אני פותח את הקופסא ומסתכל בהתעניינות מה נמצא שם.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 03:19 PM
יוסי-
"תפתח ותראה" הוא עונה לך.
אני פותח את הקופסא ומסתכל בהתעניינות מה נמצא שם.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 03:19 PM
יוסי-
"תפתח ותראה" הוא עונה לך.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
ניב-
"לא אתה יכול לקנות כאן ביצים וטאורוסים ומילטנק שרק נולדו" עונה לך קורי.
אופיר-
אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה כפיתאום אתה שומע את קורי אומר:"תשמע אני יוכל לעשות לך הנחה של 3.5 אלף אם תיתפוס בשבילי פוקימון מסוים" אומר קורי.
מתן-
אתה יוצא מהחווה ורואה את קורי בפתח שלה שמסן לך ללכת לכיוון מערב,וכך אתה עושה לאחר הליכה קצרה אתה מגיעה לדרך המלאה חיים- פוקימונים רצים,משחקים ונחים. פרחים מקסימים צומחים בכל מקום והעצים גדוים ומלאי חיים.
יוסי-
אתה פותח את הקופסא ורואה שבתוכה נמצאים:
חמישה פוכדורים, מפה , פוקידע ותיבת מדליות.
"ואני ישלם רק אלף? זה מעולה! איזה פוקימון אתה רוצה? " אשאל אותו בהתרגשותOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:29 PM
אופיר-
אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה כפיתאום אתה שומע את קורי אומר:"תשמע אני יוכל לעשות לך הנחה של 3.5 אלף אם תיתפוס בשבילי פוקימון מסוים" אומר קורי.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
"אני ממשיך ללכת לכיוון אגם וריטי, מחפש בדרך את הבאנירי הזוהרת.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:29 PM
מתן-
אתה יוצא מהחווה ורואה את קורי בפתח שלה שמסן לך ללכת לכיוון מערב,וכך אתה עושה לאחר הליכה קצרה אתה מגיעה לדרך המלאה חיים- פוקימונים רצים,משחקים ונחים. פרחים מקסימים צומחים בכל מקום והעצים גדוים ומלאי חיים.
י
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
''תודה רבה.. פרופסור.'' אומר ואצא מהמעבדה.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:29 PM
יוסי-
אתה פותח את הקופסא ורואה שבתוכה נמצאים:
חמישה פוכדורים, מפה , פוקידע ותיבת מדליות.[/i][/color] [/b]
אתחיל ללכת לכיוון דרך 1, שמובילה לעיר ג'ובילייף.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"אני מבין,אבל... כמה הם יעלו לי?"שאלתי אותו.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:29 PM
[b] [color=green][i]ניב-
"לא אתה יכול לקנות כאן ביצים וטאורוסים ומילטנק שרק נולדו" עונה לך קורי.
אופיר-
"אני רוצה שתיתפוס בישבילי איווי, המיקום שלו הוא באגם ווריטי" אומר קורי.
מתן-
אתה ממשיך ללכת לאגם, אין טעם לחפש הוא אמר בפירוש שהיא באזור של האגם לא הדרך =].
ואחרי מספר דקות של הליכה אתה פוגש בחבורת קריקטוטים שחוסמים את הדרך -.
יוסי-
"אין בעד מה להיתראות" אתה שומע בזמן שאתה מתחיל ללכת לכיוון דרך 1 אשר מובילה לאגם ווריטי*,
אתה מגיע לדרך ורואה שלידה יש את חוות גידול הפוקימונים.
ניב-
"תלוי מה אתה רוצה טאורוס או ביצה ?" עונה קורי.
"אני רק רוצה לדעת את הסכומים,לא משנה של מה"אני עונה לו.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:49 PM
ניב-
"תלוי מה אתה רוצה טאורוס או ביצה ?" עונה קורי.
"אפשר לעבור בבקשה?"אני פונה אליהם בנימוס.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:49 PM
מתן-
אתה ממשיך ללכת לאגם, אין טעם לחפש הוא אמר בפירוש שהיא באזור של האגם לא הדרך =].
ואחרי מספר דקות של הליכה אתה פוגש בחבורת קריקטוטים שחוסמים את הדרך -.
