חחח תורת הספאם שלך ממש
חחח תורת הספאם שלך ממש
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
חחח הוא צודקOriginally posted by Colossous@Dec 14 2009, 01:35 AM
חחח תורת הספאם שלך ממש
גם אני התחלתי להגיב בצורה מטורפת מ4K בערך
וואו אלכס החתול!!Originally posted by YoRt3m@Dec 14 2009, 01:34 AM
תקדיש לממשלה ולחיילי צה"ל
ולחתולי צה"ל כמו אלכס.
זה שם שאני זוכר מלפני מלא מלא זמן!
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אני יגיע ל 13K+ בלילה הלבן. מחר אני ידפוק 100~300 הודעות בשלישי אני ינסה להקדיש עם לא אז בלילה הלבן חח
חח איזה תכנון מוקפד של ספאם
אתה לא תנסהOriginally posted by Castiel@Dec 14 2009, 01:39 AM
אני יגיע ל 13K+ בלילה הלבן. מחר אני ידפוק 100~300 הודעות בשלישי אני ינסה להקדיש עם לא אז בלילה הלבן חח
אתה תצליח לעשות את זה חחח
חח אתה צריך לפתוח מדריך לספאם, שיטות שונות להספים ומה לא
הוא באמת צריך חחחחחחOriginally posted by Colossous@Dec 14 2009, 01:42 AM
חח אתה צריך לפתוח מדריך לספאם, שיטות שונות להספים ומה לא
הוא אחד מהספאמרים האגדיים של הפורום
חח מי יאשר מדריך כזה?
ניצן? היא גם ספאמרית חח
חחח ברור שלא יתנוOriginally posted by Colossous@Dec 14 2009, 01:44 AM
חח מי יאשר מדריך כזה?
אבל אפשר כבר למצוא שיטות טובות להספמה
חח כן זה מין אחווה ביניכם
אין לכם תשיטות שלי חח.
12 12 12 12 חחח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)