Pokemon GO
עמוד 119 מתוך 214 ראשוןראשון ... 1969109117118119120121129169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,771 עד 1,785 מתוך 3196
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    סטיב-
    גרוטל משתמש בקללה שמורידה 50% מחייו אבל כל תור מעכשיו תוריד לגרובייל מחייו.
    גרובייל מחכה שגרוטל יסיים ואז מתקיף בחתך אפל וגורם לגרוטל נזק בלתי הפיך
    מה שקרה הוא זה שלגרוטל נשרט הגב והוא לא יכול לבצע חלק מהמתקפות שלו עכשיו.
    לגרובייל יורדות 10% חיים עקב הקללה של גרוטל

נותרו עוד 35%
    VS

נותרו עוד 62%

אופיר-
    פוליאווג קופץ גבוה לאוויר בעזרת דופק מים חזק במיוחד ומצליח לעלות גבוה מאוד לאוויר
    כאשר קורסולה והמאמנת לא מצליחים לזהות אותו ולראות איפה הוא ומה יהיה המהלך הבא שלהם.
    פוליאווג נוחת ומתקיף בדחיפה חזקה מאוד מהאוויר שגורמת לקורסולה לאבד 15% חיים.
    "קורסולה! עכשיו כשהוא קרוב אלייך תשתמשי בקרן!" אומרת המאמנת וקורסולה בכל המהירות מגיעה ומצליחה לפגוע בפוליאווג במדויק.
    "קורסולה! קרן בועות!" אומרת ומחכה.

קורסולה -נותרו עוד 85% חיים
    פוליוואג -נותרו עוד 90% חיים

וולקניק
    סיטרוס
    פצ'ה
    ראוסט
    מנטה

ניב-
    איויזור רץ במהירות ואתה מבחין שיש הבדל משמעותי בביצוע בין השניים בין באלבאזור לאיויזור
    איויזור רץ במהירות ומתקיף באבקת שינה את קקטורן באפו ,קקטורן מתעטש ונרדם .
    "קקטורן לא!" צועק הארלי בלא ברירה.
    איויזור מגיע ישירות אל קקטורן ומתקיף בעלי תער ,הקרב הזה כמעט ונגמר.
    קקטורן יושן .

איויזור -35%
    קקטורן-15%

יהב-
    "עצור " אומר לך קריט ועוצר אותך
    "אתה צודק.. אני לא צריך להגיד לך איך לאמן את הפוקימונים שלך " הוא אומר לך
    "אבל שאלה לי אליך" אומר.
    "האם תוכל לתת לי את הטרטוויג שלך בבקשה?" שואל.

שלומי-
    אתה מזלזל יותר מדי כך לפחות צ'יקוריטה חושבת
    היא מצליחה להחזיק את צ'ימצ'אר ולא נותנת לו לזוז עם הגפנים
    צ'ימצ'אר מתקיף בגחלת ושורף את הגפנים של צ'יקוריטה.

תמיר-
    הקרב הזה מתקרב אל קיצו
    טרטוויג מתקיף בעלי תער כאשר הוא נמצא מתחת לבייליף
    בייליף נפגע קצת אבל הוא בסדר עדיין ,לאחר מכן טרטוויג משתמש בדחיפה **אין לו חבטה**
    ומצליח להעיף את בייליף
    "לא ניתן לזה לקרות ביליף!" צועק ברוקסי כאשר הוא מגיע ומצביע לכיוון טרטוויג "בייליף! חבטת גוף ואז עלי תער!" אומר ברוקסי
    בייליף מצליח לעשות את זה ועם כל הגוף הוא נוחת על טרטוויג והמתקפה מורידה לטרטוויג המון חיים
    לאחר מכן עלי התער מורידות בדיוק כמו שעלי התער הורידו לבייליף מקודם.
    הקרב נמצא בתיקו

בייליף -11%
    טרטוויג-11%
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by KaiZen@Mar 4 2010, 04:55 PM

שלומי-
    אתה מזלזל יותר מדי כך לפחות צ'יקוריטה חושבת
    היא מצליחה להחזיק את צ'ימצ'אר ולא נותנת לו לזוז עם הגפנים
    צ'ימצ'אר מתקיף בגחלת ושורף את הגפנים של צ'יקוריטה.

'צ'יקוריטה את שלי' אחשוב לעצמי "אוקיי צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת על הגפנים של צ'יקוריטה עד שהיא תשחרר ממך ואז תרוץ אליה מהר ותשתמש בשריטות על פנייה של צ'יקוריטה" אגיד לו ואקווה שיעשה את זה טוב

3. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ניב-
    איויזור רץ במהירות ואתה מבחין שיש הבדל משמעותי בביצוע בין השניים בין באלבאזור לאיויזור
    איויזור רץ במהירות ומתקיף באבקת שינה את קקטורן באפו ,קקטורן מתעטש ונרדם .
    "קקטורן לא!" צועק הארלי בלא ברירה.
    איויזור מגיע ישירות אל קקטורן ומתקיף בעלי תער ,הקרב הזה כמעט ונגמר.
    קקטורן יושן .

איויזור -35%
    קקטורן-15%

'וואו,איויזור פשוט פנטסטי!'אני חושב בשמחה עצומה,
    "קדימה איויזור,בוא נסיים את זה בזמן שהוא ישן!,קח כמה צעדים אחורה בשביל תנופה ואז רוץ אליו בכל המהירות והשתמש בדחיפה ישר לתוך בטנו,ואז תשתמש בשאיבה,ותעשה את כל המתקפות האלה בכל הכוח!"אני מדריך אותו וחכה לראות אם הוא יסיים את הקרב הזה.

4. משתמש מנוסה
    תמיר-
    הקרב הזה מתקרב אל קיצו
    טרטוויג מתקיף בעלי תער כאשר הוא נמצא מתחת לבייליף
    בייליף נפגע קצת אבל הוא בסדר עדיין ,לאחר מכן טרטוויג משתמש בדחיפה **אין לו חבטה**
    ומצליח להעיף את בייליף
    "לא ניתן לזה לקרות ביליף!" צועק ברוקסי כאשר הוא מגיע ומצביע לכיוון טרטוויג "בייליף! חבטת גוף ואז עלי תער!" אומר ברוקסי
    בייליף מצליח לעשות את זה ועם כל הגוף הוא נוחת על טרטוויג והמתקפה מורידה לטרטוויג המון חיים
    לאחר מכן עלי התער מורידות בדיוק כמו שעלי התער הורידו לבייליף מקודם.
    הקרב נמצא בתיקו

בייליף -11%
    טרטוויג-11%
    "בסדר טורטוויג, כנראה זה המהלך האחרון. אז קדימה, בוא ניתן את כל הכוח במהלך הזה. רוץ במהירות לכיוונו והשתמש בעלי תער לכיוונו, ואם הוא מתחמק תפתיע אותו ותקוף אותו עם קליע זרעים מטווח אפס!" אני מצווה עליו.

5. משתמש מנוסה

אופיר-
    פוליאווג קופץ גבוה לאוויר בעזרת דופק מים חזק במיוחד ומצליח לעלות גבוה מאוד לאוויר
    כאשר קורסולה והמאמנת לא מצליחים לזהות אותו ולראות איפה הוא ומה יהיה המהלך הבא שלהם.
    פוליאווג נוחת ומתקיף בדחיפה חזקה מאוד מהאוויר שגורמת לקורסולה לאבד 15% חיים.
    "קורסולה! עכשיו כשהוא קרוב אלייך תשתמשי בקרן!" אומרת המאמנת וקורסולה בכל המהירות מגיעה ומצליחה לפגוע בפוליאווג במדויק.
    "קורסולה! קרן בועות!" אומרת ומחכה.

קורסולה -נותרו עוד 85% חיים

וולקניק
    סיטרוס
    פצ'ה
    ראוסט
    מנטה

"פוליוואג תשתמש בדופק מים כדי לחסום את קרן הבועות! "
    "ולאחר מכן תשתמש בהצלפת גנב כדי להוציא את קורסולה מריכוז ולהוריד לו את ההגנה! אחר כך תמשיך מיד בדחיפה! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

6. מורחקים

יהב-
    "עצור " אומר לך קריט ועוצר אותך
    "אתה צודק.. אני לא צריך להגיד לך איך לאמן את הפוקימונים שלך " הוא אומר לך
    "אבל שאלה לי אליך" אומר.
    "האם תוכל לתת לי את הטרטוויג שלך בבקשה?" שואל.

"את הטרטוויג שלי אני מוכן לתת לך אבל אם אני נותן לך אותו אני צריך לקבל משו בתמורה" אני אומר לו ושואל

"יש לך משו להציע לי?"

