צודק, כן ניצן תוסיפי.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Nov 30 2009, 10:43 PM
ניצן תוסיפי לאפשרויות של צוות סיפורים שיהיה להם אפשרות לינעול נושאים שהם בעצמם פירסמו כדי שאם הם עובדים על משו ארוך שאיזה ספאמר לא יגיב להם שמה...
צודק, כן ניצן תוסיפי.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Nov 30 2009, 10:43 PM
ניצן תוסיפי לאפשרויות של צוות סיפורים שיהיה להם אפשרות לינעול נושאים שהם בעצמם פירסמו כדי שאם הם עובדים על משו ארוך שאיזה ספאמר לא יגיב להם שמה...
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
לא עדיף פשוט אפשרות למחוק את ההודעה של הספאמר?Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Nov 30 2009, 10:43 PM
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לא התקדמתם הרבה..
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...=0&#entry521612
מי שלא הגיב להגיב ומי שכבר הגיב והוא בVIP שיכנס דחוףף ><
רנמה כבר שלחתי בקשה לחתימה חדשה בנושא,
אני סומך עלייך! חח
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
וואי איזה אנימציה סוסה אני מכין D:
בברכה, דודי
אופיר תיכנס לנושא של המפעל יש שם משו חשוב ...
רומה ערכתי.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Nov 30 2009, 10:46 PM
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...=0&#entry521612
מי שלא הגיב להגיב ומי שכבר הגיב והוא בVIP שיכנס דחוףף ><
עכשיו זה טוב?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יווו איזה מגעיל זה תפוווז
סידרתי את הבעיהOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Nov 30 2009, 10:49 PM
אופיר תיכנס לנושא של המפעל יש שם משו חשוב ...
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
[:
מי נשאר כל הלילה כאן?
מור זה יותר גרוע מה אתה יש לכם עןם הבלונים תכתבו כמו שגיא ץ...וזהו רק למס הודעות גבוהה יותר =]XD
אין על ספאם של נודים [:
אני עשיתי:
רארררר
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)