Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    ביום א' האחרון אתם בטח שמעתם על המריבה הגדולה של מעיין וג'י ואלירז ואולי על 3 המשימות שהתרחשו באח הגדול,אז אני פה כדי להסביר לכם את מה שקרה:

זה היה יום ה-11 באח הגדול בישעת הצהריים,סער ניסה לעשות מהלך ולהיתנצל לאיילה על כך שהוא מנסה להתרחק ממנה בגלל שהוא עושה מעשים שלא מוצא חן בעניה,אבל איילה לא סולחת לו ועוד חושבת שהוא רוצה שהיא תלך מהמשחק. כל זה מתחמם לישעות הלילה שבחדר הבנים מיתנהל הקרב כריות הטוב ביותר של האח הגדול(ה-3 האנשים המרכזיים בקרב הזה היו סער שחטף הרבה מאיילה ואביב/איילה שחטפה הרבה "בטעות" מסער/אביב שחטף קצת מסער).
    והנה הגיעה היום ה-12 ורק ההיתרגשות החלה לפי דעתי,בישעת ארוחת הבוקר למעיין היה משעמם ולא רצתה לאכול אז היא היתחילה לשיר שירים מרגיזים כגון "אמא" ואז כשהיא הפריעה לשאר הדיירים לאכול סתיו תפסה אומץ ואמרה למעיין להיות בשקט כי כואב לה הראש,מעיין אמרה אם כואב לך הראש אז לכי לישון(דיברי מעיין:"מה אתם רוצים,ליפתוח פה בית קברות? יאאלה שרים גם ככה משעמם רצח") ואז מעיין רק עוד יותר שרה חזק יותר ואז סתיו התחילה להתעצבן ואמרה לה סתיו שתישתוק כבר שתיתחשב גם באחרים ואז מעיין התחילה לקלל אותה ומי היא שתגיד לה לישתוק(דיברי מעיין:"כמה אפשר לשבת כמו פוצים?"),ואז סתיו היתחילה ליצרוח שמעיין עושה חשבון למצלמות ואז מוטי היתחיל גם להיצטרף למסיבה והגן על מעיין(אפילו שהיא לא הייתה צריכה את עזרתו XD)ושניהם היתחילו ליצרוח על סתיו שתעוף כבר לפינה שלה אבל סתיו לא וויתרה למעיין כלכך בקלות,היא אמרה שמעיין סתם אגואיסטית ואז איכשהו מוטי אמר לסתיו שמעיין לא רבה אם אף אחד ולמי שכואב הראש שילך לנוח,ואז סתיו הלכה משם ומוטי היתחיל להתעצבן וליצרוח על מעיין שתמיך את הקול שלה והוא התחיל ליצרוח על כל דיירי הבית שלא יגידו שמעיין עושה חשבונות למצלמות כי הוא טוען שלא,ואז אלין מישום מקום קפצה עליו והיתחילה להגיד לו שיפסיק ליצרוח(דיברי אלין:"אני אשמה שהיא עצבנית והיא בהריון")אז עוד ליפני שמוטי התחיל להגיד את דבריו מעיין אמרה לאלין שמי שהיתעסק איתה היא תיפתח לו את הפה שלה,ואז אלין ומעיין היתחילו לריב,אבל לבסוף הריב הופסק וכל אחד חזר למקומו. בנוסף באותו יום סער ניסה שוב להתקרב לאיילה בכך שביקש ממנה לעשות לו נעים בראש-וזה די הצליח לו אם אתם שואלים אותי.
    בשעה 1:39 בצהריים האח הגדול ביקש שכל דיירי האח הגדול שיתרכזו בסלון ויקראו את המשימה השבועית,אבל עוד שעוד יוסף לא סיים ליקרוא את המשימה מעיין שוב התחילה אם הדעות שלה ואמרה שזה משחק לגרושות ממורמרות,אז אלירז ישר קפץ עליה ואמר לה די אם ההערות שלה ומוטי ומעיין אמרו לו שישב בשקט,ואז ג'י פיתאום אמרה למעיין אני ניראת לך ממורמרת? מעיין התחילה גם לריב איתה והן התחילו לקלל את אחת השנייה עד שהאח הגדול(סופסוף) קרא למעיין ומוטי להיכנס לאח הגדול והוא בעצם גם הפסיק את הריב הגדול שנוצר מישום רגע. האח הגדול הזהיר את מעיין שלא תיצעק ותקלל יותר בבית האח הגדול ושהוא רוצה שהמשימה תחל מיבלי היקעבויות,מעיין ומוטי היסכימו ויצאו מהאח הגדול.
