שיטת הספאם שלי היא אחרת מזאת של שגיאOriginally posted by Colossous@Dec 14 2009, 01:45 AM
חח כן זה מין אחווה ביניכם
חבר אחר שלי לימד אותי איך להגיב על כל דבר וככה אני יכול להגיב מהר עם ספאם טוב חחח
שיטת הספאם שלי היא אחרת מזאת של שגיאOriginally posted by Colossous@Dec 14 2009, 01:45 AM
חח כן זה מין אחווה ביניכם
חבר אחר שלי לימד אותי איך להגיב על כל דבר וככה אני יכול להגיב מהר עם ספאם טוב חחח
לא הבנתי o.O
אתם חושבים שבאמת נגיע לעמוד 100 היום?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
דווקא יש סיכוי אם נמשיך ככה כל הלילה חחחOriginally posted by Colossous@Dec 14 2009, 01:47 AM
לא הבנתי o.O
אתם חושבים שבאמת נגיע לעמוד 100 היום?
אז מה לא גומרים תנוד היום?
זה רק שלושתנו
צריך לעשות פחות הפסקות ולהתחיל להגיב בלי קשר אחד לשני
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
ננסה ונראהOriginally posted by Castiel@Dec 14 2009, 01:49 AM
אז מה לא גומרים תנוד היום?
בקצב הזה נוכל לגמור את הנו''ד חחח
נוכל אם נשנס מותניים ונשקיע את כל כולנו!
אולי לכו תדעו =]
חח נורא מצחיק אותי שאנחנו מספימים חופשי ומייבד הפורום איתנו בנושא
הבעיה היא שאני ספאמר טוב לא ספאמר טהור אז אני מגיב לאט ורק תגובות קשורות חחח
הינה רותם פה תקבלו עכשיו אזהרת בזק.
חח אני עדיין נקי,
והנה הוא הלךOriginally posted by Castiel@Dec 14 2009, 01:51 AM
הינה רותם פה תקבלו עכשיו אזהרת בזק.![]()
לא מקבלים אזהרה על ספאם טוב
חח יש מצב
יאי בין ספאם לספאם שגיא ממשיך לי במשחק
שגיא אמר לי לכתוב היי ביי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)