התחלתי עם כותרת חלקה ופשוטה מכיוון שזאת ההקדשה הראשונה שלי , תתחשבו בזה שיש לי כולה 1000 הודעות , ולא כמו כולם פה שמפוצצים כל יום את הפורום ב-200 הודעות וכל כמה ימים מקדישים למישהו אחר >.< , עם זאת גם ארצה לשתף אותכם בכמה דברים
אז קודם כל אחשוף סוף סוף את השם שלי - רועי .
הגעתי לכאן לפני חצי שנה , יוני 2009 . אני פליט של אנימקס ופוקיבלוק אולי חלק זוכרים אותי מהפורום , גם שם נקראתי Steve . בחצי שנה הזאת אני מנסה להיבחר לפורום ציור ממוחשב וגם מגיב בחידות תחרויות ומשחקי תפקידים , לפעמים גם בפורום דיבורים , בימים האחרונים הקשבתי לעצה של מור והחלטתי להצטרף גם לנושאי דיבורים (כי נו"דים זאת מילה מסריחה)
יש לי משחק תפקידים אשמח אם תשתתפו בו ("Zukado")
ואני מנהל אתגר בפורום ציור ממוחשב , היום יתנהלו ההצבעות של התחרות הראשונה אבקש מכולם להיכנס להצביע לשילוב הטוב ביותר .
אז נגיע להקדשות .
VIP
שגיא - החבר הכי טוב בפורום , תודה על העזרה במפעל תשמור איתי על קשר טוב אתה חבר נפלא .
מור - תודה על השתתפותך במשחק התפקידים שלי , אתה גם חבר טוב מאוד שלי בפורום הזה ואני שמח שיש לי אותך בפורום , בזכותך אני שוהה בנושאי דיבורים .
רומה - יא טיבה לובלו O: , סתם , אתה גם חבר טוב שלי שמח שאתה משתתף במשחק שלי ובאתגר שלי.
יוסי החרמן- גם אתה חבר טוב אני נהנה לכתוב לך עלילות במשחק שלי , תודה על השתתפותך , ואני יודע שאתה לא חרמן , זה רק אני עם הראש הכחול שליO:
נאור - תודה על כל החתימות אתה אחלה של בחור (:
Regulars ?
רותם - אחלה של קהילת פורומים , אתה נחמד מאוד .
שון - תודה על ההתייחסות אליי בנושאי דיבורים ><
עומר המפקח - בחור טובאתה פשוט תותח בחתימות מצטער שהורדתי את החתימה שלך , ניסיתי להחליף חתימה ולא שמרתי את הקוד של החתימה שלך .
אגב אשמח אם תכין לי חדשה לכבוד ה-1K , רק אם בא לך .
ניצן - מנכלית הקהילה , תחפשי משהו אחר שיתנו לי עליו אזהרה כי לאישה שבחתימה שלי לא רואים את הפיטמה (:
ברווז קירח - לא מכיר אותך כל כך אבל אתה נחמד , וכדי שלא תעלב !@#$%^
ירין - לא נישכח אותך , זה לא בסדר שפרשת !!
יוסי (המנהל הראשי) - כן אני אוהב צבע ורוד O: ויש לי תחתונים גרביים וקלמר לבצפר של בובספוג :P ואני בן 15 חחח .
דודי - אחלה של מנהל חבל שפרשת מהמשחק שלי
בן - לא מכיר אותך אבל רציתי להקדיש לך כדי שתרגיש שכולם מקדישים לך חחח
קיבוצניק - המפקסל הטוב ביותר בפורום !
בובספוג - אני חולה על בובספוג , מעריך את השתתפותך באתגר
קודקוד - מעריך את השתתפותך באתגר , יש לך עתיד בפיקסול אתה טוב .
דרגונייר - מעריך את השתתפותך באתגר , יש לך עתיד בפיקסל אתה טוב !
עומר394 - מעריך את השתתפותך באתגר
נדב - לא פרשת , ואני שמח שלא פרשת (:
לכל אלה ששכחתי או לא שכחתי ורוצים הקדשה ><
שיזכירו לי ששכחתי אותם .
ניתראה ב-2K חחחח D: