סטיב-
אתה רואה את היציאה מהיער .
כתוב בשלט אחד "כדי להגיע לעיר אטרנה המשיכו ישר" א
אתה ממשיך ישר ומגיע לעיר אטרנה!
"וואו !" אצעק והדבר הראשון שאעשה זה לרפא את הפוקימונים שלי .
סטיב-
אתה רואה את היציאה מהיער .
כתוב בשלט אחד "כדי להגיע לעיר אטרנה המשיכו ישר" א
אתה ממשיך ישר ומגיע לעיר אטרנה!
"וואו !" אצעק והדבר הראשון שאעשה זה לרפא את הפוקימונים שלי .
אופיר-
קוד:"אוקיי רק עוד קצת, תחסלו את סיזור ואז זה יהיה קל! "מונפרנו תוקף בחפירה ויוצר בורות בכל שטח הקרב ,סמית' מובך.קוד:"מונפרנו תשתמש בחפירה ותיצור מספר חורים ואז תצא כל פעם מחור שונה ותשתמש כל פעם בגחלת על סיזור כדי שלא יוכל לאתר אותך! " "סייטר אני רוצה שתתקוף את סיזור בשיסוע ומתקפה מהירה כך שלא יוכל לברוח הרבה ויאלץ לספוג את המתקפות של מונפרנו!
מונפרנו משתמש בגחלת כל פעם מחור אחר וכך זה גורם לסיזור להתייאש אך פתאום משום מקום על מונפרנו מגיע קרן דרקון מוזרה ,סטיליקס השתמש בשאגת דרקון והוא מוריד למונפרנו מלא חיים!
סייטר תוקף בשיסוע את סיזור אך המתקפה לא משפיע כל כך ,סיזור משתמש במספרי X על סייטר וסייטר נופל ומתעלף במהירות אחרי שסטיליקס השתמש עליו בזנב ברזל!
סטילקס במצב טוב ,סיזור עומד בקושי ,ומונפרנו מסוגל רק עוד קצת.סייטר לא יכול להילחם יותר.
סייטר -0%
מונפרנו -25% חיים
סיזור -10% חיים
סטילקיס -55% חיים
"מונפרנו אתה היחידי אני סומך עליך! " אצעק ואכניס את סייטר לפוכדור שלו
"אני רוצה שתחסל את סיזור עם אגרוף מאך ולאחר מכן תתחיל לתקוף את סטיליקס בגחלת!"
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
תמיר VS ניב
איויזור לומד מתקפה חדשה .שמה "ריקוד עלי כותרת " ואם הוא לא למד עדיין ,אז "הורדה".-משהה מתקפות של היריב ולאחר כמה תורות מוריד לו חיים.
גרוטל לומד מתקפה חדשה .שמה "מגה ניקוז ".-כמו שאיבה אך שואב יותר אחוזים .
גרוטל רץ במהירות רבה ככל שהוא יכול
הוא רץ ומתקיף בו זמנית בעלי תער וקליע זרעים ביחד ,זה יוצר שוב את הקרן המיוחדת של גרוטל ,שילוב מיוחד של שני המתקפות יוצר מתקפה אחת חזקה.
איויזור משתמש בעלי תער גם הוא ותוקף את גרוטל ,גרוטל מצליח לפגוע כאשר הוא תוקף ומוריד לאיויזור חיים
איויזור מתחיל לרוץ כאשר ביינתים גרוטל מתחמק מעלי התער שלו ,איויזור מגיע ומשתמש בדחחיפה עוצמתית עם זינוק ומתקיף את גרוטל מבלי שהוא שם לב.
לגרוטל יורד כמות משמעותית מהחיים .
הקרב הזה צמוד מאוד.
42% חיים
VSקוד:
45% חיים
[/quote]קוד:
"כל הכבוד גרוטל! עכשיו השתמש במהירות במגן כדי שיגן עליך, תנוח קצת ואז שלח כדור אנרגיה ותנסה לשלב אותו עם מתקפת מגה שאיבה!" אני מצווה עליו.
אופיר -
מונפרנו ממש תוקף ברצינות את סיזור עם אגרוף מאך ומסיים את הקרב בשביל סיזור .
סיזור לא יכול להילחם.
מונפרנו מתחיל עם גחלת זעירה על סטיליקס וסטיליקס נפגע מעט אבל הוא לא מגיב ולא מקבל פקודה.
סטילקיס -50% חיים
מונפרנו -25% חיים
סטיב-
אתה נכנס למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי פונה אלייך ואומרת לך
"ילד מה אתה צריך כי אני ממהרת מהר מאוד!" אומרת לך
שלומי-
פיקאצ'ו מתקיף בנשיקות מתוקות שמשפיעות על לוקסיו
"שינו ! תקוף עכשיו עם מבט מפחיד!" אומר ג'קי ולוקסיו יוצא לדרך עם מבט מפחיד ומתקיף את פיקאצ'ו במבט מפחיד ,לוקסיו מאוהב אך פיקאצ'ו מפוחד.
פיקאצ'ו תוקף עם מכת זנב שלא משפיעה על לוקסיו כי הוא מפוחד.
יואב-
סטארביה מתקיף עם מתקפת כנף מהירה מאוד שמורידה להאנטר קצת חיים
אבל מתקפות כמו מתקפה מהירה לא משפיעות על האנטר.
תמיר VS ניב
גרוטל נח מעט והוא משתמש במגן כדי לספוג את המתקפות המגיעות אליו
איויזור משתמש בזרע עלוקה אך ... זה לא עובד! לגרוטל יש מגן!!!
גרוטל משתמש בכדור אנרגיה ממש גדול ומתקיף את איויזור בזמן שהוא שואב עם מגה שאיבה את חייו של איויזור.
איויזור משתמש בהורדה והוא ממש תוקף בכוח את גרוטל ,שני הפוקימונים מורידים זה לזה כמויות משמעותיות של חיים.
איויזור -
23% חיים
גרוטל -
27% חיים
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יואב-
סטארביה מתקיף עם מתקפת כנף מהירה מאוד שמורידה להאנטר קצת חיים
אבל מתקפות כמו מתקפה מהירה לא משפיעות על האנטר.
"חזור סטארביה אתה ממש כישלון" אני אומר ומחזיר אותו
"קדימה בו נצא מהבית הזה" אני יוצא מהבית והולך לכיוון העיר הבאה
'אוקיי, עכשיו זה הזמן להתגונן ולהכות באופן מפתיע, אני צריך לפתח אסטרטגיה...'אני חושב בלחץ,
"תקשיב אייויזור, תשתמש בזרע עלוקה והפעם בכל הכוח והעוצמה כדי לכרוך הזרעים מסביב לגופו של גרוטל בכל הכוח! מצידי שלא יהיה לו חור לחמצן!, לאחר שהוא כבול לגמרי ולא יכול לזוז בשום פנים ואופן תתקרב אליו בזהירות ותשתמש עליו בשאיבה הכי גדולה שלך! צא!"אני מורה לו.
שלומי-
פיקאצ'ו מתקיף בנשיקות מתוקות שמשפיעות על לוקסיו
"שינו ! תקוף עכשיו עם מבט מפחיד!" אומר ג'קי ולוקסיו יוצא לדרך עם מבט מפחיד ומתקיף את פיקאצ'ו במבט מפחיד ,לוקסיו מאוהב אך פיקאצ'ו מפוחד.
פיקאצ'ו תוקף עם מכת זנב שלא משפיעה על לוקסיו כי הוא מפוחד.
"אוקי עד שהפחד יפוג נשתמש במתקפות לטווח ארוך עכשיו השתמש במכת ברק ואחר כך בגל חשמלי ונסה להתחמק מהמתקפות שלו בצוות כפול כך שזה גם יעזור לך להתחמק וזה גם יעזור לך עם הפחד כי אתה לא תהיה הפיקאצ'ו היחיד בסביבה" אומר לו
שלומי -
פיקאצ'ו תוקף במכת ברק כאשר הוא מכאיב ללוקסיו ומוריד לו חיים
לאחר מכן בגל חשמלי שגורם ללוקסיו לעוד קצת הורדת חיים .
לוקסיו לא מגיב כי הוא עדיין תחת השפעת האהבה.
יואב-
אתה מחזיר את סטרביה וממשיך לעיר הבאה
היציאה מן היער מולך ואתה יוצא ממנו אתה מגיע לעיר אטרנה!
תמיר VS ניב
תמיר -המגן הפסיק כי כמו שכבר הסברתי לך ,המגן לפעמים חוסם מתקפות ,לפעמים הוא חוצה אותם לחצי ואתה מקבל רק חצי מהנזק .
שני הפוקימונים יוצאים למערך מוזר של מתקפות כאשר שניהם לא ממש מאורגנים
איויזור מתחיל עם זרע עלוקה אחרי שגרוטל רץ במהירות רבה ומנסה להתקיף אך פתאום הוא כבול בזרע עלוקה שחוסם אותו ושואב ממנו חיים .