7. פקח לשעבר
    [color=darkred]יהב-
    קריט מחייך ואומר
    "שמע.. כל הפוקימונים שלי במעבדה שלי אבל יש לי משהו לתת לך "
    הוא אומר ומושיט לך ביצה מיוחדת
    "את הביצה הזאת ...אם אתה רוצה מוכן להביא לך " אומר לך

אופיר-
    קורוסולה מתקיפה בקרן בועות מיידית כאשר פתאום פוליאווג תוקף במהירות בדופק מים ועוזר לעצמו בקיר הגנה מיוחד.לאחר מכן פוליאווג מצליף עם זנבו בקורסולה המסכנה שעפה רחוק מאוד ולאחר מכן דחיפה על קורסולה.
    "קורסולה לא ניכנע&#33; "צועקת המאמנת ואז אומרת לך "כבר הרבה זמן אף אחד לא עבר או ביקר אותי במקום הזה .אתה הקרב הראשון שלי זה זמן רב ,חודשים שלא נלחמתי בכזה אתגר" אומרת לך וממשיכה ואומרת לקורסולה את שלה "קורסולה&#33; עכשיו ריפוי&#33; ואז הרפית על&#33;" אומרת

קורסולה -נותרו עוד 70% חיים

וולקניק
    סיטרוס
    פצ&#39;ה
    ראוסט
    מנטה

תמיר-
    הקרב הזה אכן מגיע אל קיצו
    בייליף רץ במהירות ומקשיב להוראותיו של ברוקסי ביייליף רץ ועומד להתקיף בנגיחת שמיים אבל לפתע טרטוויג רץ גם הוא ומתקיף בעלי תער כך גם בייליף ,שניהם תוקפים בעלי תער שחותכים זה את זה
    לאחר מכן טרטוויג מתקיף בקליע זרעים ובייליף רץ בכל המהירות כדי להשתמש בנגיחת שמיים אך ברגע האחרון ברוקסי משנה את דעתו "בייליף&#33; שאיבת מגה&#33;" אומר ומשנה את דעתו
    טרטוויג תוקף בקליע זרעים חזק במיוחד כאשר בייליף בשאיבת מגה שואבת את חייו של טרטוויג ,הקליעים יוצרים עשן בזירה ולאחר מכן כשהעשן מתפזר הקרב מגיע למצב שבו בייליף הרוויח את החיים של טרטוויג כאשר קליע הזרעים פגע.
    הקרב עוד לא נגמר אך הוא קרוב.

בייליף -12% חיים
    טרטוויג-6% חיים

ניב-
    הקרב נראה כמסתיים אך פתאום הארלי מוציא משהו מתיקו ,זה צמח מרפא כאשר קקטורן מתעורר פתאום
    "קקטורן&#33;" קם קקטורן וצועק מלוא אנרגיה חדשה ,איויזור רץ במהירות ומתקיף בדחיפה על בטנו הערה של קקטורן כאשר קקטורן בולם את המתקפה בעזרת גופו .המתקפה הורידה לו ממש קצת חיים.
    לאחר מכן איויזור מתקיף בשאיבה כאשר שואבת לקקטורן 2% חיים.
    "קקטורן&#33; עכשיו&#33; השתמש בשאיבה ג&#39;יגה&#33;" אומר הארלי ומחכה ולמהלך שלו ,כאשר קקטורן שואב חיים מאיויזור ,פי 5 משאיבה רגילה.
    לאחר מכן "קקטורן&#33; טיל קוצים&#33; " אומר הארלי ומצווה על קקטורן אשר תוקף את איויזור שעף אחורנית ונופל על הצד .
    הקרב לא הסתיים ונשאר עוד מהלך אחד אחרון לעשות.כדאי שהוא יהיה טוב.

