מאיפה השגת ארקנין?
מאיפה השגת ארקנין?
רוב הסיכויים שמהשלטר-השלטר שולט!Originally posted by ברווז קירח 13@Dec 12 2009, 01:21 PM
מאיפה השגת ארקנין?
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
יש מצב מישהו שיש לו פיינטשופ\פוטושופ יישתלט על תרגום המנגה? לי לא אכפת אבל לכו תנו לי פיינטשופ בחינם ושאדע להשתמש בו >>"
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
אתה ניכנס לאתר הביצים ונירשם לשם-אחרי שאתה נירשם אתה יכול להתחיל להשיג ביצים(יותר חשוב פוקימונים)-אז השלטר זה מקום שבו כל האוספי הביצים והפוקימונים היתחרטו על הפוקימון X והעיפו אותו מהאוסף שלו.(כמו במשחקים מעיפים פוקימונים במרכז הפוקימונים במחשב).Originally posted by ברווז קירח 13@Dec 12 2009, 01:26 PM
מזה שלטר?
אז בשלטר נימצאים כל הפוקימונים שהאספנים העיפו אותם מהאוסף שלהם-ויש מיבחר רחב של פוקימונים [=
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
סתם חרא זה כמו שהיה עם הדרקונים..
כל דבר שממציאים אתם עושים.
אני הולך להמשיך תכאוסים במפעל שלי.
מישהו O:?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
300 הודעות להקדשות DDDDDDD: בפעם הקודמת עשיתי הקדשות מנטוס D: והפם אני אעשה הפתעה D:
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ילאאה מצאתי הרגע סטארלי =]
תפסיקו להתלהב מהאתר מהגעיל זה..
יאללה..זזתי..צ'או
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
שגיא אף אחד ךא שאל אותך מה לעשות =פ
רק עדכנתי פאטץ' לא מחקתי בכלל ...Originally posted by charizard kun@Dec 12 2009, 12:42 PM
אורי...הצלחת להוריד את המייפל!? מאתמול אני מנסה..לא הולך...
בכ"מ איך אתם עושים תתמונות המאגניבות של הפוקימונים הקטנים והמתקפות? אני מתה לאחד שאני קוראת לאש ולדון (ה-@#%%) +מאי (ה^%$%) + מיסט (ה-^@$%&) את התחת ^_^
OMFG אני קבוצת אש ... איווווווווווווווווווווווווווווו
צריך לפתוח שחקן חדש בשביל האראן נכון ? =[
Hello, I'm Yellow !
כיייף לך =[
משעמם ויבש כאן =\
תאכיל לי תפוקימונים ותחמם תביצה=]
האמת נתקעתי ובא לי לפתוח אראן אבל אין לי מושג איך ><Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 12 2009, 02:11 PM
כיייף לך =[
משעמם ויבש כאן =\
תאכיל לי תפוקימונים ותחמם תביצה=]
Hello, I'm Yellow !
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)