גרוטל מאבד חיים .אך הוא משתחרר מהר מן העלוקות וממשיך עם ריצה מהירה ביותר כאשר הוא מתקיף עם עלי תער ועם קליע זרעים תותחני ומהיר לכיוון איויזור כאשר איויזור מופתע ומקבל את זה באופן מהיר ומפתיע ,הוא נספג ויורד לו חיים נוספים.
איויזור משתמש בשאיבה על גרוטל אך היא לא ממש פועלת כי ברגע האחרון גרוטל נכנס לתוך השריון וזורק את עצמו על איויזור בצורה חזקה.
הקרב הזה כמעט ונגמר.
איויזור -10% חיים
גרוטל -12% חיים
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
[quote=BroKeN_HearT;596531]שלומי -
פיקאצ'ו תוקף במכת ברק כאשר הוא מכאיב ללוקסיו ומוריד לו חיים
לאחר מכן בגל חשמלי שגורם ללוקסיו לעוד קצת הורדת חיים .
לוקסיו לא מגיב כי הוא עדיין תחת השפעת האהבה.
"יפה פיקאצ'ו אתה משתפר מרגע לגרע עכשיו אנחנו צריכים לגמור אותו אז אני רוצה שתרוץ אליו ותוך כדי השתמש במכת ברק ואחר כך שאתה קרוב אליו תשתמש במכת זנב אבל תנסה לשלב בה את הכוח של גל חשמלי" אומר לו
יואב-
אתה מחזיר את סטרביה וממשיך לעיר הבאה
היציאה מן היער מולך ואתה יוצא ממנו אתה מגיע לעיר אטרנה!
אני רץ לכיוון המכון
[QUOTE=BroKeN_HearT;596335]אופיר -
סטיב-
אתה נכנס למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי פונה אלייך ואומרת לך
"ילד מה אתה צריך כי אני ממהרת מהר מאוד!" אומרת לך
"אני צריך מהר שתרפאי את הפוקימונים שלי"
אגיד לה ואגיש לה במהירות את ששת הפוקדורים שלי .
"אוקיי אייויזור!, שתי מהלכים אחרונים!, בוא וניתן את הטוב ביותר שלנו!"אני קורא אליו,
"אז ככה, קודם כל, מעכשיו תרוץ בזיגזג מצד לצד מכיוון שכך יהיה לגרוטל יותר קשה לפגוע בנו!, באותו הזמן תשלח עליו עלי טער בכמות עצומה ובכל העוצמה!, כך שמגנו ייחלש, ואולי אפילו יתן לנו לפגוע בגרטל אם הוא יתשתמש באחד! צא!"אני מורה לו.
שלומי-
פיקאצ'ו מתחיל במערך מתקפות חדש שיכול לסיים את הקרב
הוא מתחיל עם מכת ברק עוצמתית ואז ישר בצוות כפול וגליל קטו שנורה שהוא גל חשמלי והוא מגיע אל לוקסיו ומוריד אותו
השפעת האהבה פועלת ולוקסיו מוחלש.
לוקסיו מתעלף והוא לא יכול להילחם יותר.
"שיט " אומר ג'קי ומוציא את שוב טיילו שלו כאשר החזיר בקרב ה-1.
סטיב-
אתה מגיש לאחות ג'וי את כל הפוכדורים שלך ואתה מחכה קצת זמן
לאחר מכן היא מגישה לך אותם במהירות ורצה ויוצאת מן המרכז.
בטח קרה משהו...
יואב-
אתה רץ לכיוון המכון אבל פתאום אתה רואה ילד שעוצר אותך
"לאן אתה חושב שאתה הולך?" שואל אותך
תמיר VS ניב
קורה משהו מוזר
גרוטל מתחיל ליצור סביבו מגן אך איויזור שולח לפני כן כמות של עלי תער מהירים שחלק פוגעים וחלק נעדפים על ידי המגן שנוצר .
גרוטל מתחיל עם המגן ורץ לכיוון איויזור אחרי שלגרוטל ירדו מעט חיים
גרוטל מכיןן כדור אנרגיה סופני ועלי תער ביחד כאשר איויזור רץ בזיג זג ומקשה על גרוטל לפגוע
אך הוא נפגע מעט ושני הפוקימונים עדיין עומדים.
איויזור -5% חיים
גרוטל -6% חיים
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)