קקטורן-15% חיים
    איויזור -13% חיים

שלומי-
    צ&#39;ימצ&#39;אר מתקיף עם גחלת על צ&#39;יקוריטה ועל הגפנים שלה אבל פתאום צ&#39;יקוריטה מתנגדת ורצה אל צ&#39;ימצ&#39;אר בדחיפה כאשר היא עדיין אוחזת בו עם הגפנים
    הגחלת לא משפיעה רבות וצ&#39;יקוריטה מצליחה לספוג את הנזק והכאב.
    צ&#39;ימצ&#39;אר לא מצליח להשתמש בשריטות וצ&#39;יקוריטה אוחזת בו חזק ומעיפה אותו חזק לעבר העץ.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

8. מורחקים
    Originally posted by KaiZen@Mar 5 2010, 02:04 PM
    [color=darkred]יהב-
    קריט מחייך ואומר
    "שמע.. כל הפוקימונים שלי במעבדה שלי אבל יש לי משהו לתת לך "
    הוא אומר ומושיט לך ביצה מיוחדת
    "את הביצה הזאת ...אם אתה רוצה מוכן להביא לך " אומר לך

"אממ זו החלטה קשה אבל אני חושב שאני יסכים אליה" אני אומר לו ומגיש לו את הפוכדור של טרטויג

אני לוקח ממנו את הביצה וממשיך בדרכי לחפש פוקימונים לצוות שלי
    --------

עכשיו כשאתה מגיב פעם- פעמיים ביום אני מקווה שהביצה לא תבקע רק בעוד חודשיים

9. משתמש מנוסה
    תמיר-
    הקרב הזה אכן מגיע אל קיצו
    בייליף רץ במהירות ומקשיב להוראותיו של ברוקסי ביייליף רץ ועומד להתקיף בנגיחת שמיים אבל לפתע טרטוויג רץ גם הוא ומתקיף בעלי תער כך גם בייליף ,שניהם תוקפים בעלי תער שחותכים זה את זה
    לאחר מכן טרטוויג מתקיף בקליע זרעים ובייליף רץ בכל המהירות כדי להשתמש בנגיחת שמיים אך ברגע האחרון ברוקסי משנה את דעתו "בייליף&#33; שאיבת מגה&#33;" אומר ומשנה את דעתו
    טרטוויג תוקף בקליע זרעים חזק במיוחד כאשר בייליף בשאיבת מגה שואבת את חייו של טרטוויג ,הקליעים יוצרים עשן בזירה ולאחר מכן כשהעשן מתפזר הקרב מגיע למצב שבו בייליף הרוויח את החיים של טרטוויג כאשר קליע הזרעים פגע.
    הקרב עוד לא נגמר אך הוא קרוב.

בייליף -12% חיים
    טרטוויג-6% חיים

"טורטוויג, אתה חייב להחזיק מעמד. השתמש בעלי תער לכיוונו, ואז רוץ אליו במהירות ופגע בו עם קליע זרעים מטווח אפס&#33; אני מאמין שתצליח&#33;"

10. משתמש מנוסה

שלומי-
    צ&#39;ימצ&#39;אר מתקיף עם גחלת על צ&#39;יקוריטה ועל הגפנים שלה אבל פתאום צ&#39;יקוריטה מתנגדת ורצה אל צ&#39;ימצ&#39;אר בדחיפה כאשר היא עדיין אוחזת בו עם הגפנים
    הגחלת לא משפיעה רבות וצ&#39;יקוריטה מצליחה לספוג את הנזק והכאב.
    צ&#39;ימצ&#39;אר לא מצליח להשתמש בשריטות וצ&#39;יקוריטה אוחזת בו חזק ומעיפה אותו חזק לעבר העץ.
    "קדימה צ&#39;ימצ&#39;אר להיות חזק" אצעק לו "אני מאמין שתוכל" אעודד אותו אוקיי תרוץ אלייה בזיגזגים תוך כדי שאתה משתמש עליה בגלחת אחר כך מהר תשרוט את פנייה ותצא מטווח ה]גיעה שלה" אגיד לו ואקווה שיצליח

11. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

ניב-
    הקרב נראה כמסתיים אך פתאום הארלי מוציא משהו מתיקו ,זה צמח מרפא כאשר קקטורן מתעורר פתאום
    "קקטורן&#33;" קם קקטורן וצועק מלוא אנרגיה חדשה ,איויזור רץ במהירות ומתקיף בדחיפה על בטנו הערה של קקטורן כאשר קקטורן בולם את המתקפה בעזרת גופו .המתקפה הורידה לו ממש קצת חיים.
    לאחר מכן איויזור מתקיף בשאיבה כאשר שואבת לקקטורן 2% חיים.
    "קקטורן&#33; עכשיו&#33; השתמש בשאיבה ג&#39;יגה&#33;" אומר הארלי ומחכה ולמהלך שלו ,כאשר קקטורן שואב חיים מאיויזור ,פי 5 משאיבה רגילה.
    לאחר מכן "קקטורן&#33; טיל קוצים&#33; " אומר הארלי ומצווה על קקטורן אשר תוקף את איויזור שעף אחורנית ונופל על הצד .
    הקרב לא הסתיים ונשאר עוד מהלך אחד אחרון לעשות.כדאי שהוא יהיה טוב.

