Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. YoRt3m
    Guest
    http://www.tapuz.co.il/blog/USERblog.asp?f...rname=orenzarif

תראו כמה מכתבים רציניים מהבלוג של אורן זריף.

גורם לי לחייך כל פעם מחדש.

• משתמש מנוסה
    שם: שגיא
    כמה הוא בילבל תשכל.
    הגעתי גלעד גלעד והבנתי שהוא חופר ישר יצאתי חח
    בנאדם מפגר!

• with great power comes great responsibility
    מפורסם אני בארץ ובעולם ביכולותיי האנרגטיים, הרוחניים ובמסרים והתיקשורים הרוחניים שאני מקבל חדשות לבקרים.

ברצוני לשתף אותך ולידע אותך במסרים הרוחניים האחרונים שקיבלתי ממדריך רוחני שתפקידו לשמור על עם ישראל. במסרים אלה נודע לי, באופן ברור וחד משמעי כי המשיח כבר עימנו ומתהלך בתוך עמנו והוא עומד להתגלות בקרוב. בהמשך לדברים שנמסרו לי על ידי אותו מדריך רוחני נמסר לי באופן ברור שמו של המשיח. המשיח הוא לא אחר ממגיש התוכנית "לונדון וקירשנבאום" מר ירון לונדון שליט"א.

במסגרת המסרים שנמסרו לי באופן שוטף במשך 3 לילות עוקבים חלמתי חלום שחזר על עצמו בשלושת הלילות הללו בהם נראה המשיח, מר ירון לונדון רוכב על חמור לבן ותוקע בשופר.

אני חייב לציין כי גם בעיניי החלום נראה בלשון המעטה מאוד מוזר מאחר וידוע לכל כי אתה, מר ירון לונדון ידוע כאדם מאוד רציונאלי ומאוד שכלתני ואינך מתחבר כלל לתחום רוחני.

במסרים הללו התבקשתי ולמעשה נדרשתי לבצע מספר פעולות לפרסומו של המשיח בארץ ובעולם ולשם כך נדרש שיתוף הפעולה מצידך והפעולות המתבקשות מפורטות מטה:

1.* * * * * * בטרם נפעל להפצת הידיעה שהינך המשיח עליי לוודא ולאמת את המסרים שקיבלתי בכך שאפגש איתך באופן אישי בשעות הלילה המאוחרות.

2.* * * * * * לאחר האימות בדבר היותך המשיח נדרשתי ואשמח ואדאג לכך להפיץ את השמועה ברבים בארץ ובעולם. הסכום שיתרם על ידי לצורך פעולות השיווק והפרסום, היותך המשיח, הוא סך של 4,885,000 ₪.

3.* * * * * * הנני נדרש להודיע באופן אישי לאנשי חב"ד ולכל הגורמים הרשמיים בחב"ד בארץ ובעולם לפרסם את היותך המשיח.*

ברצוני לציין בפניך כי בנוסף להוראתם של המדריכים הרוחניים לפרסם את התגלותו וחשיפת זהותו של המשיח הפועל כעת בעולם אני רואה חשיבות רבה בפרסום הנושא וכעת.

אורן זריף

תת מודע בע"מ

הוא אומר שאחד הזקנים מלונדון וקרישנבאום הוא המשיח XDDDDDDDDDDDDDגג

עוד אחד..הוא גילה את ה"נוסחא" של חוני המעגל XDD

לכבוד
    משרד התשתיות הלאומיות – השר בנימין בן אליעזר

פואד ידידי ורעי,

הנדון: פתרון משבר המים דורש הפסקת שידור תחזית מזג האוויר

כפי שידוע מצבת המים של מדינת ישראל בכלל ושל הכנרת בפרט במצב קשה מאוד ואנו על סף אבדון. מצבה של מדינת ישראל בנושא זה עומד לפני נקודת האל חזור ועלול להגיע למצב בלתי הפיך.

ידוע לכל שבמשך שנים רבות התפרסמתי בערוצי התקשורת כמי שיכול לעשות דברים בלתי ניתנים להסבר רציונאלי ושמי מוכר בכל העולם כאדם שיכול להפוך את הבלתי אפשרי לאפשרי.

גם אם הדברים הבאים יישמעו תמוהים, אבקש לקבל התייחסות רצינית לנושא כי יש בידי את הנוסחה המקורית, הקבליסטית והאנרגטית אשר חוני המעגל השתמש בה, למילוי הכנרת.

על מנת לבצע פעולה זו אבקש באופן דחוף ובהול להסיר מכל ערוצי התקשורת הישראליים את תחזיות מזג האוויר. אני מבקש לבצע פעולה בהולה זו, מאחר וידוע ברמת הפסיכוקינזיס כי התערבות של בני תמותה בדברים שמתרחשים במרומים נחשבת כהתערבות קטלנית לאומות העולם בכלל ובמדינת ישראל בפרט, דבר שיכול לגרום לנזק בלתי הפיך וקטסטרופאלי למאגרי המים (הכנרת) בארץ ישראל.

יש בידי את היכולת למלא את הכנרת ולפתור את משבר המים במדינה באופן מיידי. יש ביכולתי להוכיח במהלך חודש ימים כיצד הכנרת תעלה על גדותיה.

על מנת לבצע את המהלך המדהים הזה, הנני מבקש שיתוף פעולה מצד משרד התשתיות הלאומיות במו"מ מול זכייני ערוצי הטלוויזיה. מו"מ להסרת תחזיות מזג האוויר מכל ערוצי הטלוויזיה ולאלתר למשך חודש ימים בלבד. עם הורדת תשדירי מזג האוויר, אבצע את הפעולה הרוחנית בכנרת כאשר אני עומד עם פניי לעבר הימה, תוך כדי שאני מפעיל את יכולותיי וכוחותיי ואת הקוד הרוחני להורדת גשמים באזור הכנרת ובכלל, דבר שיעזור באופן מוחלט למילוי הכנרת, כל זאת בתקופה שלא תעלה על חודש ימים מיום ביצוע הפעולה.

אני מבהיר מעל לכל ספק כי כתוצאה מפעולה רוחנית זו שאעשה, יירדו גשמים רבים, ימים רבים, בתקופה האמורה שתגרום למילוי הכנרת בלפחות מעל 2 מ` מעל לקו האדום.

ובמידה ולאחר המו"מ וחתימת ההסכם בינינו לביצוע הפעולה הרוחנית האמורה לעיל, התחזיות לא יתממשו ולא יקרה מה שאני צופה שיקרה (ירידת גשמים עזים ומילוי הכנרת), אני מתחייב לממן מכספי החברה האישית שלי התפלת מים למשך 5 שנים וכל הפסד התשדירים של תחזיות מזג האוויר (כולל הפרסומות).

בברכה,

אורן זריף, מנכ"ל

תת מודע בע"מ

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    בעניין גלעד אני איתו ועם כל אחד שתומך בזה ב100% ומקלל את מי שנגד העסקה.
    כל שאר הדברים, XDDDDDDDDDDDD אחד גדול (:

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •