ברוך הבא
אני ניצן
תהנה
ברוך הבא ילד חדשOriginally posted by Hosaka@Jun 7 2009, 06:54 PM
שם פרטי:טל
שם בפורום:Hosaka
מי הביא אותי:ניצן (The fish girl)
אני מכיר את:ניצן,רותם
תחביבים:פלסטיישן שלוש,מחשב,חברים,יציאות
חבל שאני לא מכירה אותך XDD
סתם
חח תהנה ותשתלב פה
And If You Don't Know, Now You Know
אני בפורום כבר מעל חצי שנה, אבל רק עכשיו שמתי לב לאשכול הזה XDD
שם פרטי: קובי
שם בפורום: Wario
מי הביא אותי: אמממ... גוגל >.>
אני מכיר מישהו בפורום: כן המון, אבל שבאתי אז לא.
תחביבים: להציק לאלכס![]()
הערות: בא לי מקופלת.. D:
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
ברוך הבא!Originally posted by Wario@Jun 13 2009, 03:37 PM
אני בפורום כבר מעל חצי שנה, אבל רק עכשיו שמתי לב לאשכול הזה XDD
שם פרטי: קובי
שם בפורום: Wario
מי הביא אותי: אמממ... גוגל >.>
אני מכיר מישהו בפורום: כן המון, אבל שבאתי אז לא.
תחביבים: להציק לאלכס![]()
הערות: בא לי מקופלת.. D:
חחח ...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ברוכים הבאים לפורום פוקימון האתר הישראליOriginally posted by שמפו@Jun 17 2009, 07:23 PM
שם פרטי: קרוליין D;
שם בפורום: שמפו [שלום טל, לקחתי השראה מהכינוי שאתה ותאודור נותנים לי U_U]
מי הביא אותי: נדבילה~
אני מקיר משיהו בפורום: מתן,טל,אורי שבבאן ונדבילה XD
תחביבים: לשמוע מוזיקה U_U
כינוי בפורום אחר:iCaroLine
הערות: מה אתם רוצים שאני אכתוב פה?Oם
DIY~
תשקיע - ובעיקר תהנה..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ברוך הבא לפורום תהנה ותשקיעהOriginally posted by Lizardon@Jun 21 2009, 11:42 AM
שלום =]
יונתן, בן 22, פליט pokemon.co.il עם אותו כינוי.
אני אוטוטו משתחרר ושמח שמצאתי מקום שאפשר לדבר בו על הסדרה והמשחקים כי מעכשיו יש לי יותר זמן פנוי בשביל אינטרנט. מקוה שהקהילה כאן פעילה כמו שהיא נראית ושאולי יש כאן אנשים שאני מכיר..
שמי דודי
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
שם פרטי: עינת(נתי >.>)
שם בפורום: Nati O.o
מי הביא אותי: אמממ אפשר להגיד SexStyle הוא רשם את השם של הפורום בנו''ד של פורום שאני פעילה בו
אני מכירה מישהו בפורום: למה רק מישהו מה עם מישהי!? שוביניזם O.o!
תחביבים:להטריד אנשים בשאלות מטרידות בעיקר....
כינוי בפורום אחר:Nati O.o
הערות:אני לא אוהבת פוקימון!!! או ילדים קטנים >.>
ברוכה הבאה לפורום פוקימון האתר הישראלי
תשקיעי - ובעיקר תהני!
קוראים לי ירין!
וכאן זה גם פורום פוקימון, אבל לא רק אז אין לך בעיה!
ובקשר לילדים הקטנים...- לא נורא תתמודדי!
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)