יואב-
ניגש לשם השופט ופאניין מתמקם במקום שלו .
השופט אומר לך "שלום לך מאמן צעיר! החוקים פה הם פשוטים מאוד ,על כל מאמן להשתמש ב3 פוקימונים ,החלפות מותרות " זה הכל .
הוא עומד מולך ומחייך לראות איך תגיב .
"אוקיי מעולה קדימה ארון תתחיל אתה" אני אומר ומוציא אותו
יואב-
אתה מתחיל עם ארון ופאניין מחייך הוא מוציא את הפוקימון שלו"אתה זוכר אותו? "שואל אותך
תמיר-
השיישיה שלך מלאה
מאנצ'לקס ישלח לפרופסור אלא אם כן תחליט אחרת .
אתה ממשיך לעיר ואתה מגיע ממש לסיום היער .
שלומי-
"תמיד טובים השניים מן האחד" אומר ג'קי ומתקיף ביחד עם קרוקאנו את טרופיוס הענקי
פיקאצ'ו תוקף בגל חשמלי ומכת ברק ופוגע בטרופיוס אבל נמאס לו
הוא מכין רעידת אדמה
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אני מחייך אל כולם ונותן להם לאכול בנחת, בלי לשכוח את לוקסיו, שאני מקווה שיתיידד איתם. לאחר שאנחנו מסיימים אני מתחיל להסביר להם את מטרת האימונים.
"אז ככה חבר'ה, אני רוצה ללמד אתכם היום כמה מתקפות, שאולי יהיו לכם קשות, אך חייבים לנסות, נכון?" אני שואל ובלי לחכות לתשובה מהם ממשיך - "אוקיי, בוא נתחיל איתך אייויזור, תתרכז בשמש, תנסה לשאוב ממנה אנרגיה, תקלוט את ר\קרני השמש החמות והחזקות, ותשתמש בהם כדי לייצר קרן על סולארית, או תנסה לפחות" אני אומר לו.
"אתה קווילאבה, תשתמש בגחלת, אבל תנסה להוציא מהפה כמות גדולה יותר של אש, כך שיווצר מאין להביור" אני פוקד על קווילאבה. "ווטרטרטל, אני מבקש שתעשה את אותו הדבר כמו קווילאבה, אבל שתוציא מים במקום אש כמובן, ואתה פידג'יוטו, פשוט תתאמן בתעופה, אנחנו צריכים מיומנות גבוהה בזה לקראת המכון השני, אז קדימה חבר'ה!" אני קורא, ומחכה לראות תוצאות.
סטיב-
נוקטאול מעופף ומגבי מתקיף במתקפת פתע ,שלא עובדת ,המתקפה עובדת כאשר רמת החיים גבוהה.
נוקטאול מצליח להתחמק מהמתקפה והוא מסיים את הקרב עם ניקור .
מגבי לא יכול להילחם .
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"היית מעולה מגבי" אגיד ואוציא את הורסי
"הורסי ! השתמש באקדח מים ואז במתקפת בוץ !" אגיד לה .
[QUOTE=ErWiN;609747]יואב-
אתה מתחיל עם ארון ופאניין מחייך הוא מוציא את הפוקימון שלו"אתה זוכר אותו? "שואל אותך
שכחת לעדכן לי את ארקניין
-------
"איך אשפר לשכוח תגיד לי?!"
"אוקיי ארון תתקוף ראשון קדימה צא עם ראשייה וישר טופר מתכת"
שלומי-
טרופיוס מרעיד את האדמה ולפיקאצ'ו יורד הרבה חיים
קרוקאנו נופל ויורד לו גם חיים
טרופיוס לא מוותר והוא נעמד על המשמר.
פיקאצ'ו מתקיף במכת ברק שמוריד לטרופיוס מעט מאוד חיים וגל חשמלי לא פועל עליו כי הוא כבר במצב PAR
תמיר-
אתה מחפש אחרי העיר אטרנה אבל אתה לא מוצא אתה רואה שלט שמראה לך לצעוד עוד קצת קדימה
אתה צועד ומגיע לעיר אטרנה!
יואב-
ארון יוצא עם ראשייה שלא פוגעת בנוקטאול כי הוא מעופף ולאחר מכן תופר מתכת שכן פוגע בנוקטאול אבל מוריד לו מעט מאוד חיים.
נורקטאול יורד אל ארון ומתקיף אותו בניקור !
סטיב
אתה מוציא את הורסי והיא משתמשת באקדח מים ותותח בוץ ישירות על נוקטאול שנופל לאדמה
הוא לא יכול לקום כי הוא כבר עייף מהמתקפות הקודמות .זו ההזדמנות!
ניב-
איויזור מנסה להכין קרן סולארית ,אך הוא לא מצליח אחרי כל ההוראות שלך .
אולי זה מוקדם מדי בשבילו.
קורה שם אבל משהו אחר .מוזר ,קווליאבה מנסה להכין להביור אבל במקום זה הוא מכין גחלת וכמות גדולה שלה ומתגלגל סביבה ומצליח לתקוף בגלגל להבה!
וורטולטול לא מבין מה אתה רוצה ממנו הוא פשוט מתקיף ויוצא לו אקדח מים
פידג'יוטו מרחף בשמיים ומצליח לרחף במהירות חדשה.
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
שלומי-
פיקאצ'ו שוב מתקיף במכת ברק חסרת תועלת על טרופיוס
הרמה שלו כנראה גבוהה מדי ללחימה שלו ,מכת זנב לא משפיעה גם אבל מורידה מעט חיים לטרופיוס.
טרופיוס בורח מהקרב .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
"כל הכבוד לשלושתכם, אייויזור, סינדקוויל, ופידג'יוטו, עכשיו חזרו לפוכדור" אני משבח אותם ומחזיר אותם לתוך הפוכדורים שלהם.
"אתה ווטרטרטל, כמו אייויזור, אני חושב שהמתקפה הזו תהיה 'טו מאץ' בשבילך, אבל בוא ננסה" אני אומר לו בחיוך וממשיך, "תנסה להשתמש באקדח מים, אך תוציא אותו בכמות גדולה יותר, בכוח הרבה יותר גדול, במהירות גדולה יותר, ובעיקר בעוצמה אדירה,כלומר, משאבת הידרו. קדימה, נסה זאת" אני מבקש ממנו.
נערך לאחרונה על ידי Black Mamba, 05-13-2010 בשעה 03:11 PM
"טוב ג'קי היה קרב טוב" אומר לו ואפנה לפיקאצ'ו "אתה היית מעולה" אומר לו ואלך אליו כדי שיטפס על כתפי ואומר לג'קי "קדימה בוא נמשיך אני רוצה להגיע מהר לאטרנה,לרפא את הפוקימונים שלי וללמד אותם מתקפות חדשות" אומר לו ואלך איתו לעיר אטרנה ואשאל אותו "נו מה אתה חושב על טדיאורסה ועל הצוות שלי? יש להם פוטנציאל עם הרבה אימונים נכון? ש טדיאורסה יתפתח לאורסרינג אני רוצה ללמד אותו כמה מתקפות,תוכל לעזור לי ללמד אותו?" אשאל אותו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)