חח אתה לא פסימי.Originally posted by Omer הקטן@Nov 27 2007, 06:25 AM
גם פתאום יכול ליפול מטאור...
אלו החיים...
ובסוף מתים, אם זה בגיל צעיר או בגיל מבוגר...
אם לא נמות מזה נמות ממשו אחר...
וואו אני פאסימי :-/
אתה ריאלי P:
חח אתה לא פסימי.Originally posted by Omer הקטן@Nov 27 2007, 06:25 AM
גם פתאום יכול ליפול מטאור...
אלו החיים...
ובסוף מתים, אם זה בגיל צעיר או בגיל מבוגר...
אם לא נמות מזה נמות ממשו אחר...
וואו אני פאסימי :-/
אתה ריאלי P:
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אני לא חושב שזה יהיה בחודשים הקרובים :סOriginally posted by ranma@Nov 27 2007, 07:40 AM
בכל מקרה
אולי כדאי לא לשלוח בשבוע שבועיים הקרובים עד שהמצב (אולי) יתאזן
חוץ מזה הרעידות הקטנות משחררות לחץ אז צריך שיהיו הרבה כאלה
אני אופטימי
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
הבעיה היא שבגלל שלא יודעים מתי הרעידה תהיה, אז לא יכולים להשבית את כל ימי הלימודים אתה מבין?Originally posted by ranma@Nov 27 2007, 05:08 AM
כן אבל זה עדין מסוכן
מה עדיף?
יום טיפשי של לימודים או חיים של חצי מיליון ילדים (אני יודעת שיש משהו כמו מיליון וחצי,אבל דיברתי על אלה שעדיין לומדים חחח)
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
כבר פעמיים שאני מלחיץ מישהו ביומיים האלהOriginally posted by ranma@Nov 28 2007, 01:21 AM
כן זה פחד אלוהים
אתמול שחלטתי לישון (ב3:00) חשבתי על זה המון
אולי זו הסיבה שקמתי רק באחת עשרה
חוץ מזה אם לא כתבו את זה בוואלה או YNET זה עדיין לא בטוח =\ MSN לפעמים כותבים שטויות..
[סוגד]אביב[/סוגד]
לא אכפת לי משום רעידת אדמה לא היה כאן בארץ אסון טבע כבר למעלה מ100 שנה (כן הייתה רעידת אדמה גדולה מתי שום בזמן המנדט הבריטי זה שעורי היסטוריה לא מציאות.....)
בכול מי קרה אני לא אתן לרעידת אדמה לפוגע לי גם בבגרויות לזה כבר יש את המורים שלי XD
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
נכוןOriginally posted by שלומי@Nov 29 2007, 03:00 PM
ה' נתן חיים לכל אחד
וה' יקח חיים בסוף לכל אחד
בכל מראה הבאתי מדריך בנושא אחר אז תבדקו אותו אבל תגובות פה
פה
And If You Don't Know, Now You Know
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)