    המשימה הייתה מחולקת לשלושה חלקים שהנושא הגדול שלה היה:מיהו המין החזק? כל מין(בנים ובנות)עשו את המשימה אחד נגד השני,ואם שני המינים יעמדו בישתי משימות אז האח הגדול יעניק בתקציב 40 ש''ח לאדם.
    המשימה הראשונה שלהם הייתה לעבור מסלול מיכשולים בנהיגה,חנייה ברוורס וחזרה לנקודת המוצא ושכל קבוצה ימדד לו הזמן ביצוע המשימה ושהזמן לא יעבור את ה-24 דקות.
    בסוף אחרי כל המשימה הראשונה הבנות ניצחו ב-12:49 והבנים ב-14:15-סך הכל 1:26 הפרש.
    במשימה השנייה היה צריך לטפל לבובת תינוק בשם בובי(XD)ולישלוח אותו לגן מהר ככל האפשר אבל קודם כל לעשות מ'ס פעולות ליפני ששולחים אותו לגן,סדר הפעולות צריך להיות בסדר הזה:
    1)להרים את בובי למישטח ההחתלה וליבדוק את החיתול שלו.
    2)להלביש את בובי.
    3)להכין לבובי בקבוק מיץ תפוזים טרי בישביל הגן.
    4)להכין לבובי 2 כריכים לגן,אחד אם שוקולד-בלי קשה והשני אם גבינה לבנה ופרוסת גבינה צהובה אם קשה.
    5)בכל פעם שבובי בוכה יש לנענע אותו קלות עד שיירגע
    בזמן כל הפעולות האלה האח הגדול ישאל את דיירי האח הגדול שאלות טריוויה פשוטות,על כל תשובה נכונה ייקבלו הדיירים נקודה. על מנת להצליח במשימה,על כל קבוצהן להרוויח 80 נקודות לפחות. בסוף המשימה הבנים ניצחו לבסוף.
    יום 13 ועוד לא הגיעו דיירי האח הגדול למשימה השלישית שלהם,אבל זה לא עוצר אותם מילעשות יוגע,יוסף מוציא כמעט את כל דיירי הבית לעשות יוגע בחוץ ולהרגיע אותם ליקראת המשימה השלישית בגלל תיסקולם של רוב דיירי הבית מהטעויות שלהם במשימה השנייה(הכוונה לתשובות הדיירים על שאלה פשוטה
    שנישאלה אותם). אבל זה גם לא עוצר את מוטי ומעיין לרכל עוד קצת על הדיירים כשהם עושים יוגע-מוטי היתחיל גם מרוב שיעמום ליראות איזו חיה מי לכל דייר,לדוגמא ליוסף יש פרצוף של נחליאלי,לג'י יש לה פרצוף של עכביש.
    והנה מגיעה המשימה השלישית לאח הגדול בשעה 5:03.במשימה הזאת היו צריכים הדיירים להיכנס לחדר המשימות שהפך לחדר ג'ונגל ששוקק בו מ'ס חרקים וזוחלים מסוגים שונים. על כל קבוצה בניפרד להיכנס לחדר המשימות ולהישאר שם 5 דקות(והדבר הכי שקרע אותי)יש להגיע יחפים.
    בגלל סיבות של ההפקה האח הגדול החליט ליפתור את מעיין וארז מהמשימה-ועוד מעיין עצובה שהיא מוכנה לזה(אני הייתי מודע להפקה מאוד XD). האח הגדול הראה לדיירי האח הגדול את כל החיות שניכנסו לחדר המשימות כדי להראות להם שהם לא משקרים לגבי החיות,אבל כשהדיירים לא יכלו להסתכל,ההפקה הוציאה את החיות מהחדר המשימות כי זה היה באמת מסוכן,וכדי שהדיירים לא יראו את זה אז ההפקה אמרה לדיירים שהם יעשו את המשימה בחושך מוחלט,כמובן שכולם שיקשקו מיפחד חוץ מיסער שאמר שאמר שהוא יודע שהוא יותר חזק מהם ושהם לא יכולים להזיז לו. הבנות ניכנסו ראשונות לחדר הג'ונגל ותאמינו לי כמו שהן צרחו מיפחד,אפילו שרה רצתה להיכנס אם מטטה לחדר אבל לבסוף היא ניכנסה בלי מטטה אבל היא הייתה על הגב של ג'י(XD). בגלל שההפקה רצתה לעשות את המשימה יותר מעניינת ההפקה ניכנסה לחדר המשימות כשהבנות/הבנים היו שם(הם ניכנסו אם מישקפי ראיית לילה)והפחידו אותם בכך שלקחו מין איזו זנב של חייה ושיפשפו אותה ברגליים של הדיירים(XD) אבל כשהבנים ניכנסו התחיל כל האקשן,נחשו מי הגבר שהכי פחת מיכולם במשימה? סער הוא כלכך פחד שהוא לא רצה שאף אחד ייגע בו כי הוא יחשוב שהיד של הדייר היא בעצם נחש או זוחל כלשהו.
    לבסוף הבנים והבנות נישארו בחדר 5 דקות,אבל הבנות ניצחו במשימה בגלל שהבנים יותר פחדו מהן.
    בגלל ניצחונן(2 מיתוך 3 המשימות)האח הגדול החליט להרוך להם מסיבת בריכה אם סנוקר,כיבודים וכל מה שתירצו,אבל הבנים ממש קינו בהם אז הם העלו רעיון-כל בן לקח חזייה ובגדים נשיים והתלבש והתאפר כדי שייראה כמו אשה כדי שייכנס למסיבה.
    אחרי כל ההתרגשות הזאת הגיעה יום שישי שהוא גם במיקרה יום ההולדת של ג'י,כל דיירי בית רצו לעשות לה משהו מיוחד בגלל כל הריב שלה ושל מעיין,אז כל דיירי הבית החליטו לחגוג לה יום הולדת שמח וגם מהנה,אז איילה ביקשה מהאח הגדול שייתן לה מיצרכים לעוגה כי להם אין,ואולי גם בלונים וכובעי יומהולדת,אז האח הגדול הפתיע אותם ונתן להם הכל ועוד יותר. בישביל שזה יהיה סודי,איילה ביקשה את עזרת סתיו וגואל שיוציאו את ג'י מהבית לחצר ויעסיקו אותה עד הזמן שהם יצתרכו. לבסוף כל דיירי האח הגדול(כולל מעיין)עשו הפתעשה לג'י וג'י הייתה ממש מאושרת בגלל טוב ליבם של כולם.
    סער בפעם השלישית בפרק ניסה שוב לשפר את היחסים שלו אם איילה אז הוא אמר לה: "אני לא כועס עלייך יותר",והיא אמרה בסדר והלכה משם פיתאום ואז גואל אמר לו:"מה אתה אמרת לה אני לא כועס עלייך יותר? זה הדבר הכי גרוע להגיד לבחורה"(ניראלי שהוא מבין בנשים בגלל שהוא קצת כמוהם)סער אמר לפחות ניסיתי ואז ניגמרה השיחה בינהם.
    ביום שבת,הדיירים היתכנסו כדי ליראות מה התקציב השבועי שלהם ולחלק אותו בצורה הטובה ביותר,אך בגלל כמה עבירות על חוקים כגון דיבור בלי מיקרופון,קפיצה בצורה מסוכנת לבריכה והיתקלכות במים חמים שלא שלו התקציב שלהם ירד ב-500 ש''ח ואחרי ירידה זאת היה להם 3,540 ש'ח. בגלל שמוטי היתקלח(ועבר על החוק)במים חמים,אז מעיין מנסה להוציא אותו בזול ומיתלוננת שהיא הזהירה את הדיירות לא ליקפוץ בצורה מסוכנת לבריכה אבל הן לא הקשיבו לה, אבל גי' לא עברה על זה בשתיקה ואמרה שיש אנשים שמקנאים ומתפוצצים וזה המצב אין מה לעשות. מעיין התחילה שוב לרדת על ג'י ואחרי מעט זמן גם אלירז אמר למעיין להפסיק ומעיין גם התחילה לקלל אותו ואז בפעם השנייה באותו שבוע האח הגדול קרא למעיין ולמוטי לאח הגדול,וביסר למעיין שהיא יוצאת מהמשחק אוטומטית בגלל השפה הנמוכה שלה. האח הגדול נתן למוטי אפשרות לצאת מהבית יחד אם מעיין,ומוטי עוד לא החליט אבל היום בתשע בערב כולנו נדע אם מוטי מדיח את עצמו מהמשחק,מה דעתי:
    ברוך שפטרנו

טוב זהו לבנתיים,אני מצטער אם יש פה יותר מידי בסיקור את המילים הנמוכות האלה של מעיין.
    ניתראה בסיקור הבא שלי שהוא יעודקן בערך ביום שישי/שבת כי יש לי טיול ליומיים ברביעי/חמישי.
    מי שרוצה קישור לפרק אז בבקשה:
    http://www.mako.co.il/vod-index/reality-Bi...bdc34521006.htm
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

2. משתמש מנוסה
    תודה רבה לך על העדכון, עדכון מעולה!
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תודה על הסיקור&#33;, פיספסתי את הפרק.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    Originally posted by Silver_Gold@Dec 1 2009, 06:53 PM
    תודה על הסיקור&#33;, פיספסתי את הפרק.
    תודה רבה לך [=
    כנ&#39;&#39;ל גם לך togeBEAM
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •