את אובמה לא פסלו רק בגלל שהוא שחורOriginally posted by ברווז קירח 13@Dec 10 2009, 09:04 PM
ברוסיה הייתי סטודנט לאבטחה!
~ YES WE CAN ! ~
את אובמה לא פסלו רק בגלל שהוא שחורOriginally posted by ברווז קירח 13@Dec 10 2009, 09:04 PM
ברוסיה הייתי סטודנט לאבטחה!
~ YES WE CAN ! ~
Hello, I'm Yellow !
אני למזלי לא לומד שישי אז אין לי כלום
נ.ב
על מה קיבלת חבר כבוד?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אני לא לומד מחר ואני מתבאס שיש חופש אפילו שאני גם שמח אבל אני מעדיף שלא יהיה חופש מאשר לא ליראות את הידידה שאני דלוק עלייה 9 ימים שלמים במיוחד אחרי מה שקרה היום 3>
אווווווOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 10 2009, 09:15 PM
אני לא לומד מחר ואני מתבאס שיש חופש אפילו שאני גם שמח אבל אני מעדיף שלא יהיה חופש מאשר לא ליראות את הידידה שאני דלוק עלייה 9 ימים שלמים במיוחד אחרי מה שקרה היום 3>
ספר ספר מה קרה
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
תיפגשו/ תזמין אותה לאיפושהו גאון ><Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 10 2009, 09:15 PM
דבר איתה באייסי/פייסבוק ושלוף את זה
Hello, I'm Yellow !
כע..
הפסקת סיגריה.
חחח יפהOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 10 2009, 09:15 PM
ואתם לא יכולים לסדר פגישות במהלך החופש או משהו?
זה יהרוג אותך :XOriginally posted by ברווז קירח 13@Dec 10 2009, 09:17 PM
כע..
הפסקת סיגריה.
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
דבר ראשון היא גרה בבית ים ואני בראשל"צ דבר שני היא לא פעילה בפייס ואני לא פעיל באייסי ולה אין מסןXD
קיצר =[
וזה שכחתי איך קוראים לו-
היצתרפתנו ועוד ... כמה דברים =3P=
כשהריאות שלך יהיו שחורות
בשלב קרוב מאוד.Originally posted by ברווז קירח 13@Dec 10 2009, 09:19 PM
באיזה שלב..
עזוב תחרא הזה
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
חחח יפה לךOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 10 2009, 09:19 PM
דבר ראשון היא גרה בבית ים ואני בראשל"צ דבר שני היא לא פעילה בפייס ואני לא פעיל באייסי ולה אין מסןXD
קיצר =[
וזה שכחתי איך קוראים לו-
היצתרפתנו ועוד ... כמה דברים =3P=
וקוראים לי אופיר...אני מאוכז ממך ששכחת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)