Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

נושא: מאסטר בול

1. משתמש מנוסה
    איפה אפשר להשיג עוד אחד?

וגם כדאי לבזבז על גירטאנה את המאסטר בול שלי ואם לא על מי כן?

2. משתמש מנוסה
    אם אני לא טועה הדרך היחידה אם לא זה זה זה זכיה בלוטו...
    ולא, אל תבזבז אותו על גירטינה, אלא על אחד מהפוקימונים שבורחים או על פוקימון זוהר במקרה חרום(אם הוא יכול לברוח לדוגמא).
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

3. משתמש מנוסה
    וגם תפסתי עכשיו את גירטינה והוא עבר למחשב שלי וקראתי שאמור להיות שם חפץ אבל לא היה שם למה?

וגם איפה הלוטו?

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by guzis@Dec 1 2009, 05:32 PM
    וגם תפסתי עכשיו את גירטינה והוא עבר למחשב שלי וקראתי שאמור להיות שם חפץ אבל לא היה שם למה?

וגם איפה הלוטו?
    החפץ נמצא עליו רק במשחקים החדשים בארוע מיוחד.
    את החפץ אתה יכול להשיג את החפץ אחרי הליגה, איפה שנפתח לך אזור חדש ששם תופסים את גירטינה בפנינה ויהלום רק שיהיה שם פורטל שיחזיר אתך לעולם של גירטינה ושם תמצא את החפץ.
    הלוטו, אם אני לא טועה נמצא בקניון, וזה עובד לפי הID של הפוקימונים שלך אז כדאי לך להביא לשם פוקימונים מהחלפה.
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>

5. משתמש מנוסה
    הלוטו נמצא בכלל בג&#39;וביליף

6. משתמש מנוסה
    יש דרך להחליף או לשחק באינטרנט דרך המחשב בכלל?

וגם כשרוצים לתפוס את דיאלגה ופאלקיה צריך לבוא עם חפץ מסויים איך מקבלים אותו? ואת קריסליה, דארקיי, 3 הציפורים האגדיות 3 הכלבים האגדיים וארסאוס אפשר לתפוס במשחק?

וגם נכון יש את הדבר הזה שאם אני מאמן פוקימון מרמה 0 עד 40 נגיד אז הוא יהיה יותר חזק מאותו פוקימון באותה רמה שלא אימנתי אלא פשוט תפסתי אותו ברמה 40 נכון? אז זה אותו דבר גם אם אימנתי אותו עם exp share?

וגם מה זה הpalpark?

וגם מה זה סטאב?

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by guzis@Dec 1 2009, 06:51 PM
    יש דרך להחליף או לשחק באינטרנט דרך המחשב בכלל?

וגם כשרוצים לתפוס את דיאלגה ופאלקיה צריך לבוא עם חפץ מסויים איך מקבלים אותו? ואת קריסליה, דארקיי, 3 הציפורים האגדיות 3 הכלבים האגדיים וארסאוס אפשר לתפוס במשחק?

וגם נכון יש את הדבר הזה שאם אני מאמן פוקימון מרמה 0 עד 40 נגיד אז הוא יהיה יותר חזק מאותו פוקימון באותה רמה שלא אימנתי אלא פשוט תפסתי אותו ברמה 40 נכון? אז זה אותו דבר גם אם אימנתי אותו עם exp share?

וגם מה זה הpalpark?

וגם אפשר מדריך לליגה?
    דרך המחשב אי אפשר להחליף.

את החפץ של גיאלגה ופלקיה אתה משיג על ידי כך שאתה מדבר עם הסבתא של סינתיה שנמצאת בעיר סלסטיק(הבית החום הגדול למעלה) ואז ללכת למערת קורונט, ואתה צריך להגיע למקום שבו אתה עולה במפל ושני החפצים יהיו שם.אחרי שהשגת אותם תעלה לקומה האחרונה איפה שנלחמת במנהיג צוות גלקטיק ותראה מין קריסטל כחל מרחף, זה יהיה דיאלגה ברמה 70, אחרי הקרב תצטרך לצאת מהמערה ולחזור שוב ואז תראה קריסטל ורוד שיהיה פלקיה, אף הוא ברמה 70.
    בשביל קרסליה, אחרי הליגה וקבלת הפוקדע המשוככלל, תדבר אם המלח שליד האניה בעיר קנלייב והוא יסיע אותך לאי.שם תדבר עם קרסליה והיא תברח ומאז תצטרך לחפש אותה ברחבי סענו.את דרקראי אפשר להשיג רק בארוע מיוחד(או על ידי קודים).את 3 הציפורים אפשר להשיג אחרי הליגה והפוקדע המשוכלל. אתה צריך ללכת אחרי קבלת הפוקדע לדרך 21 ולדבר שם עם פרופסור אוק, ואזללכת לעיר אטרנה ולדבר עם פרופסור אוק שנמצא באחד הבתים ולדבר איתו ומאז הם יהיו כמו קרסליה.את 3 הכלבים אי אפשר להשיג במשחק, ואת ארסאוס בארוע מיוחד או בקודים.

