רשומים
שם משתמש: DarkTiger
אייס דיימונד
אייס היה ילד עשיר, לאנס- אלוף האליט , היה דודו. אייס תמיד חלם להיות כמוהו, להיות אלוף, להיות באליט פור.
תמיד הוא אהב פוקימונים, אביו היה חוקר פוקימונים ואמו הייתה רופאה מפורסמת.
אייס קיבל את כל מבוקשו, אך אינו ביקש הרבה, למעשה הוא אינו אהב את העושר, הוא אהב טיולים.
ולכן התחבר יותר לפוקימוני אדמה ועשב, "פוקימונים של טבע" כך קרא להם.
כעבור כמה שנים עבר אייס את המבחנים והתחיל להתקרב להגשמת גורלו, להיות באליט פור.
ציוד: 5X
כסף : 1000$
פוקימונים
צ'יקוריטה
חבטה
צרחה
עליי תער
אבקת רעל
פנפי
צוות כפול
חבטה
צרחה
הצלפה
שם משתמש: shlomii4
קני קראוס
רקע: קני גר במחוז ג'וטו בעיר גולדנרוד,אך מאוד אהב את מחוז שינו,להוריו היו מעון פוקימון שהיה העסק המשפחתי וגם היה אחד הטובים בגו'טו,הרבה פוקימונים מכל העולם הגיעו בשביל לטפל את הטיפול המיוחד של הוריו של קני,קני אהב מאוד לשחות,הוא גם עבד אצל הוריו במעון בשביל להרוויח כסף,הוא טיפל בפוקימונים שהגיעו במסירות רבה ובהרבה אהבה.
קני מאוד אהב את עולם הפוקימונים,כל פוקימון ממחוז אחר שהוא ראה רק הדהים אותו יותר,הוא רצה ללמוד עליהם כמה שיותר.
יום אחד הגיע למעון היום איש משונה ומיוחד,אנשים הסתכלו על כל צעד שהיא צעדה אל עבר מעון היום של הוריו של קני,זאת הייתה לא אחרת מאשר x
סינתייה!,היא נכנסה אל המעון ושיחררה את הפוקימון שלה אנשים מחאו כפיים שראו את פוקימון רב העוצמה הזה "אשמח אם הגרצ'ומפ שלי יקבל אמבטיה בוץ טובה,היה לנו אתמול קרב קשה" פנתה אל קני,מסמיק הוא אמר לה "תיכף ומייד! את מוזמנת לצפות בגרצ'ומפ שלך מתנקה" אמר להה,סגר את דלת המעון בשביל למנוע מאנשים להיכנס,ורק הוא,סינתייה וגרצ'ומפ היו בחצר,קני הכין את אמבטיית הבוץ' וסינתייה התחילה לדבר "אתה יודע,המצב קשה,הצוותים עכשיו עם יותר כוח מאשר לנו יש,אני מחפשת ילדים שנאמן אותם,אתה נראה לי כמו מישהו שכדאי לו לנסות את זה אבל זה עולה לא מעט כסף" אמרה לו סינתייה.
"אני לא חושב שאני מוכן,את לא צריכה מישהו כמוני שיהיה בשדה הקרב,אני לא אועיל לך" אמר לה .
"חבל,אבל אם תשנה את דעתך,רק תתקשר" אמרה לו ורשמה את מספר הפוקיג'יר שלה על דף נייר קטן,אחרי שעתיים סינתייה וגר'צומפ הלכו,קני נעל את מעון היום כי היה כבר לילה.
למחרת בבוקר קרה דבר נורא,הוא ראה את כל סביבת מעון היום מכוסה בעפר,אש וריח של חומר נפץ.
קני הצליח לשמוע את כתבת החדשות שדיברה למצלמה "כאן היה עוד פיגוע ברשימת הפיגועים של צוות רוקט,מעשה הונדליזם הקשה שפגע במעון היום היוקרתי שאתם רואים שעכשיו הוא רק ערימת עפר" קני התחיל להתעצבן,לא יכול להיות שהמלחמה הגיע גם לג'וטו,הוא התעצבן,הוריו כבר ידעו את מה שקרה והיו אובדי עצות,קני סיפר להם על מה שסינתייה סיפרה לו והוריו הסכימו,קני התקשר לסינתייה וסיפר לה את מה שקרה "אני רוצה שאת וכל מי שיכול תאמנו אותי להיות חזק ולחסל את צוות רוקט!" אמר לה קני בנחישות רבה
ציוד: 5X
כסף : 1000$
פוקימונים:
פיפלאפ
חבטה
צרחה
בועות
ניקור
מרקרוו
ניקור
הדהמה
רדיפה
ערפל
שם משתמש: MatanS23

מתן גולד
רקע: מתן גולד , נולד למשפחה ממוצאת, אבל מעמדה היה די גבוה, אביו היה מגדל פוקימונים ידוע, ויצא הרבה למסעות, ולעומתו אימו הייתה אישה רגילה שהייתה בבית וטיפלה במתן ובבית.
מתן בעקבות זה שאביו המגדל פוקימונים, אהב מאוד פוקימונים ותמיד רצה לצאת למסעות וטיולים משלו, וראה באביו כמודל לחיקוי.
יום אחד כששמע על הגיוס ומבחני הקבלה לבית הספר לאליט פור, ידע מתן שזו ההזדמנות שלו.
אביו שהיה לו קשרים מסויימים עם ברדה שאותה פגש פעם ועזר לה, הצליח להשיג למתן את ההזמדנות למבחני הקבלה ומתן הצליח לעבור אותם בהצלחה והתקבל לבית הספר לאליט פור.