הלך אל חוות הפוקימוניםOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 03:19 PM
דודי-
מסיים לדבר וסינדוקוויל נראה שמח שסוף סוף יש לו מאמן.
הלך אל חוות הפוקימוניםOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 03:19 PM
דודי-
מסיים לדבר וסינדוקוויל נראה שמח שסוף סוף יש לו מאמן.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
'אלה לא צורות של פוכדוריםק אני חושב לעצמי.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 04:19 PM
טוב אז אני לאט לאט יעבור לספרייטים של HGSS
תמיר-
אתה שם את הפוכדורים ואת הפוקידע בחגורה ואז שם לב שיש שם עוד קופסא אבל קטנה יותר ומעוצבת יותר.
אתה פותח אותה ורואה שיש בה מין ארבע שקיעות בצורות שונות.[/color] [/b]
'טוב,בפעם הבאה שאני אדבר עם הרופ',אני אשאל אותו' אני מחליט,ומוציא את באדו כמו שתיכננתי קודם
ניב-
טוטודייל מהנהן בזמן שאתם הולכים למקום בו אמורה ליהות חוות הפוקימונים.
לאחר כ5 דקות של הליכה אתם מגיעים.
מתן-
"אתה תצטרך ללכת לאגם ווריטי ולתפוס שם באנירי אבל היא לא סתם באנירי היא באנירי זוהרת" קורי אומר בקול רציני.
אופיר-
אתה משנה את המסלול שלך ונכנס לחווה, אתה מסתכל סביב ורואה הרבה טאורוס ומילטנק.
מור-
אתה מתקדם אל המעבדה, מניח את היד שלך על הידית מסובב ומגלה שהמעבדה נעולה.
דודי-
*אלך
קיבלת ביצת פוקימון על פתיחת עמוד 10 תאשר שקראת ותקבל אותה=]
~~~
אתה מתחיל ללכת ואז נזכר שאינך יודע איפו היא.
תמיר-
אתה לוקח את הפוכדור של באדו ולוחץ על הכפתור שבמרכזו לאחת מספר שניות הפוכדור נפתח וממנו יוצאת הילה אדומה אשר לאט לאט נעלמת ומופיע באדו קטן וחמוד לידך.
נ.ב. יש לך את המספר טלפון שלו בפוקידע שמשמש גם כפלאפון.
"מה נעול!?" אגיד בעצבים ואחפש מישהו לשאול אותו למה המעבדה סגורה.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 05:31 PM
מור-
אתה מתקדם אל המעבדה, מניח את היד שלך על הידית מסובב ומגלה שהמעבדה נעולה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אני נכנס לתוך החווה.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 05:31 PM
[b] [color=#4E387E][i]ניב-
טוטודייל מהנהן בזמן שאתם הולכים למקום בו אמורה ליהות חוות הפוקימונים.
לאחר כ5 דקות של הליכה אתם מגיעים.
"היי- טוטודייל,אתה יודע שזו הפעם הראשונה שאני בחוות פוקימונים?"אני שואל אותו כדי להעביר את הזמן.
אלך לחפש מישהו אחראי, לשאול אם אוכל ללכוד טאורוס אחדOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 05:31 PM
אופיר-
אתה משנה את המסלול שלך ונכנס לחווה, אתה מסתכל סביב ורואה הרבה טאורוס ומילטנק.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
זה בסדר,הרי אני כבר יודע מה זה..Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:31 PM
תמיר-
אתה לוקח את הפוכדור של באדו ולוחץ על הכפתור שבמרכזו לאחת מספר שניות הפוכדור נפתח וממנו יוצאת הילה אדומה אשר לאט לאט נעלמת ומופיע באדו קטן וחמוד לידך.
נ.ב. יש לך את המספר טלפון שלו בפוקידע שמשמש גם כפלאפון.
--
"היי באדו,אני ראין,ואני המאמן שלך!" אני אומר ויורד על ברכי לידו,מחכה לתגובה
מור-
זה שהיא נעולה לא אאומר שאין שם אף אחד מה אתה לא נועל את הבית מתי שאתה בתוכו?
מה אתה משאיר אותה פתוחה יללאה גנבים וקלריקים אתם מוזמניםפ להיכנס לישדודו אותי ולירצוח ובונוס לישרוף שלי תבית כדי שלא יהיה ראיות?תגיב מחדש=]
אופיר-
אתה מסתובב לך בחווה במטרה למצוא את אחד האחרים, לאחר מספר דקות של חיפוש אתה רואה נער-שחולב מילטנק.
ניב-
אתה נכנס לחווה,ורואה הרבה טאורוסים ומלטנקים.
אתה מסתכל על טוטודייל ואומר לו :"היי- טוטודייל,אתה יודע שזו הפעם הראשונה שאני בחוות פוקימונים"
טוטודייל מסתכל עלייך מחייך, ופיתאום אתה שומע מישו אומר:"שלום לך מאמן צעיר מה הביא אותך לפה?".
תמיר-
באדו מסתכל עלייך ומחייך חיוך גדול ואז מתחיל לעשות תנועות-פותח את הפה, ואז עושה עם היד כאילו הוא שם משו בפה,סוגר את הפה ועושה כאילו שהוא לועס משו.[/B]
ניב-
אתה נכנס לחווה,ורואה הרבה טאורוסים ומלטנקים.
אתה מסתכל על טוטודייל ואומר לו :"היי- טוטודייל,אתה יודע שזו הפעם הראשונה שאני בחוות פוקימונים"
טוטודייל מסתכל עלייך מחייך, ופיתאום אתה שומע מישו אומר:"שלום לך מאמן צעיר מה הביא אותך לפה?".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מסתובב במהירות כדי לראות מי דיבר אליי.
"מי שואל?"אני מפנה שאלה משלי אל חלל החדר.
"בסדר..."אני אומר לו.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 05:31 PM
מתן-
"אתה תצטרך ללכת לאגם ווריטי ולתפוס שם באנירי אבל היא לא סתם באנירי היא באנירי זוהרת" קורי אומר בקול רציני.
"ואיפה בדיוק אגם ווריטי הזה?"אני שואל.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
אגש אליו ואשאל בנימוס:" סליחה, אתה יודע אולי אם אוכל להשיג את אחד מהטאורוסים הללו ? "Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 05:48 PM
אופיר-
אתה מסתובב לך בחווה במטרה למצוא את אחד האחרים, לאחר מספר דקות של חיפוש אתה רואה נער-שחולב מילטנק.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אופיר-
"אני יכול למכור לך טאורוס קטן שרק נולד, המחיר הוא 4.5 אלף" הוא עונה לך ואז מוסיף:"דרך אגב שמי הוא קורי ואני בעל החווה הזאת מה שמך?".
ניב-
"שואל בעל החווה" עונה לך האיש -"דרך אגב שמי הוא קורי מה שלך" מוסיף לאמר קורי.
מתן-
"אגם ווריטי נמצא ממש ליד העיר פשוט תלך לדרך אחד. תמשיך בה עד הסוף ותגיע בדרך תוכל לתפוס לך שם פוקימון מים" אומר קורי.
"אוקיי"אני אומר לו, יוצא מהחווה והולך לכיוון דרך 1.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:13 PM
מתן-
"אגם ווריטי נמצא ממש ליד העיר פשוט תלך לדרך אחד. תמשיך בה עד הסוף ותגיע בדרך תוכל לתפוס לך שם פוקימון מים" אומר קורי.[/i][/color] [/b]
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
"אני גרג, נעים להכיר אותך..אבל לצערי אין לי מספיק כסף בשביל לקנות טאורוס "Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:13 PM
[b] [color=#659EC7][i]אופיר-
"אני יכול למכור לך טאורוס קטן שרק נולד, המחיר הוא 4.5 אלף" הוא עונה לך ואז מוסיף:"דרך אגב שמי הוא קורי ואני בעל החווה הזאת מה שמך?".
אעשה פרצוף נורא עצוב ומודכא ואסתובב באיטיות כדי להתחיל ללכת
"היי קורי,אני סם ואני מאמן פוקימון מתחיל,החווה שלכם הייתה לי על הדרך אז כבר נכנסתי,ואני חייב להגיד שמרשים פה. "אני אומר לו בנימה ידידותית.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:13 PM
ניב-
"שואל בעל החווה" עונה לך האיש -"דרך אגב שמי הוא קורי מה שלך" מוסיף לאמר קורי.
"דרך אגב,הפוקימונים כאן...ניתן לתפוס אותם?"אני שואל אותו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)