קקטורן-15% חיים
    איויזור -13% חיים

&#39;איך,איך הדברים האלה קורים לי?&#33;טוב,אסור לי לוותר&#33;אבל זה באמת מבאס...&#39;אני חושב בדכדוך,
    "קדימה איויזור,לא יכול להיות שנפסיד אחרי כל זה&#33;,תשתמש בעלי טער ובכל המהירות כדי שנוכל לתקוף ראשונים,אך לפני כן תתחמק מהמתקפה שלו עצמו,ובזמן שדעתו מוסחת בהתחמקות מעלי הטער רוץ אליו והשתמש בדחיפה בכל הכוח&#33;"אני מדריך אותו.

12. משתמש מנוסה

אופיר-
    קורוסולה מתקיפה בקרן בועות מיידית כאשר פתאום פוליאווג תוקף במהירות בדופק מים ועוזר לעצמו בקיר הגנה מיוחד.לאחר מכן פוליאווג מצליף עם זנבו בקורסולה המסכנה שעפה רחוק מאוד ולאחר מכן דחיפה על קורסולה.
    "קורסולה לא ניכנע&#33; "צועקת המאמנת ואז אומרת לך "כבר הרבה זמן אף אחד לא עבר או ביקר אותי במקום הזה .אתה הקרב הראשון שלי זה זמן רב ,חודשים שלא נלחמתי בכזה אתגר" אומרת לך וממשיכה ואומרת לקורסולה את שלה "קורסולה&#33; עכשיו ריפוי&#33; ואז הרפית על&#33;" אומרת

קורסולה -נותרו עוד 70% חיים

וולקניק
    סיטרוס
    פצ&#39;ה
    ראוסט
    מנטה

"פוליוואג אל תוותר&#33; תתקוף בדחיפה ואז כשאתה קרוב תשתמש בדופק מים&#33; תקווה שקורסולה תתבלבל&#33; "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

13. Professional Design
    סטיב-
    גרוטל משתמש בקללה שמורידה 50% מחייו אבל כל תור מעכשיו תוריד לגרובייל מחייו.
    גרובייל מחכה שגרוטל יסיים ואז מתקיף בחתך אפל וגורם לגרוטל נזק בלתי הפיך
    מה שקרה הוא זה שלגרוטל נשרט הגב והוא לא יכול לבצע חלק מהמתקפות שלו עכשיו.
    לגרובייל יורדות 10% חיים עקב הקללה של גרוטל

נותרו עוד 35%
    VS

נותרו עוד 62%

"גרובייל הקרב הזה צריך להיפסק &#33;
    רוץ אל עבר גרוטל והשתמש בקליע זרעים , מיד אחר כך תשלים את הריצה שלך עם מתקפת מהירות &#33;"
    אצעק לעברו

14. פקח לשעבר
    <span style='color:green'><div align="Center">פסטיבל העשב -שלב 1 -בעיצומו.</div></span>

סטיב-
    גרובייל מתחיל לרוץ והוא משתמש בקליע זרעים רצחני לעבר גרוטל אבל משהו קורה
    גרוטל מצליח לפנות לצדדים שונים ולהתחמק מהקליעים וכאשר הוא קופץ לאוויר הוא משתמש במתקפה חבטת גוף והוא עומד לנחות על גרובייל אך בדיוק אז גרובייל משלים את מתקפתו ובעזרת מתקפת מהירות בורח במהירות מרהיבה מגופו של גרוטל הכבד.
    גרובייל וגרוטל מתקיפים יחדיו באותו הזמן בקליע זרעים מתמשך
    נוצר פיצוץ קטן מי ששרד את המתקפה הוא גרוטל.
    לגרובייל יורדות עוד 10% חיים עקב הקללה של גרוטל.

גרוטל -28% חיים
    גרובייל -37% חיים

אופיר-
    קורסולה משתמש בריפוי ומרפאה את עצמה מהזנקים הקודמים ומחזקת את עצמה שוב בחיים
    אחר מכן הרפית על גורמת לפוליאווג לעוף למרחק עצום וליפול בצורה לא טובה.
    פוליאווג תוקף בדופק מים וגורם לקורסולה להתבלבל מעט אבל היא יוצאת מזה ממש מהר ופוליאווג לא מספיק לעשות את מה שרצה.

