קליק ימני>פתח בחלון חדש.Originally posted by Torkoal@Nov 28 2007, 07:07 PM
רותם אני אביא לך שלושה משולשים הם תנסה שהקישור לתחרות האתרים יפתח בדף חדש![]()
נו איך אני??? אני חנפן טוב?? :huh: :XD:
או שאין את זה בפיירפוקס P:
קליק ימני>פתח בחלון חדש.Originally posted by Torkoal@Nov 28 2007, 07:07 PM
מישל תגיבי :]
פאק אני עייף
יואו משעמם
טוב ביי הלכתי לשחק בDS שלי, לאמן את אלקיד וגארדוויר. (מרוב שיעמום אני מאמן אותם רמה רמה לפי EV, אח"כ הם יהיו סוסים P![]()
בפיירפוקס כבר יש לנו לשונית שלא כמו IE6 נכון שגנבת לנו את זה ב7 אבל הוא דפדפן לא יצב ^^Originally posted by Ben@Nov 28 2007, 09:10 PM
קליק ימני>פתח בחלון חדש.
אני תמיד עושה קליק ימנה פתח דף בלשניות חדשה אבל לפעמים אני שוכח ^^
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
אין כמו אקספלוריר D:
לדעתי הכי טוב הכי פשוט~
מה מסובך בפיירפוקס???Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 09:18 PM
אין כמו אקספלוריר D:
לדעתי הכי טוב הכי פשוט~
שבמקום לפותח אלפי דפים הכול תחת דף אחד??
ואל תשכח בקוד של פיירפוקס פותח לציבור מיקרפוט לא מוכנה בשום ממצב לפותח את הקוד של IE אפילו לא של גרסאות מתות כבר כמו IE5 למה זה??? IE הוא לא דפדפן רוחי כחכה שאין כול סכנה למתחרים שלא נדבר שגם כחכה כבר יש כאלה.... אאא מה יש אולי מקרפסוט מפחד למוות כמו הדפדפן נסקיפ (הדפדפן הראשון שלו) שגם בזמנו בשנות ה90 90% מגולשים בעולם גלשו בו ורק 10% בIE פחות מ15% גולשי שיש לנו בפיירפקס... אבל אז נסקיפ פרסמה את הקוד שלה מצאו בא כול קח הרבה באגים וחורי אבטחה עד שהשימוש בדפדפן ירד ל0% כולם עברו לIE הוא היה דפדפן טוב אבל זמנו עבר היגע דפדפנים חדשים יותר לעלום!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
לא יודע אפעם לא הישתמשתי ואני לא רוצה לקחת סיכון..
אמרו לי אותו דבר עם ווינאמפ וכול עלה שמנגינים שירים
זה דפק לי הכול כול ה3 שהיו לי נדפקו.
ואני לא יודע איפה למצוא אחד חדש!!
קבלו איזה חמוד... הוא דומה לפיקאצו:
![]()
Rabbit- The way of life
מזה אמור להיות?
ותגיבי במשחק שלי
לילה טוב לכולם O:
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
הקוד של ווינאמפ לא פתוח לציבור כחכה שאין ממצב שאמרו לך אתו הדבר :mellow:Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 09:26 PM
לא יודע אפעם לא הישתמשתי ואני לא רוצה לקחת סיכון..
אמרו לי אותו דבר עם ווינאמפ וכול עלה שמנגינים שירים
זה דפק לי הכול כול ה3 שהיו לי נדפקו.
ואני לא יודע איפה למצוא אחד חדש!!
אבל ווינאמפ הוא רק נגן הוא לא משנה את השרים אתה עשית משהיו כדי שהם לא יעבדו יותר....
אבל אני אישית לא סובל את ווינאמפ הוא פשוט לא נוח לעין בעיצוב וגם בשימוש כול הגדרות שלו מסודרת כמו שצרכיך וזה מעצבן אני נאמן במקרה הזה למידה פליר הוא הנגן היחד שיש לי על המחשב כי הוא עובד יופי![]()
לא יודע לא הבנתי מה אמרתOriginally posted by Torkoal@Nov 28 2007, 09:07 PM
זה תמנוןOriginally posted by Haunter@Nov 28 2007, 09:38 PM
מזה אמור להיות?
ותגיבי במשחק שלי
Rabbit- The way of life
לילה טוב ^^
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)