Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    <div align="Center">פרק 138- The End- הסוף</div>

שלום לכולם. אני חוזר עם עוד סיקור פרק חדש, שמסיים את הקרב הגדול בין סאסקה לאיטצי. הפרק עצמו היה פרק די טוב, למרות שדי אכזב אותי משך הזמן שבו אורוצימרו והסוסאנו הופיעו.

תקציר הפרק:
    [color=ghostwhite ]הפרק התחיל בזיכרון של סאסקה, שנכנס לשטח של אוציה אחרי שאיטצי הרג את כל חברי השבט. גשם מתחיל לרדת, והוא ניגש לביתו ורואה את המקום שבו הוריו נהרגו. לאחר מכן רואים אותו בחדר המפגשים הסודי של שבט אוציה, שאיטצי סיפר לו עליו, מביט במגילה שמכילה את הסוד ומהרהר. לאחר מכן רואים אותו ליד האגם שבו הוא התאמן על גוטסו כדור האש, נזכר בהוריו ובאימוניו. הצללית שלו במים משתנה לצללית של סאסקה, והוא קופץ למים ומרסק אותה, מבטיח לעצמו שהוא ישנא את איטצי ויהרוג אותו.
    אנחנו חוזרים לשדה הקרב, שם סאסקה מסביר על הקירין שלו ועולה על הקיר הגבוהה ביותר של המחבוא. ביד שלו מרוכזת צאקרה חשמלית, ומפלצת הקירין הנוראית נוצרת מאחוריו. החלק השחור של זטסו מסביר לחלק הלבן למה הטענה של סאסקה שאי אפשר לחמוק מהגוטסו שלו נכונה. סאסקה יוצר את הקירין, ששולח ברק אדיר שהורס את האיזור. במהירות של כאלפית שניה הברק הורס את הכל, וסאסקה עומד, בוהה בגופה של איטצי, ואז נופל, שמח בניצחונו. זטסו לא מאמין שאיטצי הובס, כשלפתע איטצי קם, מוקף בצאקרה אדומה מוזרה שיוצרת סביבו שלד. הוא מסביר שכשנוצרו אצלו האמרטסו והטסוקיומי נוצר גם חלק שלישי והקלף האחרון שלו, הסוסאנו. השלד מוקף במין חוטים צהבהבים ירוקים, והם הפכו לשיריון. הוא החזיק מגן גדול עליו. סאסק ניסה להשיג עוד כוח, למצוא מקור צאקרה אחרון, אבל לא נשאר לו דבר. הוא שינה צורה לחותם המקולל רק בלי הכנפיים, כשאחת העיניים שלו הפכה לעין של אורוצימרו. אורוצימרו התחיל לדבר איתו, עד ששמונה נחשי ענק המחוברים בגופם פרצו מתוך הגוף של סאסקה. הסוסאנו יצר חרב מאש בצורה לא ברורה וחתך שבעה נחשים, מה שהשאיר רק נחש אחד וראש אחד. בתוך אותו נחש, מתוך הפה שלו, פרץ אורוצימרו. איטצי תקף עם החרב את אורוצימרו, שצחק שהוא לא יפגע מזה. לפתע אורוצימרו החל להישאב לתוך החרב, ואט אט כל הנחשים נשאבו, חוץ מנחש לבן קטנטן שברח. החלק השחור של זאטסו הסביר לחלק הלבן שלחרב קראו "להב טוטסוקה (Totsuka Blade)" ושאורוצימרו חיפש אותה במשך שנים. האדם שנפגע מחרב זו נלכד בתוך גנגוטסו אין סופי. איטצי המשיך להתקדם לכיוון סאסקה אחרי שהוא גבר על אורוצימרו, ולמרות שסאסקה תקף פעמיים עם קונאים שמחוברים לפתקים מתפוצצים, הסוסאנו לא נפגע אפילו קצת. החלק השחור של זטסו הסביר שלמגן שבעזרתו איטצי הגן על עצמו קוראים "מראת יאטה (Yata Mirror)" ושהוא מסוגל לחסום כל מתקפה. הוא הסביר שבעזרת ההתקפה של להב טוטסוקה וההגנה של מראת יאטה איטצי הופך לבלתי פגיע. סאסקה מנסה לתקוף את המגן בעזרת החרב שלו, אבל גם אז הוא נהדף לקיר. איטצי כבר מגיע עליו ושם את ידו על ראשו, כשהא פשוט מחליק את האצבע על הראש, משאיר על סאסקה שובל של דם, ונופל. הפרק נגמר בזה שסאסקה מתנשף, וזטסו מבין שאיטצי הובס, למרות שהוא היה יכול לנצח בקלות, ושמשהו פגע בו לפני הקרב, בצורה יותר קשה ממה שהשארינגאן עשה.[/color]
    בפרק הבא:
    [color=ghostwhite ]הקרב בין השינובים מקונוהא וטובי ממשיך, כשהם לא מסוגלים לפגוע בו, לא משנה מה הם עושים. בנוסף לכך, רואים את סאסקה שוכב מכוסה בשמיכה, ואת טובי נכנס למקום לא ידוע, שבו סאסקה שוכב.[/color]

וכמובן תמונות:

קישור לצפייה ישירה- לחיץ

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    מצוין&#33;
    פשוט מעולה
    והפעם יש גם קישור ,מה שלא היה לי משנה פעם שעברה
    מצוין והמשך כך
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. משתמש מנוסה
    סיקור מעולה וגם הפרק&#33;
    תמשיך כך:-)

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סיקור מצויין 10&#092;10
    תמשיך כך =]

5. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    סיקור מצויין
    אין שום דבר שאפשר להוסיף
    תודה על המידע
    כל הכבוד על ההשקעה ותמשיך ככה

6. ~TyLeR~
    Guest
    סיקור טוב רק שסאסקה ראה את הצללית של איטאצ&#39;י ולא של עצמו XDDDDD

• משתמש מנוסה
    Originally posted by FaNtAsY AnGeLIght@Dec 5 2009, 10:38 AM
    סיקור טוב רק שסאסקה ראה את הצללית של איטאצ&#39;י ולא של עצמו XDDDDD
    אתה יכול לומר לי באיזה חלק זה קרה?
    אני לא מוצא את זה
    עריכה: הבנתי על איזה חלק אתה מדבר. הצללית השתנתה לצללית של איטצי.

• Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    ראיתי יום חמישי
    פרק קטלני
    אהבתי את הקירין
    הסוסאנו חשבתי שיהיה כחול אבל גם אדום זה יפה

מבאס שאיטאצ&#39;י מת (למרות שכבר ידעתי את זה,אני קוראת גם את המנגה)

ד"א:בסוף הקרב איטאצ&#39;י כבר התעוור לגמרי

כל הכבוד על הסיקור

And If You Don't Know, Now You Know

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Carmen_Electra@Dec 5 2009, 06:03 PM
    ראיתי יום חמישי
    פרק קטלני
    אהבתי את הקירין
    הסוסאנו חשבתי שיהיה כחול אבל גם אדום זה יפה

מבאס שאיטאצ&#39;י מת (למרות שכבר ידעתי את זה,אני קוראת גם את המנגה)

ד"א:בסוף הקרב איטאצ&#39;י כבר התעוור לגמרי

כל הכבוד על הסיקור
    לומר את האמת לא שמתי לב שהוא מת לגמרי בסוף הקרב.
    תודה רבה על התגובה

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •