אני לא מעשן, רק פעם ב..
אבל הכי טובות שיצא לי לנסות היה בלק דווילס
אני לא מעשן, רק פעם ב..
אבל הכי טובות שיצא לי לנסות היה בלק דווילס
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
חח זה בטעם וניל בשולקד תנסה סיגר בטעם שוקלד הכי טוב
חח אני שונא את אלה!
אבל סיגרים אמיתיים זה קלאסה! וזה גם כיף לעשן
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
בלק דווילס הכי סטייל רק עבריינים ופרלמנט בדיוק כמו חבר שלי אני מעשן רק:
נקסט,מלבורו לייט,אל אם כחול,פרלמנט לייט,רוקטס,נובלס פעם בחודש מתי שאני בדיכאון,בלק דווילס,קאמל וכל מה שרשום פה לייט אז זה כולל רגיל \אדום וכ'ו...
עישנתי סיגר פעם שעלתה 100 דולר.
חבר עשה קניה של 2 חבילות עם 25 סיגרים בכל חבילה נתן לי אחת חח אמר לי אחת כזו שווה 100 דולר
אני הייתי בבית של חבר טחון שלי,
עישנתי סיגר קובני של אבא שלו ששוה כמה מאות דולרים חחח
אני ניסיתי סיגר שוקולד אחד הדברים
ואללה לא צריך להגזים כן..
לעשן כמה שפחות אבל הכי חשוב רק איכות
ברור, עישון זה הורג!
אבל התוויות האלה על הקופסאות לא מזיזות לאף אחד, זה אחד הכיתובים המיותרים ביותר שיש
ניסיתי פעם אחת אפילו חשיש אבל זה היה רק ניסיון ורק 3 שחטות XD
תאמת לא ידעתי שזה חשיש רק אחרי שלקחתי תשחטה השלישית הם ניזכרו להגיד לי שזה לא סיגרייה מגולגלת אלה חשיש ..
סתם מבזבזים על זה כסף חח
צודק טוב שגיא תגיב במשחק שלך זה יותר זורם מכאן ...וזה גם לא נחשב ספאם..
חח זה תמיד מצחיק אותי שאני שומע שמישהו אומר שהוא חשב שזה סיגריה מגולגלת..
איזה צורך יש למישהו לפרק סיגריה ולגלגל אותה מחדש בלי לשים בפנים משהו?
אופיר יש סוגי טבק שהוא איכותי יותר ולא מוכרים סיגריות מוכנות שלו אלה מוכרים אותו ביחד עם נייר גילגול לרוב זה או קפטן בלק או כל מיני חברות אנגליות ...
חח אני כבר עברתי לגלגל יותר טוב..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)