Pokemon GO
עמוד 130 מתוך 214 ראשוןראשון ... 3080120128129130131132140180 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,936 עד 1,950 מתוך 3196
  1. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by ErWiN@Mar 17 2010, 11:42 PM

ניב-
    אתה יוצא מהחדר ומנסה שלא להעיר את קייל ,כאשר אתה רואה אותו במיטתו אך רואה אותו רק מכוסה בשמיכה ולא אותו עצמו ,כשאתה יוצא אתה מבין שהיו על המיטה שלו כריות והוא כבר מזמן ער.
    הוא אומר "עכשיו נזכרים לבוא?" ומחייך.

"אתה כבר ער?,חשבתי אתה עדיין באמצע החלום השלישי"אני משיב לו בחיוך,
    "אז...יש זמן לאיזה אימון קטן שם ביער או שהפסטיבל מתחיל עוד מעט?"אני שואל ברצינות.

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    ניב-
    " בטח כמובן" אומר לך קייל כאשר יוצא ומתקשר לאן שהוא לאחר שמסיים את השיחה אומר לך
    "בוא אחריי" ולוקח אותך לזירה ענקית והוא אומר "זוהי זירת התמחות לפוקימוני יבשה כל הפוקימונים חוץ ממעופפים וימיים ילכו במגרש הזה" אומר לך.

יוסי-
    אתה ממשיך בדרכך עד שאתה חולף על פני דרך 205 אל עבר אטרנה ומגיע לתחנת הכוח

בכניסה יש שומר.

שלומי-
    יוסין אומר לך "תתאמן לבד כי אני צריך ללכת ,אני שופט בפסטיבל העשב היום" אומר לך והולך.
    "בהצלחה" צועק לך מרחוק.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ErWiN@Mar 18 2010, 09:14 AM
    יוסי-
    אתה ממשיך בדרכך עד שאתה חולף על פני דרך 205 אל עבר אטרנה ומגיע לתחנת הכוח

בכניסה יש שומר.
    שומר או צוות גלאקטיק? (:
    ---
    אתה ניגש לשומר ואומר, ''תן לי להיכנס, אני רוצה לסלק מפה את צוות גלאקטיק.'' אומר באדישות.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    תמיר-
    אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים ושם אתה רואה את האחות מתבלטת לה אבל ישר מבחינה בך ולוקחת את הפוקימונים בזריזות ומרפאת לך אותם ביסודיות.
    "בבקשה ,בהצלחה בתחרות ,שמעתי שאתה בין הארבעה בחצי הגמר" אומרת .
    ארוין ניגש אלייך ואומר "אנחנו עוד ניפגש .. הרי אני נשאר לשפוט בתחרות" אומר לך והולך
    אני מתארגן לקרב קרב חצי גמר הטורניר ואני יוצא אל עבר הזירה.

5. משתמש מנוסה

שלומי-
    יוסין אומר לך "תתאמן לבד כי אני צריך ללכת ,אני שופט בפסטיבל העשב היום" אומר לך והולך.
    "בהצלחה" צועק לך מרחוק.
    אני ריפאתי את הפוקימונים?

"אוקי תודה על הכל" אצעק לו בחזרה ואלך לדרך 204 ואחפש פוקימונים ומאמנים לאימון ההרכב שלי

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    " בטח כמובן" אומר לך קייל כאשר יוצא ומתקשר לאן שהוא לאחר שמסיים את השיחה אומר לך
    "בוא אחריי" ולוקח אותך לזירה ענקית והוא אומר "זוהי זירת התמחות לפוקימוני יבשה כל הפוקימונים חוץ ממעופפים וימיים ילכו במגרש הזה" אומר לך.

'וואו,זה הולך להיות מדהים!אני כבר לא יכול לחכות!קאני חשוב בהתרגשות,
    "צא הנה איויזור,בוא ותכיר את המשטח שעליו אתה עומד להילחם!"אני משחרר אותו מהפוכדור,
    "תגיד קייל,זה חוקי שאני יוציא את כל הפוקימונים שלי כדי לעודד את איויזור?ועוד משהו,השלב הזה יהיה גם כן אחד על אחד?"אני מפציץ אותו בשאלות.

7. משתמש מנוסה
    [b]

[color=red]אופיר-
    נידורינה מקבלת את השיסוף היישר לפניה כאשר ריקוד החרבות חיזק מאוד את המתקפה כאשר היא מחסלת את נידורינה לגמרי וסייטר נשאר עומד על הזירה.
    "הפסדנו" אומרת סוזי ומתבאסת קלות.
    טוב. לא נורא.
    היא מושיטה לך את הגולדברי הצמח האחרון שלך

אחזיר את סייטר לפוכדור
    "אז סוזי, אני צריך ללכת עכשיו לתת לאיש את הצמחים, אז אני מניח שנתראה " אומר לה
    ואתחיל להתרחק חזרה למקום בו כרתתי את העץ ופגשתי את הזקן

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

8. Professional Design
    סטיב-
    אתה מוציא את פינסיר שלך וכולם רואים אותו ומתפלאים ממנו
    ואז אתה רואה ילד עם וגם ילד עם

אגחגח ואגיד לעצמי
    "הפוקימונים שלהם לא שווים את פינסיר שלי , אני מצפה למשהו בהתפתחות שנייה או יותר ..
    אתה לא חושב שמגיע לי על פינסיר שלי ?" אשאל את קריט .

9. פקח לשעבר
    סטיב-
    קריט מחייך ואומר
    "אני אומר תלך על מה שיש ,עצם העובדה שאתה רוצה להחליף אותו אומרת שאתה לא חושב שהוא שימושי ,אז אני מעדיף שלא תדבר ככה " מסביר לך אבל אז אתה חולף על פני עוד פוקימונים
    עם המאמן שלו ואז עוד אחד

אופיר-
    אתה מגיע לאותו מקום ביער ויוצא ממנו כאשר אתה חוזר לדרך 204 שבה פגשת את הזקן הוא אומר לך
    "נו חזרת כבר?" שואל בצחוק של זקנים כאשר הוא רואה בידך שק שלם של צמחים
    "כל הכבוד לך נערי" אומר לך כאשר לוקח ממך את השק ואומר לך
    "קיבלתי ביצה ממש עכשיו ,אני רוצה שתיקח אותה איתך" אומר לך ומגיש לך ביצה

ניב-
    קייל אומר לך "בשביל זה הבאתי אותו " אומר ואז ניגש לשם "אתה בטח מכיר את ארוין הוא גם מצוות סינו 3000" אומר לך כאשר ארוין עולה לדוכן השיפוט ושם הוא יושב כדי לצפות ולשפוט בקרב והוא אומר
    "הקרב הזה יערך 2 על 2 כאשר מותר להוציא את כל הפוקימונים לעידוד " אומר ארוין כאשר אתה מרוצה
    "מותר להחליף פוקימון רק פעם אחת בכל הקרב הזה" אומר ארוין וקייל מחייך.

שלומי-
    אתה חוזר לדרך 204 אחרי שריפאת את הפוקימונים שלך והכל ואתה ממשיך לחפש פוקימונים לאימון אתה פוגש שם את אחד הפוקימונים זה בידריל והוא נראה ממש דורש קרב

תמיר-
    אתה ניגש למקום התחרות ובמקרה עובר שם השופט והמנחה של התחרות כאשר אתה שואל אותו מתי מתחילים הוא עונה לך שיש כמה דקות עד שיתחיל הקרב כי יש עיקוב עם השופטים של חצי הגמר.
    "כל צוות סינו 3000 אמור לשפוט היום בתחרות" אומר לך

יוסי-
    השומר נראה רציני והוא גבוה עם שרירים
    הוא אומר לך "על מה אתה מדבר ילד? צוות גאלקטיק הושמד לפני שנים&#33; צוות בלו השתלט על המקום והמקום נפרץ אתמול בלילה ,אין כניסה למבקרים" אומר לך השומר כאשר הוא לא מחייך אפילו ולא מזיז אף תו בפניו.
    "המנהיג של צוות בלו מגיע לכאן מדי פעם כי זה חדר הישיבות שלהם" מסביר לך.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ErWiN@Mar 18 2010, 09:29 PM

אופיר-
    אתה מגיע לאותו מקום ביער ויוצא ממנו כאשר אתה חוזר לדרך 204 שבה פגשת את הזקן הוא אומר לך
    "נו חזרת כבר?" שואל בצחוק של זקנים כאשר הוא רואה בידך שק שלם של צמחים
    "כל הכבוד לך נערי" אומר לך כאשר לוקח ממך את השק ואומר לך
    "קיבלתי ביצה ממש עכשיו ,אני רוצה שתיקח אותה איתך" אומר לך ומגיש לך ביצה

"וואו...תודה&#33; " אומר בהתרגשות לאדון ואקח ממנו את הביצה
    "אני לא יכול לחכות עד שאדע מה יבקע משם&#33; " אוסיף ואומר בהתרגשות
    "אז...אני שוב מצטער על העץ, אבל אני חייב להמשיך בדרך לאטרנה " אומר לאיש ואתחיל ללכת לכיוון דרך 205 כדי להגיע לאטרנה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

11. משתמש מנוסה

שלומי-
    אתה חוזר לדרך 204 אחרי שריפאת את הפוקימונים שלך והכל ואתה ממשיך לחפש פוקימונים לאימון אתה פוגש שם את אחד הפוקימונים זה בידריל והוא נראה ממש דורש קרב

אני מוציא את פיצ&#39;ו מהפוכדור ואומר לו"קדימה פיצ&#39;ו תשתמש בגל חשמלי ואז בשוק חשמלי" אגיד לו

12. משתמש מנוסה

ניב-
    קייל אומר לך "בשביל זה הבאתי אותו " אומר ואז ניגש לשם "אתה בטח מכיר את ארוין הוא גם מצוות סינו 3000" אומר לך כאשר ארוין עולה לדוכן השיפוט ושם הוא יושב כדי לצפות ולשפוט בקרב והוא אומר
    "הקרב הזה יערך 2 על 2 כאשר מותר להוציא את כל הפוקימונים לעידוד " אומר ארוין כאשר אתה מרוצה
    "מותר להחליף פוקימון רק פעם אחת בכל הקרב הזה" אומר ארוין וקייל מחייך.

&#39;אוקיי,יש לי רק שני פוקימונים שמסוגלים להילחם בזירה הזו...הקרב הזה הולך להיות גדול&#33;&#39;אני חושב בשמחה,
    "צא הנה סינדקוויל&#33; הגיע הזמן לקרב הראשון שלך בבעלותי&#33;"אני שואג ומשחרר את סינדקוויל מהפוכדור.

13. פקח לשעבר
    ניב-
    אתה משחרר את סינדיקוויל שלך לקרב וקייל אומר לך
    "אני רוצה לראות את הביצועים של הקטנצ&#39;יק הזה.. אבל אני לא רוצה יותר מדי יתרון עם הפוקימונים שלי " אומר קייל ומוציא את הפוקימון שלו
    "צא&#33;" הוא אומר ומוציא החוצה את הפוקימון שלו "צא&#33;" ויוצא משם קווליאבה ואז קייל אומר לך "את הקווליאבה הזה תפסתי לפני שנה ,הוא היה הפוקימון השלישי שתפסתי ועכשיו הוא קווליאבה מאומן היטב&#33;" אומר קייל.

שלומי-
    פיצ&#39;ו מתקיף בגל חשמלי כאשר הגל פוגע בבידריל וגורם לו לPAR ואחרי זה הוא מתקיף בשוק חשמלי שמוריד לבידריל קצת חיים אבל בידריל עף במהירות ומזמזם כאשר הוא מתקיף בעוקץ רעל ובמתקפת זעם חזקה.

אופיר-
    "להתראות ותודה לך" אומר האיש ונעלם משם כאשר אתה ממשיך לדרך 205 ואז אתה עובר דרך פלוארמה הקטנה ומגיע לדרך 205 כאשר אתה רואה את השלט "דרך 205".
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ErWiN@Mar 18 2010, 09:53 PM

אופיר-
    "להתראות ותודה לך" אומר האיש ונעלם משם כאשר אתה ממשיך לדרך 205 ואז אתה עובר דרך פלוארמה הקטנה ומגיע לדרך 205 כאשר אתה רואה את השלט "דרך 205".
    אתחיל לרוץ במהירות לאורך הדרך, אנסה להגיע לאטרנה כמה שיותר מהר ולא אתמהמה יותר מדי על פוקימונים פראיים

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ErWiN@Mar 18 2010, 09:53 PM
    ניב-
    אתה משחרר את סינדיקוויל שלך לקרב וקייל אומר לך
    "אני רוצה לראות את הביצועים של הקטנצ&#39;יק הזה.. אבל אני לא רוצה יותר מדי יתרון עם הפוקימונים שלי " אומר קייל ומוציא את הפוקימון שלו
    "צא&#33;" הוא אומר ומוציא החוצה את הפוקימון שלו "צא&#33;" ויוצא משם קווליאבה ואז קייל אומר לך "את הקווליאבה הזה תפסתי לפני שנה ,הוא היה הפוקימון השלישי שתפסתי ועכשיו הוא קווליאבה מאומן היטב&#33;" אומר קייל.

]
    &#39;קווילאבה אה?,זה ההתפתחות של סינדקוויל...זה הלך להיות מעניין...&#39;אני חושב בציפייה,
    "לי ולסינדקוויל לא משנה מי נמצא מולנו&#33;אנחנו תמיד יכולים לנצח&#33;"אני קורא לעבר קייל,
    "בוא נתחיל את המופע סינדקוויל&#33;תשתמש במסך עשן לער קווילאבה כך שלא יוכל לראות אותך משום מקום,ואז תפתיע אותו בכך שתרוץ אליו מהצד ותשתמש בשריטה&#33;"אני מדריך אותו.

עמוד 130 מתוך 214 ראשוןראשון ... 3080120128129130131132140180 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •