זאנר: פעולה , קומדיה , הרפתקאות , שונן , דרמה
מספר פרקים באנימה: 428
מספר פרקים במנגה : 565
יוצר הסדרה : אייצ'ירו אודה
ערוץ השידור בישראל : ג'טיקס
מספר פרקים שהוציאו לארץ : 53
- דמויות הסדרה משמאל לימין על-פי סדר הצטרפותם -
22 שנה לפני היותו לופי יוצא למסע, חיי לו איש אחד , מלך הפירטאים , רוג'ר המוזהב.אושר , תהילה וכוח חווה האיש. ואלו דבריו האחרונים ; "האוצרות שלי קחו אותם , החבאתי אותם בקו הגדול " . מאז התחילו לצאת אנשים לקו הגדול ולרוש הכל , כל מה שרוג'ר חווה. אושר , תהילה וכוח. וכמובן באוצר הוואן פיס. עשרים ושתיים שנה לאחר מכן מישהו בשם לופי החליט להיות פיראט ולקחת צוות של כ-10 אנשים חזקים.
במיוחד ולא סתם צי של 500 אנשים אפסים. לופי התחיל את המסע שלו ואסף כבר שמונה אנשי צוות (כולל לופי 9). כשניצח לופי את ארלונג התחיל להיות מבוקש על סכום של כ-40 מיליון ברי. ןכשניצח את השבוצקאי , קרוקדקייל עלה הסכום על ראשו ל-100 מיליון ברי , ועכשיו על ספינת מוריה הספינה הענקית ביותר בקו הגדול, סכומו של לופי יגדל ל-300 מיליון ברי. לופי כבר מבוקש מאוד בעולם הפיראטים , בין המבוקשים בעולם. בהמשך המסע לופי וחבריו נתקלים בהרבה הרפתקאות וקרבות מסוגים שונים.
<span style='font-size:7pt;line-height:100%'>*שימו לב , כל הזכויות שמורות לי ונלקחו מאתר וואן פיס שלי שהיה אמור להפתח מזמן,אבל עקב מספר בעיות,עם כל ההשקעה שלי הוא לא נפתח.למי שרוצה לדעת יש לי עוד 30 דפים שאני יכול להביא משם לפה,וזה בתנאי שיהיו פה הרבה תגובות.
</span>