אני לא :S
לילה טוב עפתי לישוןן
=]]
לילה טוב עפתי לישוןן
=]]
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
תגיש את זה במבחן באנגלית ותקבל מאה ! B)Originally posted by EH Punk 13@Dec 1 2009, 11:03 PM
When you wake up in the morning and you drink your XL and smoke your cigarettes to be alert, then you drink alcohol with your friends because you think that its cool, you force yourself to like it because you want to be accepted, to be more popular, then you have sex with someone that you don't recognize, someone that you don't love at all, someone that you met at the pub, after that you take one pill to forget what you've done and another pill to put yourself to sleep because you can't do it on your own, you're losers, you can say that I am a nerd or that I am stupid but I don’t care, I am Straight Edge, and if you don't straight edge like me, it means that I am better than you are!
xXx
KEEP ON SxE
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
עדיין אין X|
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ביי ולילה טוב יא מתעלם אחד <_<Originally posted by TickTak@Dec 1 2009, 11:03 PM
לילה טוב עפתי לישוןן
=]]
זה רק אצלי או שהאינטרנט נהיה איטי בגלל הפורום?
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
לא מתעסקים איתי!
מי רוצה שאני אמשיך את הסיפור שלי (על סואיסייד) ?
מי רוצה לחפור איתי על מייפל?
כן אני שוב בהתקף מייפל
האמת אהבתי את הסיפורOriginally posted by EH Punk 13@Dec 1 2009, 11:06 PM
מי רוצה שאני אמשיך את הסיפור שלי (על סואיסייד) ?
איך שבא לך..
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אני כבר מלא זמן מנסה להוריד את המשחק וזה לא פועל לי,
יש לי כולה קשת רמה 50 אבל בא לי לשחק!
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
הבטחתי לך שאני אכניס אותך בתור דמות,האמת שבא לי להמשיך את הסיפור אבל אין לי זמן <_<Originally posted by MegaSceptile@Dec 1 2009, 11:07 PM
האמת אהבתי את הסיפור
איך שבא לך..
מי ספאמר של אהבא?
ההורדה לא עובדת או שיש בעית גיים גארד או משהו אחר?Originally posted by Colossous@Dec 1 2009, 11:07 PM
אני כבר מלא זמן מנסה להוריד את המשחק וזה לא פועל לי,
יש לי כולה קשת רמה 50 אבל בא לי לשחק!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)