---------------------------
אתה יודע, אלו סתם קריקטוטים. אני לא צריך פוקימון כדי לפרק אותם במכות XD
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
מתן-
אצלי במשחק כולם שווים אפילו דנספרס וההיתפתחות הפייקית שלו XD
~~~~~~~~~~~~~~~~
הם לא מגיבים הם פשוט עומדים שם ולא זזים.
ניב-
"טוב ביצים בין-700 ל-3500. טאורוס-4200" עונה לך קורי.
Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:57 PM
ניב-
"טוב ביצים בין-700 ל-3500. טאורוס-4200" עונה לך קורי.[/i][/color] [/b]
"יודע מה קורי?עזוב את זה ,לא משנה לי כמה הם עולים,יש לי דרך אחרת שהיא-אני, אתה, וקרב פוקימונים 1 על 1,אם אני אנצח אתה נותן לי את הפוקימון שאני רוצה במתנה או בהנחה לא קטנה,ואם אתה תנצח יהיה לך את הסיפוק העצום בידיעה שניצחת את אלוף ליגת הפוקימונים העתידי!,אז... מה אתה אומר?"שאלתי אותו.
ניב-
"נשמע רעיון טוב, צא תאורוס" אומר תורי בזמן שהוא זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא -טאורוס קטן חמוד וזוהר :XD: .
"זהו, נשבר לי!" אני צועק עליהם.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 06:57 PM
[b][color=#FF7793][i]מתן-
אצלי במשחק כולם שווים אפילו דנספרס וההיתפתחות הפייקית שלו XD
~~~~~~~~~~~~~~~~
הם לא מגיבים הם פשוט עומדים שם ולא זזים.
"אתם חושבים שאתם חכמים או משהו חבורה של פרעושים עלובים אוכלי חרא! אתם גמורים!"
אני צועק במלוא הכח. אני מפשיל שרוולים ומתחיל להסתער לעברם ולתת להם אגרופים!
סתם בצחוק XD
"צא פוניטה!" אני אומר.
"השתמש בגחלת ושרוף תחיפושיות האלה!" אני אומר לו.
מגניב... טאורוס זוהר!"אני מתלהב.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 07:06 PM
ניב-
"נשמע רעיון טוב, צא תאורוס" אומר תורי בזמן שהוא זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא -טאורוס קטן חמוד וזוהר :XD: .
"אבל זה לא מה שימנע מאיתנו לנצח,נכון טוטודייל?"אני שואל אותו בזמן שאני מוציא אותו מהפוכדור.
לאחר מכן אני מתכופף לעבר טוטודייל ולוחש לו באוזן-"תקשיב טוטודייל,זה המבחן הראשון שלנו ביחד,ודי בא לי לקבל בו 100,אז בוא נראה לקורי הזה שאנחנו שווים ציון מצויין במבחן הזה!"עברתי לצעקה.
"טוטודייל,תשתמש באקדח מים בכל המהירות!"
מתן-
אתה מסתער עליהם ומפרק להם תצורה , ובאותה השנייה יוצא לך מהשיחים שוטר מצער בעלי קריקטוטים ועוצר אותךXD :XD: סתם סתם...->->--->
פוניטה יוצא והם ממשיכים לעמוד שם ואף מעלים חיוך זדוני על פניהם..."גחלתתת" אתה צועק ופוניטה שולח עליהם גחלת אך לפתע מתוך הקריקטוטים קופץ קריקטון אשר תוקף במכת בוץ ובכך חוסם את הגחלת ומיד לאחר מכן הוא שולח על פוניטה מתקפת מספרי-X עוצמתית.
ניב-
אתה מסיים את הנאום וצועק:"טוטודייל תיתקוף באקדח מים בכל המהירות" ולאחר שנייה פורץ מפיו של טוטודייל אקדח מים חזק וגדול,.. קורי לא מבזבז זמן וצועק:"טאורוס תיתקוף במתקפת נצירה[PROTECT]
ושניה לפני שאקדח המים פוגע בטאורוס הוא יוצר מסביבו הילת מגן בלתי נראית שחוסמת את אקדח המים.
קורי מוסיף ואומר:"טאורוס תראה להם מה זה גל רעם".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)