לילה טוב אדמיןOriginally posted by Admin@Nov 28 2007, 09:40 PM
לילה טוב ^^![]()
חלומת פז ^^
לילה טוב אדמיןOriginally posted by Admin@Nov 28 2007, 09:40 PM
לילה טוב ^^![]()
חלומת פז ^^
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
לילה טוב אביב.
עשיתי היום 201 הודעות :]]]
הכי הרבה בפורום היום אני מקום ראשוווווווון
חיחי תודה, חלומות פז גם לכם ^^
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
לילה טוב :]Originally posted by Admin@Nov 28 2007, 09:42 PM
חיחי תודה, חלומות פז גם לכם ^^
יאללה, זזתי, לילה טובה גבירותיי, רבותיי ומה שביניהם
Rabbit- The way of life
רותם,אתה יכול לענות לנושא שפתחתי.
שאלה על הפורום"?
לילה טוב ששון :XD:Originally posted by Zombie Rabbit@Nov 28 2007, 09:44 PM
יאללה, זזתי, לילה טובה גבירותיי, רבותיי ומה שביניהם
טוב עוד ניסיון ^^Originally posted by ProTem@Nov 28 2007, 09:40 PM
לא יודע לא הבנתי מה אמרת
רותם אתה המייסד הכי טוב בעולם אתה מנהל הוגן אתה המנהל הכי נחמד בפורם אתה מנהל את אתר פוקימון הטוב ביותר בארץ! אתה עמוד בראש צוות האתר הפוקימון הטוב ביותר בארץ המעדכנים של אתר שלך הם הכי טובים והם פה בזכותך
אתה הכי טוב בעולם הפוקימון הישראלי
אתה האל שלי *סוגד לך
רק בבקשה בבקשה בבקשה תעשה שלניק לתחרות האתרים יפתח בדף חדש
פליז פליז פליז מייסדי ומנהלי האוהב![]()
אוקי עכשיו איך יצאתי בתור חנפן ??
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
אוףףף מישל אל תלכי אין לי עם מי לשחק במשחק שלי בחת"מ:[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
האנשים פה רעים אפחד לא רוצה להירשם ולעזור לי לעלות תמונה הודעות =[[[[[[[
זה משחק פוקימון??? :blink:Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 09:47 PM
אוףףף מישל אל תלכי אין לי עם מי לשחק במשחק שלי בחת"מ:[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
האנשים פה רעים אפחד לא רוצה להירשם ולעזור לי לעלות תמונה הודעות =[[[[[[[
כע D::
משחק פוקימון מגניב תירשם שווה ביותר D::
אני אוותר מצטער -_- השליטה שלי בפוקימונים ובמתקפותיהם לא הכי טובה בעולם...Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 09:51 PM
כע D::
משחק פוקימון מגניב תירשם שווה ביותר D::
תנסההההה =[[[[
למה להיות רע? כמו אביב???
אביב לא רע הוא אחד המנהלים הכי טובים יש לפורם אבל ברו שהוא לא נחמד וטוב לב כמו רותםOriginally posted by Haunter@Nov 28 2007, 09:55 PM
תנסההההה =[[[[
למה להיות רע? כמו אביב???
אא ראיתם ראיתם אני מתקדם בחפנות :XD:
טוב אני ארשם רק כדי לי מאיפה אני משיג תמונה של בלבזאור ואני שולח את הטופס
תיקח מפה
http://www.pokemonelite2000.com/dpmfa.html
ותכתוב את הדף הרשמה שם ותודה D:
ואביב מנהל נחמד אבל הוא לא רוצה להירשם למשחק שלי :שמערט:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)