זה כיף להרביץ לערסים.
ולתפוס אימו בדיזינגוף סנטר ולשרוף לו את הפוני זה מחובתי המלאה.
זה כיף להרביץ לערסים.
ולתפוס אימו בדיזינגוף סנטר ולשרוף לו את הפוני זה מחובתי המלאה.
אל תכעס נשמה, מחר הכל יהיה יותר טוב כפרה.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 6 2009, 09:14 PM
ארווין למה להירגע עדיןן לא נכנסתי לקריז או אפילו לא היתעצבנתי כולה אני כועס טיםה בגלל שאנשים פה מדברים בעס סטייל אה כפרעעע נשמהההה שליייי חולה עליךךך חיים שלי O_ס
תזכור ששון חולה עליךךך חיים שלו
ספוילר
פה
And If You Don't Know, Now You Know
ואז אורמים שאני נגרר לריבים ...
אני יודע מה לעשות אני היתלונן עליו
אנרגיות חיוביות רומה..Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 6 2009, 09:19 PM
תתלונן, אפשר לראות שאמרתי את זה בצחוק.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 6 2009, 09:19 PM
אי אפשר להגיד לאנשים איך לדבר (חוץ מקללות והעלבות, זה אסור בפורום), אין חוק שאוסר על להגיד 'כפרה', 'חיים שלי', 'חולה עליך', 'נשמה' וכל זה.
ספוילר
נדב אני אוהב אותך כפרה,חיים שלי אתה! :ph34r:Originally posted by One@Dec 6 2009, 09:21 PM
תתלונן, אפשר לראות שאמרתי את זה בצחוק.
אי אפשר להגיד לאנשים איך לדבר (חוץ מקללות והעלבות, זה אסור בפורום), אין חוק שאוסר על להגיד 'כפרה', 'חיים שלי', 'חולה עליך', 'נשמה' וכל זה.
גם אני חולה עליך נשמאמי שלי חיימשלי כפרעליך :ph34r: :ph34r: :ph34r:Originally posted by EH Punk 13@Dec 6 2009, 09:22 PM
נדב אני אוהב אותך כפרה,חיים שלי אתה! :ph34r:
ספוילר
אבל מה שאמרת על שון שהוא" חולה עליי" זה כבר מעצבן אותי ויודע מה אותי זה לא מצחיק =\
איזה כפרה של חיים שלי שונא אותך והמורה שלי חולה על הטוסיקון שלך ואתה הנשמה שלך...Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 6 2009, 09:19 PM
לא נוראOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 6 2009, 09:23 PM
אבל מה שאמרת על שון שהוא" חולה עליי" זה כבר מעצבן אותי ויודע מה אותי זה לא מצחיק =\
כי פשוט לא יכולתי להגיד שאני חולה עליך (יותר מתאים חולה ממך, אבל לא נכנס לזה), אז אמרתי את השם של האדם הראשון שעלה לי בראש 'חולה עליך'.
מצטער אם נעלבת מזה שכתבתי ששון חולה עליך.
אם זה ינחם אותך, הוא גם חולה עלי
ספוילר
חזרתי
אני בינתיים נירגעתי ואתם ממשיכים לריב על דברים דפוקים חחח
בוווווזזזזזזOriginally posted by @Shon@@Dec 6 2009, 09:28 PM
חזרתי
אני בינתיים נירגעתי ואתם ממשיכים לריב על דברים דפוקים חחח
אני בז לך @:
ספוילר
גם אני בז לךOriginally posted by One@Dec 6 2009, 09:29 PM
בוווווזזזזזז
אני בז לך @:![]()
*הודעה 4777*
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)