מייפל לא עובד לי במחשב הזה :blink:Originally posted by Colossous@Dec 14 2009, 02:28 AM
בטח משחק מייפל...
לא נורא אפשר לעשות קצת עבודה רק שנינו
*עוד שתיים*
בדקתי תגובות חדשות בפורום ציור ממוחשב חחח
מייפל לא עובד לי במחשב הזה :blink:Originally posted by Colossous@Dec 14 2009, 02:28 AM
בטח משחק מייפל...
לא נורא אפשר לעשות קצת עבודה רק שנינו
*עוד שתיים*
בדקתי תגובות חדשות בפורום ציור ממוחשב חחח
עוד 8 אני צריך בשביל לעקוף אותו בנוד חח
חחח יאללה בקטנה
יאי אני ב500!
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אל תלך לישון עדייןOriginally posted by Castiel@Dec 14 2009, 02:29 AM
בוא תעזור לי לעקוף את מתן ואני ילך לישון חח
חזרתי אז נוכל לגמור את הנו''ד חחח
וואו עוד 150 תגובות...
אנחנו באמת יכולים
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
140.
הודעה מס' 15 פותח את העמוד הבא [:
אמרתי שבדקתי תגובות חדשות בפורום ציור ממוחשבOriginally posted by Castiel@Dec 14 2009, 02:33 AM
איפה היית?
הרבה זמן לא הייתי שם חחח
אופיר מזל טוב
חצי הדרך ל1K![]()
חח משהו כזה
חחח אני ממש קרוב ל5600
עוד 15
יופי ממש..
וואי אבל נסיים רק ב3
יאללה אני יעקוף אותו וילך לישון חח
שגיא אני בתקופה עכשיו של מוזיקה ישראלית,
בעיקר רוק ישראלי אבל הכל טוב לי עכשיו
יש לך המלצות??
אתה לא יכול להחזיק מעמד עד 3?Originally posted by Colossous@Dec 14 2009, 02:36 AM
יופי ממש..
וואי אבל נסיים רק ב3
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)