דור - צ'ארמנדר שומע תצעקות שלך ומצליח להתעורר אבל הוא עדין רדום קצת..
שרומיש תוקפת בדחיפה.
שרומיש תוקפת בדחיפה.
"צ'רמנדר תנסה לעצור אותו עם עוד גחלת!"Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 11:06 PM
שרומיש תוקפת בדחיפה.
אני אומר לו..
דור - צארמנד'ר מנסה להישתמש בגחלת ולא מצליח!!
שרומיש פוגעת בדחיפה.
היא משתמש עכשיו בהרעלה!!
מדבר לעצמי "לא שוב"Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 11:03 PM
דור - צ'ארמנדר עדין יושן.
שרומיש מנסה להתרפוות!
פלי- בלבאזור לא הצליח להתחמק הוא נפגע קטרפי משתמש בקורי משי!!
אל בלבזאור "קדימה נסה שוב נסה לצאת בעזרת הצלפה ואז תופס את קטרפי הם הגפן שלך!"
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
פלי - בלבאזור הצליח להיתחמק מזה והוא תפס את קטרפי עם הגפן ולא משחרר~
קטרפי מנסה להישתמש בקורי משי עוד פעם!
"צ'רמנדר תנסה מסך עשן!" אני אומר לו בזריזות!Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 11:09 PM
דור - צארמנד'ר מנסה להישתמש בגחלת ולא מצליח!!
שרומיש פוגעת בדחיפה.
היא משתמש עכשיו בהרעלה!!
דור - המסך עשן וההרעלה מתערבבים ביחד..
אבל שרומיש נפגע ממש חזק מהרעלה שלה והמסך עשן שלך.
היא לא רואה כלום!!
עברתי 400!!!!!!
משבח את בלבזאור "מציין בלבלזאור" זרוק אתו חזק אל תוך האדמה ^^"Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 11:12 PM
פלי - בלבאזור הצליח להיתחמק מזה והוא תפס את קטרפי עם הגפן ולא משחרר~
קטרפי מנסה להישתמש בקורי משי עוד פעם!
======
אממ לבלזאור יש עוד מתקפות בלבד קרן סולרית (שאותה די ברו שהוא לא יכול לבצע כרגע ^^") :blink:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
פלי - תבדוק כאן איזה התקפות יש לו http://www.serebii.net/pokedex-dp/grass.shtml
אתה יכול לבצע כימעט הכול רק שלא יהיה מוגזם..
קטרפי לא יכול להילחם יותר~
מאושרOriginally posted by Haunter@Nov 28 2007, 11:19 PM
פלי - תבדוק כאן איזה התקפות יש לו http://www.serebii.net/pokedex-dp/grass.shtml
אתה יכול לבצע כימעט הכול רק שלא יהיה מוגזם..
קטרפי לא יכול להילחם יותר~צועק באייר "יש ניצחתי בקרב השדה הראשון שלי!"
מדבר אל בלבזאור "אוו זה היה קרב טוב ^^ חברי הטובאנחנו נהיה צוות לא רע אני ואתה"
מתקרב אל קטרפי
מדבר אל קטרפי "קטרפי אתה בסדר?? אני מקווה שלא נפגעת יותר מדי...?"
פלי - קטרפי מרסס לך תפנים בקורי משי~
ובורח לאחד העצים ונעלם!
צועק מוריד את המשי מהפנים שלי בפניקה קלה....Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 11:29 PM
פלי - קטרפי מרסס לך תפנים בקורי משי~
ובורח לאחד העצים ונעלם!
מדבר אל בלבלזאור "טוב בוא נמשיך ללכת Peloswin City מחכה לנו!"
פלי - אתם נכים לרגע ואוכלים משהו כי הדרך ארוכה.
לפתע פה טילוו ומתישב לך על הקטף.
מדבר אל בלבלזאור (כי לא החזרתי אתו לפוקדור) "איי תיראה זה טילוו"Originally posted by Haunter@Nov 28 2007, 11:36 PM
פלי - אתם נכים לרגע ואוכלים משהו כי הדרך ארוכה.
לפתע פה טילוו ומתישב לך על הקטף.![]()
מדבר אל טילוו "מה נשמה טילוו חמוד רוצה משהיו לאכול ?? "![]()
פלי - הוא מנקר את בלבאזור בלבאזור מנסה להתחמק,וטילוו בנתים אוכל לבלבאזור תאוכל D:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)