אני מתעלם וממשיך לחפשOriginally posted by CharizardKun@Dec 10 2007, 01:01 AM
יובל - אתה רואה הופיפ.
אני מתעלם וממשיך לחפשOriginally posted by CharizardKun@Dec 10 2007, 01:01 AM
יובל - אתה רואה הופיפ.
ליאור הסיוע יצר גחלת ששרפה תעלים פרליף משתמש בעלה שלו בשביל לעגן על עצמו! הוא תוקף בחבטה!
יובל - אתה רואה סטארלי.
דחיפה עליו!
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ליאור - תצטט.
--
החבטה הייתה יותר חזקה סקיטי נפגעה! הוא משתמש בעלי טער!
שכחתי להגיד שזה קרב 2 על 2.
"צא בויזל אקדח מיים"אני אומר ומוציא את בויזלOriginally posted by CharizardKun@Dec 10 2007, 01:06 AM
יובל - אתה רואה סטארלי.
אני אומר: "סקיטי תשתמשי בסיוע!"Originally posted by CharizardKun@Dec 9 2007, 11:08 PM
ליאור - תצטט.
--
החבטה הייתה יותר חזקה סקיטי נפגעה! הוא משתמש בעלי טער!
שכחתי להגיד שזה קרב 2 על 2.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יובל - סטראלי מתחמק הוא משתמש במהירות וניקור!
ליאור - הסיוע יצר חוטי משי העלה של פרליף נדבק לו לראש הוא לא יכול להישתמש בו! הוא משתמש בנגיחה!
"רגע! אתה רואה במסך עשן כי גם אתה יודע תשתמש בדחיפה מהירה עכשיו!" אני אומר לסינדקווילOriginally posted by CharizardKun@Dec 9 2007, 12:52 PM
ליאור - הוא עונה למה לא בשמחה! הוא מחכה לפוקימון שתוציא.
דניאל - מגבי נפגע! הוא משתמש במסך עשן ואז דחיפה!!
יובל - רפיאתה.
איתי - סייטר מקושר עכשיו עם ווינט!
סייטר תוקף את ווינט עם החיתוך!
הוא משתמש ברוח ודחיפםה!!
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
סקיטי סיוע!Originally posted by CharizardKun@Dec 9 2007, 11:10 PM
ליאור - הסיוע יצר חוטי משי העלה של פרליף נדבק לו לראש הוא לא יכול להישתמש בו! הוא משתמש בנגיחה!
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
"תתחמק ותשתמש באקדח מים"אני אומר לבויזלOriginally posted by CharizardKun@Dec 10 2007, 01:10 AM
יובל - סטארלי מהיר מידי הוא תקף את בוזיל מניקור והתחמק מהאקדח מים! הוא משתמש בכנף פלדה!
ליאור - הסיוע יצר שוב חטי משי! סקיטי נפגעה מהנגיחה! פרלעף משתמש בנגיחה שוב בשביל להישתחרר מהחוטי משי!
יובל - סטארלי מהיר מידי הוא תקף את בוזיל מניקור והתחמק מהאקדח מים! הוא משתמש בכנף פלדה!
ליאור - הסיוע יצר שוב חטי משי! סקיטי נפגעה מהנגיחה! פרלעף משתמש בנגיחה שוב בשביל להישתחרר מהחוטי משי!
סקיטי! תשתמשי בסיוע על הרגליים שלו!Originally posted by CharizardKun@Dec 9 2007, 11:14 PM
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ליאור - זה יצר ירית בוץ! הוא תקוע בבוץ! הוא משתמש בעלי טער!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)