Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: שגיא

דוד ד'אור בשיר פשוט, תמים ויפה, להקת מרפסות באחד החידושים המיוחדים של התקופה האחרונה, מאייל גולן מותר לנו לצפות לקצת יותר והכירו את ההרכב אייל גל והאידיאל שמומלץ להאזנה לפני מהדורת החדשות.

דוד ד'אור- "העולם שאני מצייר"
    הסינגל החדש של דוד ד'אור הוא לא יצירת מופת. הוא גם לא משהו שלא שמענו קודם. לא שיא המקוריות ולא שיר שיכבוש את כל תחנות הרדיו ורשתות הסלולר. אני בטוח שכל הנתונים הללו לא מטרידים את ד'אור. כשיוצרים שיר כזה לא חושבים על השיאים שהוא יהיה אולי מסוגל לשבור.

יש בשיר הזה הרבה מעבר ללהיט רדיו ממוצע. יש בו תמימות, ענווה מוזיקלית. ד'אור לא צריך להוכיח שום דבר בשיר הזה. כולנו כבר יודעים שהוא זמר מצוין בעל יכולות נדירות, אז למה לא לנצל את הזכות ולשחרר סינגל שמאופיין בפשטות?.

הפקה לא בומבסטית, מילים אופטימיות. שיר פשוט תמים. פשוט ויפה.

דירוג: * * *

מרפסות- "משמרת לילה"
    יש שירים שהם תמיד רלוונטים, וגם 25 שנים לאחר שהם נוצרו הם עדיין נחשבים ללהיטי רדיו גדולים. כך הוא "משמרת לילה" של בנזין. לקחת את "משמרת לילה", בניסיון להכניס בו חיים חדשים זהו סוג של סיכון מוזיקלי. דווקא בגלל שהשיר במקור כל-כך מוצלח, כל חידוש עלול לגרוע ולהישמע פחות טוב. מרפסות, אחד ההרכבים המוצלחים שקמו כאן בשנים האחרונות (ועדיין לא קיבלו את החשיפה המגיעה להם) ניסו להפיח בשיר חיים חדשים, וגם הצליחו.

באמצעות הסאונד המוקפד שמאפיין את ההרכב והתיאטרליות הווקאלית של אלוש, הסולן, מצליחים החברים מהדרום לשמר את איכויות השיר ואף לשדרג אותו, כך שגם הצעירים שבנינו, שאולי עדיין לא הכירו את השיר, יוכלו להתחבר להרכב משובח שהיה כאן לא מזמן, באמצעות הרכב משובח שנמצא כאן היום. אחד החידושים המיוחדים של התקופה האחרונה.

דירוג: * * * *

אייל גולן – "ג'ונגל"
    אייל גולן מוציא סינגל חדש מתוך אלבום חדש. סביר להניח שגם הפעם שורות העיתונים יתמלאו ויעסקו בקצב המסחרר של שחרור הסינגלים, על חוסר התחכום וכל מכבסת המילים הקבועה.

השורה התחתונה היא שעם הצלחה לא מתווכחים, ואייל גולן הוא אחת ההצלחות הגדולות שידעה המוזיקה הישראלית מאז ומעולם ובכל קנה מידה: מכירות, הופעות וכו', יחד עם זאת, בניגוד לכמה משיריו האחרונים בתקופה האחרונה, שלא משנה מה טיב איכותם, היה ברור שהם עומדים להפוך ללהיטים גדולים, במקרה הזה אני בספק.

אז כן, השיר יושמע ויקבל חשיפה כי זה אייל גולן. מכאן ועד להיט אמיתי במימדים של "זה אני" למשל, יש לי תחושה שהפעם זה לא יעבוד. גם הקהל ההדוק של גולן יתקשה לקבל חרוזים בסטייל "ג'ונגל", "גוגל" ו"שטורדל". אני חושב שמאייל גולן מותר לנו לצפות לקצת יותר.

דירוג: * *

אייל גל והאידיאל- "רח' כלום לא טוב 5"
    הכירו את ההרכב "אייל גל והאידיאל", הסינגל החדש שלהם נקרא "רח' כלום לא טוב 5". עוד לפני שחשבתי לבקר את השיר, משהו בשם השיר סיקרן אותי. גם שמות של שירים זה צד חשוב, לפעמים מבשר על הבאות.. על התוכן.

"רח' כלום לא טוב 5" בא לשקף את המתרחש ברחוב הישראלי הטיפוסי. הומלסים, נערים שמתחמקים מבית הספר, קווי אוטובוסים צפופים ועוד. טקסט מעט ביקורתי שמועבר בצורה קומית ומחויכת להפליא, מלווה בסגנון הקאנטרי ששובה לב בקלות.

סינגל כזה מבטיח משהו קצת שונה בנוף המוזיקה שלנו. משהו ביקורתי אבל מחויך, שונה אבל מזמין, בקיצור... משהו שעושה טוב על הלב. מומלץ להאזנה לפני מהדורת החדשות המרכזית.

2. YoRt3m
    Guest
    אייל גולן 3>

• with great power comes great responsibility
    השיר החדש של אייל גולן גרוע,הוא צריך לפטר תכותב.
    תודה על הכתבה

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    שם: שגיא
    חח עלאק צריך לפטר תכותב..
    השיר היה נחמד מילים ולחן אבל ביצוע לא משו..

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •