיב לויד. לויד היה אדם גבוה מהממוצע.
שיערו היה בלונדיני ועיניו תכולות. הוא ענד שני עגילים על אוזנו הימנית. הוא ענד שרשרת של גולגולת על צווארו, ועל אצבעו נחה טבעת יהלום. "אתה בהחלט המתנקש הטוב ביותר שאני מכיר." אמרתי לו. "העבודה שלי היא לא התנקשות. אני בסך הכל מבצע את המשימות שאומרים לי לבצע." הוא השיב לי. "סוכן, כמוני. אבל להשתלט על צפלין שלם לבדך, זה באמת בודת אומנות.
חמישה אנשים חמושים היו על הצפלין הזה, ובנוסף שומריו של קלינטון." "כל אחד שמשקיע במקצוע הזה יכול לעשות זאת, זאת לא בעיה." הוא הסתובב אליי. עיניו התכולות כשמיים הביטו בי במבט אדיש.
"מצטער לויד, אבל אצטרך לעצור אותך. תצטרך לומר לבוסים שלך שנכשלת." אמרתי בביטחון.
"לא היום, מארק. לא היום." השיב לויד. הרמתי גבה ומבט שואל היה על פניי.
"תגיד, האם שמעת על הלהקה לד זפלין?" שאל אותי לויד. הנהנתי בראשי.
"אתה יודע למה קראו להם ככה, נכון?" הוא שאל אותי שוב. נענעתי בראשי לשלילה.
"לפניי ההופעה הראשונה שלהם, האמרגן שלהם אמר להם: "אנחנו ניפול כמו צפלין מעופרת." או 'לד זפלין'." הסביר לויד.
"אז מה אתה מתכוון לעשות? אין דרך לברוח מהצפלין הזה בעודו באוויר. מסוק לא יכול לעשות דבר, מכיוון שהוא יתקע בצפלין."
"ומי אמר שאני יברח במטוס?" אמר לויד והוציא אקדח מכיסו.
כיוונתי עליו את העוזי שלי כתגובה. הוא הסיט את מבטו ממני, וירה בחלון של תא הטייס. זרמי רוח חזקים חדרו לחלון והעיפו אותי מעט אחורה. "להתראות מארק. שלושה פצצות עומדות להתפוצץ בעוד שלוש דקות. אני מקווה שתשרוד את הפיצוץ.
לא מגיע לך למות צורה כזאת." אמר לויד, וצעד לכיוון החלון. הוא הביט עליי פעם אחרונה, וקפץ מהצפלין.
"*!" קיללתי בקול, ורצתי לעבר החלון. התבוננתי בלויד מוציא מכשיר מכיסו בעודו באוויר, ומכוון אותו לבניין האמפייר סטייט, שהיה במרחק של מטרים אחדים. המכשיר ירה סוג של צוות, שנתלתה על פסגת הבניין, והובילה אחריה חוט ארוך שנמשך מהצבץ עד למכשיר. הצוות נתפסה בפסגת הבניין, ומשכה את לויד לעבר הבניין. לויד כמעט והתנגש בחלון של הבניין, אך ברגע האחרון הוא שלף את אקדחו, וירה בחלון. החלון נשבר מיד ולויד נכנס אל תוך הבניין.
"דאמט, הוא טוב..." מלמלתי לעצמי בקנאה. "אין זמן לבזבז. אני מוכרח למצוא את הפצצות. אך האם יהיה מספיק זמן?" חשבתי לעצמי, ויצאתי מהחדר בריצה. הבטתי בשעוני. 'עוד שתי דקות. אני לא אצליח.' חשבתי לעצמי. הבטתי לכל עבר בצפלין. 'איפה אפשר להסתיר פצצות במקום הקטן הזה?' הבטתי בשעוני. חצי דקה נשארה. לפתע צץ במוחי רעיון. 'הבלון!'
הבטתי למעלה, וראיתי חריץ קטן בתקרה. זה מוכרח להיות שם. הבטתי בשעון. עשר שניות. "כולם להתכופף אם ברצונכם לחיות!" צעקתי וברחתי אל תא הטייס. חלק מהאנשים נשכבו על הרצפה כבקשתי, וחלק נעצו בי מבטים מוזרים. עמדתי בפתח תא הטייס, כשלפתע פיצוץ נשמע מבלון האוויר של הצפלין. גל הלם העיף אותי על לוח הבקרה של הצפלין, ואיבדתי את הכרתי.
"יש כאן אחד חי!" שמעתי בראשי אנשים צועקים. רעש אמבולנסים, סירנות משטרה, מכבי אש, ואנשים צווחים לכול עבר הרעישו בתוך ראשי. ניסיתי לפקוח את עיניי, אך כאב חד פילח את ראשי, ואיבדתי את הכרתי שוב.
שנאתי להיזכר באירוע הזה בו כמעט מתתי, ובו עשו ממני צחוק, אך הייתי חייב. זה היה רגע משמעותי בחיי. סוף סוף, האדם שהערצתי יותר מכל, התייחס אליי כאל שווה לו. לפחות זה מה שזה היה נראה.
עזבתי את המטבח והתיישבתי על המחשב. בדקתי באי-מייל שלי וראיתי שם כותרת חשודה.
'שמעתי שאתה יכול לחסל אנשים בשביל כסף...' נכנסתי להודעה הזאת, בה היה כתוב את מה שאני אמור לעשות בכדי לקבל את הכסף. חיוך עלה על פניי.
"חוזרים לעבוד." אמרתי בחיוך.