הpalpark זה מקום שאם אתה משחק בds אתה יכול להעביר פוקימונים ממשחקי הדור ה3 ולתפוס אותם שמה.

בקשר לexp share אם הפוקימון שאימנת ככה לא השתתף בשום קרב, אז אני לא חושב שהוא מקבל נקדות EV.(סליחה אם חפרתי...)

8. משתמש מנוסה
    ההפך אחי אם כבר אני חפרתי חחח

ושאלה אחרונה איך אני "רואה" את דילגה ופאלקיה? כך שהם יופיעו בפוקדע... כאילו אני צריך להילחם נגדם או שסבתא של סינתיה תראה לי תמונות שלהם?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by guzis@Dec 1 2009, 08:54 PM

ושאלה אחרונה איך אני "רואה" את דילגה ופאלקיה? כך שהם יופיעו בפוקדע... כאילו אני צריך להילחם נגדם או שסבתא של סינתיה תראה לי תמונות שלהם?
    נכון כשאתה נלחם נגן סיירוס אז אתה רואה את דיאלגה ופלקיה לא בקרב, אבל בכל זאת זה נחשב בפוקדע, כך שאם תבדוק הם אמורים להופיע אצלך בפוקדע.

10. משתמש מנוסה
    אה... ואלה הם שם.. טוב תודה אחי אתה אחד הגברים&#33;

ואם תוכל להסביר לי מה זה סטאב, ev וטבע אני אשמח

וגם איפה אני מוצא דראקו מטאור?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by guzis@Dec 1 2009, 09:01 PM
    אה... ואלה הם שם.. טוב תודה אחי אתה אחד הגברים&#33;

ואם תוכל להסביר לי מה זה סטאב, ev וטבע אני אשמח
    סטאב זה ראשי תבות באנגלית של סיים טייפ אטק בוסט, בכוונה שאם פוקימון מסוגמסוים משתמש במתקפה מסוגו המתקפה תהיה חזקה פי 1.5.
    לדוגמא, סקווירטל. יש לו את המתקפות surf וice beam, ששתיהן בכוח של 95.
    סקווירטל סוג מים, וsurf זו גם מתקפה מסוג מים ולכן בחישוב מתמטי פשוט הכוח של המתקפה הוא 142.5.
    לעומת זאת, המתקפה ice beam היא סוג קרח ולכן היא תשאר בכוח 95.
    אבל אם מדברים על לפרס, שהיא גם מים וגם קרח, אז שתי המתקפות תיהינה בכוח 142.5.

EV אלו נקודות שפוקימון מקבל כשהוא מביס פוקימון אחר.כל 4 נקודות EV שפוקימון מרויח, מעלות לו נקודה אחת בסטאטוס של הEV שהוא הרויח.אם הוא הרויח 4EV של מהירות, אם ברמה 100 היה אמור להיות לו 300 מהירות, יהיה לו 301. לכל סוג של EV אפשר להשיג עד 252, שזה סכ"ה 63 נקודות להעלות.כל פוקימון יכול להביא עד 3 נקודות, גם מסוגים שונים.
    תעשה חיפוש בפורום הזה "מדריך הEV הגדול" שם זה יותר מפורט.אפשר לרות את הרשימה של איזה פוקימון מביא איזו נקודת EV וכמה:http://www.serebii.net/pokedex-dp/(איפה שכתובים שמות של סטאטוסים בצבע אפו).

טבע זה משהו שיש לפוקימון מהרגע שהוא נולד ואי אפשר לשנותו.
    נגיד תפסת גרויילייט ופיתחת אותו לארקניין ויש לו טבע ADAMANT, שמחזק התקפה ומחליש את ההתקפה המיוחדת(במקרה הזה עדיף לך לשים לו סט התקפי),אז הסטאטוס התקפה שלו שהוא 110, יתחזק ב10% ויעלה ל121.לעומת זאת, הסטאטוס של ההתקפה המיוחדת שלו שהוא 100 ירד ב10% ויהפוך ל90.
    כאן תראה את הרשימה של הטבעים ומה הם מחזקים/מחלישים:http://www.serebii.net/games/natures.shtml

דראקו מטאור אתה משיג בדרך 210, ממקום שאתה משתמש בrock climb ואתה מגיע לבית שבתוכו יש זקנה, והיא תלמד את פוקימון הדרקון שלך את זה בתנאי שהשמחה שלו טובה.

12. משתמש מנוסה
    וואו אחי אתה אדיר&#33;&#33;&#33; תודה רבה&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •