Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: חיפוש

1. משתמש מנוסה
    אוקיייי.שנים,שנים שאני משמיצה את אש (הלוזר יימך שימו-זורק צ'אריזארדים עלוב שעוד מתפלא איך הוא מפסיד בליגות עם טארטוויג,סקווירטל שלא התפחת לעולם,באלבאזור שלא התפתח לעולם,פיקאצ'ו ורטאטה)ואת מיי(פרוצה מטומטמת שמה שאכפת לה זה יופי.פחחח,קומבאסקין-יופי? תעשו לי טובה).אבל אני מחפשת באינטרנט כבר שניםםםםם את הפרק הנסתר שארה"ב הורידה בגלל הצנזורה שבו אש ומיי מתנשקים.אני אבקש יפה ואם תוכלו להביא לי את הפרק הזה? או קודם למצוא אותו?אני חייבת לראות את שני הדפר"ים מחליפים רוק B) בתודה

-עמית-

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

2. משתמש מנוסה
    לא היה פרק כזה?
    ולמיי יש ממזמן כבר בלייזיקן ולאש יש גרוטל, סטרפטור, מונופרנו שאלה פוקימונים בהחלט חזקים

3. משתמש מנוסה
    זה בפרק אם המידע שמצאתי נכון 357

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    לא בגריסא האמריקאית.וואו,נכון,בלייזיקן הוא באמת פוקימון מהממם.מי ישבע סטראפטור,מונפרו.פחח..בזרת אחת לרד מהמנגה יש יותר כוח מבכל הפוקימונים של אש >>"

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

5. משתמש מנוסה
    מה יש לרד?

6. משתמש מנוסה
    פחחח.יש לו ארודקטייל (שתאמין לי בקלות מטגן כל סטראפטור לשניצל),איוינאזור (שמשפד לצימחונים את את הטרטוויג של אש ) זה ההחלטה שאני הכי פחות מעדיפה אצלו,פיקאצ'ו (שמכסח במבט אחד את הלוזר של אש שמכה אחת מרטטה מת >>"),ההתפתחות השלישית של פוליוואג ששכחתי את שמו ועוד כמה ששכחתי ואין לי כוח לחפש.בכ"מ רד ניצח ביושר את כל המכונים (כלומר הוא לא היה "נחמד" ו"נחוש" כמו אש וזכה בגלל שהוא התבכיין) וניצח את הליגה בניסיון אחד.אז אין מה להשוות,רד המלך P:

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •