שגיא מתי שינית כינוי?!?!
שגיא מתי שינית כינוי?!?!
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
חחח זה נשמע מוזרOriginally posted by Colossous@Dec 1 2009, 06:53 PM
בא לי לעלות לרמה 1
אבל לאט לאט אתה תגיע
שגיא הסלקינג אתה לא יודע? :blink:
עבודה 4 :angry:
אני רץ, אני חייב להזמין כל מה שהעולם מציע כל מה שהעולם מגיע, ומלטף אותי, ויש אצלך אותי , למה לי לאמין XDOriginally posted by ברווז קירח 13@Dec 1 2009, 06:54 PM
חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים דודי בוא למסן דחוווווףף
אני בא
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
למי יש פה אייסי?,סתם שאני יהיה בעיניינים XDOriginally posted by The Dudi@Dec 1 2009, 06:55 PM
אני רץ, אני חייב להזמין כל מה שהעולם מציע כל מה שהעולם מגיע, ומלטף אותי, ויש אצלך אותי , למה לי לאמין XD
אני בא
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
כולם לראות את הציטוט החדש בחתימה שלי, XD
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אייסי זה פאסה..רק מסן
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אוף עדיין מתעלמים ממני.
איך אני אמור להגיע להקדשה ככה?
בסוף אני אקדיש רק למור, יוסי, ארווין, דודי, סנגי ורומה. [color=ghostwhite ]וכמובן אורי ושי במקום הכי מחובד שיש[/color]
uchia מה השם שלך?
אל תאיים ניב>>Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 1 2009, 07:57 PM
אוף עדיין מתעלמים ממני.
בסוף אני אקדיש רק למור, יוסי, ארווין, דודי, סנגי ורומה. [color=ghostwhite ]וכמובן אורי ושי במקום הכי מחובד שיש[/color]
עריכה:
XD, לא ראיתי את הלבן
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
ציטוט נחמד-+גדול מדיOriginally posted by Ulquiorra Cifer@Dec 1 2009, 06:56 PM
כולם לראות את הציטוט החדש בחתימה שלי, XD
היי ניבOriginally posted by Uchiha Brothers@Dec 1 2009, 06:57 PM
אוף עדיין מתעלמים ממני.
לא שמתי לב אליך![]()
אני אעזור לך להגיע
אני לא מיתעלם ממך ניב,ראית שעניתי לך מיקודם.Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 1 2009, 06:57 PM
אוף עדיין מתעלמים ממני.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
איזה איום יש פה?Originally posted by Ulquiorra Cifer@Dec 1 2009, 06:58 PM
אל תאיים ניב>>
עריכה:
XD, לא ראיתי את הלבן
וגקי- לא ראיתי שענית לי, סליחה
מה קורה ניב?Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 1 2009, 06:57 PM
אוף עדיין מתעלמים ממני.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
חחחחחחח דודי איזה סטלה אה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)