"ארקניין אתה לא יכול להפסיד מהר תשתמש בנשיכה על היד שלו וכשאתה נושך אותו תשתמש בגחלת"
יואב-
ארקניין משתמש בצוות כפול ועם כולם בגחלת ,סיזור מבחין בצל של ארקניין האמיתי ומתקיף אותו בתותח פלזמה.
לארקניין יורדים קצת חיים ולסיזור גם.
סטיב-
הורסי מתקיפה באקדח מים ומצליחה להחליש את פוניטה הלהוטה לקרב הקשה ,הורסי מתחמקת עם זריזות אבל פוניטה משתמש בדריכה ומצליחה להוריד להורסי חיים.
"הורסי השתמשי בקרן בועות ומיד אחר כך השתמשי במתקפת בוץ על הרצפה , מסביב לפוניטה !"
סטיב-
הורסי משתמשת בקרן בועות חזק על פוניטה שמחליש אותה ומוריד לה חיים ,לאחר מכן תותח בוץ על הרצפה מסביב לפוניטה שלא מזיק ולא ברור מה התכוונת לעשות.
פוניטה משתמש בדריכה ודחיפה והורסי מאבדת הרבה חיים.
יואב-
ארקניין נושך את ידו של סיזור הקשיחה ואז בגחלת מטווח קרוב לגמרי וגורם לסיזור לאבד חיים .
סיזור משתמש בחתך ברזל ועף במהירות רבה ומתקיף את ארקניין שיורד לו הרבה חיים.
מיכאל -
תסמן רק את החלק שלך !
~~~~~~~~~~~
"או כמובן שזה אפשרי" הפרופסור מגיש לך פוכדור ואומר "תהנה לך ,אני ובארי הולכים ,כשתגיע לעיר סאנדג'ם תיכנס בבקשה למעבדה שלי" אומר לך.
שלומי-
מונפרנו משתמש בזעם ואז באגרוף מאך חזק ,אך זאנגוס מתחמק עם מתקפה מהירה ודוחף את מונפרנו ואז הוא משתמש בחתך אפל ומחסל את מונפרנו.
דניס-
"נעים לי מאוד אייס" אומר לך הפרופסור ואז שואל אותך שאלה פשוטה
"איזה פוקימון תרצה?" שואל אותך.
ליאור -
מונפרנו לא מצליח להתחמק ,וווייביל הצליח לפגוע במונפרנו עם כדור הצל שהוריד למונפרנו יותר מחצי מהחיים.
מונפרנו משתמש בשריטות ובגחלת ומצליח לפגוע קלות בווייביל.
מונפרנו לומד מתקפה חדשה!מונפרנו לומד אגרוף מאך!
וויביל מתקיף עם שריטה אפלה
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אי אפשר להביס אותו אם לא נשתמש באש אז קדימה תשתמש בגחלת על כל אזור הקרב וכשהוא יעוף למעלה ישר תתנגף בו עם גלגל להבה"יואב-
ארקניין נושך את ידו של סיזור הקשיחה ואז בגחלת מטווח קרוב לגמרי וגורם לסיזור לאבד חיים .
סיזור משתמש בחתך ברזל ועף במהירות רבה ומתקיף את ארקניין שיורד לו הרבה חיים.
[QUOTE=ErWiN;724981]סטיב-
הורסי משתמשת בקרן בועות חזק על פוניטה שמחליש אותה ומוריד לה חיים ,לאחר מכן תותח בוץ על הרצפה מסביב לפוניטה שלא מזיק ולא ברור מה התכוונת לעשות.
פוניטה משתמש בדריכה ודחיפה והורסי מאבדת הרבה חיים.
/QUOTE]
זה היה בשביל להתקיל את פוניטה כדי שיחליק בבוץ ><
---
"השתמשי בתותח מים על פוניטה ונסי להתחמק מהמתקפות שהוא מנסה לתקוף אותם !" אצעק לה
איך הוא הפסיד? מונפרנו כמעט ולא נפגע בקרב הקודם ושני מתקפות מספיקות כדי לחסל אותו? נמאס לי להפסיד בקרבות שכולם מנצחים,מעכשיו אני משקיע הכל באימונים...
"לא ציפיתי ממך להפסד,אפשר לומר שאכזבת אותי" אומר למונפרנו ואחזיר אותו לפוכדור ומייד אתרחק מסוני ואמלמל "נמאס לי להפסיד כל הזמן,כל הזמן אני מפסיד מעכשיו אני רק מתאמן ומתאמן עד שכולם התפתחו!,אני אשקיע באימונים 24 שעות" אמלמל לעצמי בכעס ואסתכל על הים
חברים ,שלום לכם ,החלטתי להפסיק לנהל את המשחק שלי מהמקום שבעצם אין לי רצון להשקיע בו ...
אני ממש מודה לshlomi4 שעד עכשיו הוא השחקן המשקיע שלי ולranrevah על שיתוף הפעולה .
היה לי כיף לנהל את המשחק ואני מקווה שאתם נהנתם להשתתף בסוג המשחקים הזה ,מי שמעוניין בקרוב יפתח משחק חדש שלי שלא קשור לפוקימון אתם מעוניינים להירשם.
אוהב,ארוין
נ.ב
אולי אחזור לנהל את המשחק פעם ,אני אודיע אם כן.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
חבל מאוד שזה נגמר כל כך מהר, רק שנרשמתי.
בכל מקרה, בהצלחה במ"ת הבא
אוף , טוב אנחנו מאה אחוז נהנה במשחק החדש שלך.
Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)