אתה יכול לעשות אותו תוקף ספיישל dragon pulse
hidro pump
fire blast/flamethrower
draco meteor
אפשרות רביעית לא היה לי מה לשים לו אז אפשר לשים draco meteor לסיים יריב שיכול לחסל אותך ואתה לא רוצה לקחת סיכון.
אתה יכול לעשות אותו תוקף ספיישל dragon pulse
hidro pump
fire blast/flamethrower
draco meteor
אפשרות רביעית לא היה לי מה לשים לו אז אפשר לשים draco meteor לסיים יריב שיכול לחסל אותך ואתה לא רוצה לקחת סיכון.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
נו, זה הסט של Choice Specs...וDraco Meteor היא המתקפה העיקרית בסט של "פגע וברח" כמו זה...
הבעיה היא שאתה כופה את הדעה שלך פה, לא מציע. תן לבנאדם את העצה, תראה מה הוא אומר, ואם הוא לא לוקח אותה, אתה יכול לעזוב את זה, או להציע משהו שמתאים לרעיונות שלו. זה סה"כ אתה מתמצא יותר ממספיק פה, ויש לך רעיונות גדולים, אבל... לא כל מה שמתאים לך, כשחקן מנוסה, יתאים לשחקנים היותר מתחילים, או לחלופין, לצורת משחק של כל שחקן אחר, או לסט שהוא תיכנן בראש.Originally posted by ColdEye@Dec 12 2009, 05:31 PM
אז בראש שלי להשתמש בקאטרפי, מה הבעייה?
נו באמת, אתה רוצה להיות אפקטיבי או לא? ואתה תתפלא כמה 2HKO/OHKO אתה תאבד מלהשתמש בלהביור, סלמאנס צריך רק 24EVs וLife Orb כדי להוריד את סקארמורי במכה עם פיצוץ אש, אבל עם להביור אתה תצטרך הרבה יותר, מה שגורם לבזבוז של EVs שהיו צריכים ללכת למקום אחר. להביור עובד טוב יותר עם Choice Specs לדוגמה, איפה שיש לך דיי והותר כוח.
תייעץ, אל תכפה. חבל שאנשים לא יקבלו את העצות שלך בגלל שהם לא יסתדרו עם הגישה שלך, כי הם יפסידו עצות מעולות ואתה סתם תתרגז.
"Nothing is static, everything is falling apart."
-Tyler Durden
Platinum Friend Code:
4597-7335-2873
SoulSilver Frieind Code:
5113-5842-6548
בוא לא ננפח את הנושא הזה עד שהוא יינעל, טוב? אני מאלה שיכולים לנהל קרב "תחרותי" מבלי לשכוח את מי שהם אוהבים או לחשוב מעבר לכוח של הפוקימון; אני פשוט לא מבין מה כבר ביקשתי כשאמרתי להכניס לו TM38, אפילו מעבר לתחרות זה מתאים לאופי של סלמאנס בתור דרקון אירופי...אבל תחרותית, דרקון ואש משתלבים נהדר ביחד...
אישית לסאלמנס אני משתמש בסט הזה:
טבע:
naughty
מתקפות:
Outrage
Fire Blast
Hydro Pump
Earthquake
מסכים, עזבתי.Originally posted by ColdEye@Dec 12 2009, 10:39 PM
בוא לא ננפח את הנושא הזה עד שהוא יינעל, טוב? אני מאלה שיכולים לנהל קרב "תחרותי" מבלי לשכוח את מי שהם אוהבים או לחשוב מעבר לכוח של הפוקימון; אני פשוט לא מבין מה כבר ביקשתי כשאמרתי להכניס לו TM38, אפילו מעבר לתחרות זה מתאים לאופי של סלמאנס בתור דרקון אירופי...אבל תחרותית, דרקון ואש משתלבים נהדר ביחד...
"Nothing is static, everything is falling apart."
-Tyler Durden
Platinum Friend Code:
4597-7335-2873
SoulSilver Frieind Code:
5113-5842-6548
ואם אני באמת יעשה אותו תוקף משולב על איזה טבע אתם ממליצים?
או naughty שמוריד הגנה מיוחדת מעלה התקפה או rash שזה אותו דבר כמו הקודם רק שמעלה התקפה מיוחדת.Originally posted by קיציס:-)@Dec 14 2009, 09:16 AM
ואם אני באמת יעשה אותו תוקף משולב על איזה טבע אתם ממליצים?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
תודה רבה!
עזרתם לי בצורה נהדרת!
אפשר לנעול
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)