אוף..אני הרבה זמן כבר חושב לפתוח שחקן חדש, אבל אני לא יודע באיזה שרת או איזה דמות
אוף..אני הרבה זמן כבר חושב לפתוח שחקן חדש, אבל אני לא יודע באיזה שרת או איזה דמות
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
לא נורא יעבור לך =]Originally posted by Colossous@Dec 14 2009, 12:40 AM
רק היום חזרתי לזה..
אני רוצה לעורר מחדש את העניין שלי בזה
אני כבר ממש חייב ללכת לישון אני צריך לקום עו 5 שעות !!! =(
אז מזל טוב לאימא של שון לאבי דיכטר ולמישהו ששון לא טרח להזכיר את שמו =]
לילה טוב !
שון הכושון ~
שלום שלום ושלא תבוא אליי בחלום !!
Hello, I'm Yellow !
כל מי שיש לו אגו טוטאל
שיראה את זה מיד!
קרב מדהים והולך להיות פה משהו אדיר!@
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אופיר בנתיים אתה בין המתקדמ.ם. אני ימשיך איתך עד עמוד 57 58 ככה אבל לא יותר..
ביי אוריOriginally posted by Ori-sama@Dec 14 2009, 12:42 AM
לא נורא יעבור לך =]
אני כבר ממש חייב ללכת לישון אני צריך לקום עו 5 שעות !!! =(
אז מזל טוב לאימא של שון לאבי דיכטר ולמישהו ששון לא טרח להזכיר את שמו =]
לילה טוב !
שון הכושון ~
שלום שלום ושלא תבוא אליי בחלום !!
ומזל טוב קטן גם לך![]()
לילה טוב
חח ואם ילך ממש טוב אתה תעצור בכוונה כדי לחכות לכולם?
אני מעשן נדבר כשאסיים
תזכיר לי באיזה אתגר זכית בשביל לקבל משתמש כבוד?
של עומר זה בעמוד הראשון או השני.
זיהוי תמונות של מפורסמים..
דוגרי עומר לקראת הסוף התעייף הוא השתמש בתמונות מגוגל,אז היו תמונות שהיו כתוב תשם של הבנאדם והיו תמונות שהובילו לאתר והתמונה הופיעה שם עם פרטים על הבנאדם חח
חח ואתה יצאת מזה אלוף
חחח אז בגלל זה ידעת הכלOriginally posted by Castiel@Dec 14 2009, 12:57 AM
של עומר זה בעמוד הראשון או השני.
זיהוי תמונות של מפורסמים..
דוגרי עומר לקראת הסוף התעייף הוא השתמש בתמונות מגוגל,אז היו תמונות שהיו כתוב תשם של הבנאדם והיו תמונות שהובילו לאתר והתמונה הופיעה שם עם פרטים על הבנאדם חח
שון תמליץ לי איפה לפתוח דמות חדשה, ואיזה מקצוע לעשות אותה
תפתח בלייז. זה קוסם אש יותר חזק מהרגיל.
אני בזכותו תוך חודשיים הגעתי לרמה 85.
יש מדריכים איך לעלות מהר ביוטיוב.
תכתוב Blaze Wizard ותחפש מדריכים לאימון מרמה 10~120
סבבה אני ינסה את זה
סבבה אני ינסה את זה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)