קורסולה -נותרו עוד 80% חיים
    פוליוואג -נותרו עוד 80% חיים

וולקניק
    סיטרוס
    פצ&#39;ה
    ראוסט
    מנטה

ניב-
    "איזה קרב מרשים יש לנו פה&#33;" צועק השופט כאשר הקהל מריע לכם.
    הארלי מחייך ומצווה על קקטורן להתקפה "קקטורן&#33; בוא נסיים עם זה&#33; כדור צל אחרון לעבר גופו של איויזור ואז טיל קוצים" אומר הארלי ומחכה .ביינתים איויזור מתחיל במהלך שלך ושלו יחדיו.
    איויזור רץ במהירות לעבר קקטורן ומתקיף בכמה מעלי התער שלו במהירות עצומה ובכל שפצעה קצת את קקטורן לאחר מכן קקטורן מתקיף בכדור צל שואג אבל איויזור היה מוכן אליו והצליח לפנות קצת כדי שהמתקפה לא תפגע בו משמעותית .הארלי שואג "קקטורן קדימה&#33;" צועק וגם אתה מעודד את איויזור "איויזור אתה יכול&#33; לא סתם הגענו לפה&#33;" אתה אומר לו לאחר מכן איויזור מתקיף את קקטורן בדחיפה קטנה שנבלמת לאחר מכן ואז שני הפוקימונים מתקיפים ,קקטורן עם טיל קוצים ואיויזור עם עלי תער שני המתקפות מגיעות זה לזה
    אבל הפוקימונים רצים גם הם למכת נוק אאוט אחרונה בהחלט
    שני המתקפות יוצרות פיצוץ והפוקימונים בדחיפה שואגת זה לכיוון זה .נוצר אבק קל.
    אף אחד לא יכול לראות מה יש מאחורי האבק ,אבל האבק מתחיל להתפזר וכל הקהל בשוק כשהם רואים את קקטורן שוכב על הרצפה כאשר איויזור עומד עליו וצועק&#33;

קקטורן -0% חיים
    איויזור-2% חיים

שלומי-
    צ&#39;ימצ&#39;אר וצ&#39;יקוריטה רצים זה לעבר זה בקרב אימתני שלא נגמר
    צ&#39;ימצ&#39;אר מתקיף בגחלת ושריטות וצ&#39;יקוריטה מחליטה לא להתקיף ולספוג את המתקפות
    היא נופלת ונראית מחוסלת.

תמיר-
    הקרב הזה מסתיים.
    טרטוויג רץ במהירות רבה לעבר בייליף ומתקיף אותה בעלי תער עוקצניים שחותכים את גופה הלא מוכן למתקפה
    לאחר מכן בייליף משיבה בהצלפת גפן שנראית סופנית בשביל טרטוויג אך כמה מעלי התער הקודמים מצליחים להכאיב לבייליף ולעצור את החנק שהיא מפעילה על טרטוויג ,ובדיוק אז קליע הזרעים מתאים בדיוק לשלב הזה ומסיים את הקרב.
    בייליף נופלת על הרצפה ומעולפת ,טרטוויג מתנשף בכבידות ואז השופט מריע "ויש לנו מנצח בזירה&#33; אלה טרטוויג ותמיר&#33;" שואג.

יהב-
    אתה מחליף ביחד עם קריט את הצוות שלך ומסיים את ההחלפה קריט מודה לך
    "תודה לך" וממשיך בדרכו כאשר מגיש לך את הביצה הגדולה והמוזרה הזאת.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by KaiZen@Mar 6 2010, 12:40 PM

שלומי-
    צ&#39;ימצ&#39;אר וצ&#39;יקוריטה רצים זה לעבר זה בקרב אימתני שלא נגמר
    צ&#39;ימצ&#39;אר מתקיף בגחלת ושריטות וצ&#39;יקוריטה מחליטה לא להתקיף ולספוג את המתקפות
    היא נופלת ונראית מחוסלת.

"יפה צ&#39;ימצ&#39;אר" אגיד לו ואסתכל על צ&#39;יקוריטה ואגיד "מה אתה אומר לצרף אותה לצוות?: אשאל אותו ואחכה לתשובתו

עמוד 119 מתוך 214 ראשוןראשון ... 1969109117118119120121129169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •