"אממ, אני אבחר את סקווירטל אדוני."טום-
"צפויי, את מי תרצה לקבל" עונה הפרופסור.
אני עונה כשחיוך רחב מרוח על פניי ומחכה בהתרגשות לקבל את הפוכדור.
"אממ, אני אבחר את סקווירטל אדוני."טום-
"צפויי, את מי תרצה לקבל" עונה הפרופסור.
אני עונה כשחיוך רחב מרוח על פניי ומחכה בהתרגשות לקבל את הפוכדור.
"נשמע מעניין.. תן לי זאנגוס וספר לי עוד על הצוות הזה ועל איך אפשר להתקבל אליו."Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 08:13 PM
[b] [color=#FF1493][i]מור-
"אז אתה מאמן מתחיל, את מי תרצה ללקבל, ואםפ אתה רוצה לדעת אני נמצא בצוות מיוחד אשר עוקב אחר הפעילות של צוות דארק אז כל מאמן שבא יכול ליהיות חבר חדש אשר צריך לקבל הדרכה ושידרוג המתקפות של הפוקימונים שלו ןעוד כמה דברים סודיים.." עונה לך הפרופסור.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
עומר-
אתה הולך בדרך מס' אחת, ונדהם מהמראה הטבעי שאתה רואה:
דשא יפה וירוק צומח בכל מקום, פרחים יפיים בשלל צבעים, עצים ירוקים ומלאי חיים,צבעים וברים ופוקימונים שרצים,קופצים ונחים. אתה ממשיך בדרך ובאמצע הדרך אתה פוגש במאמן שיושב בדשא ביחד עם זיגזגון ווידל-.
אופיר-
אתה מוציא את המפה ורואה שהדרך לאגם ווריטי היא דרך מס'-1 שנמצאת ממש קרוב לחווה.
טום-
כותבים נכון את השם שלך - תום \טום?
~~~~~~~~~~~~~~~
"בחירה מעולה" עונה לך הפרופסור ומוציא מהארונית שרק עכשיו במת של אלייה פוכדור וקופסא ומגיש אותם לך.
מור-
"תנצח קודם ב-2 מתוך 4 מתקני הקרב ואז נדבר, וזאנגוס בחירה מעניינת נראה לי שיש לי כאן אחד" אומר הפרופסור ומסתכל בארונית שרק עכשיו שמת לב אלייה, לאחר כמה דקות של חיפושים הוא מוציא פוכדור מחוסה אבק וקופסא ומגיש אותם לך.
"טוב מאוד טוטודייל!,עכשיו תתן לו להתקרב אליך לרקיעה, כשהוא מספיק קרוב תחליק מתחת לבטנו,ואז תשתמש באקדח מים במלוא הכוח בעוד אתה מתגלגל מחוץ לבטנו !"עודדתי אותו.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 08:07 PM
ניב-
טוטודייל מנסה לחמוק אך לא מצליח ונפגע קלות, טוטודייל מתאושש במהירות ותוקף את טאורוס בזעם וטאורוס נפגע קלות, קורי אומר ברוגע:"טאורוס תיתקוף אותו ברקיעה מטווח אפס".
'אני מקווה שזה יעבוד'אני חושב בלחץ.
"אוקי.. תודה רבה" אגיד לו במעט חוסר סבלנות ואוצא החוצה.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 08:28 PM
מור-
"תנצח קודם ב-2 מתוך 4 מתקני הקרב ואז נדבר, וזאנגוס בחירה מעניינת נראה לי שיש לי כאן אחד" אומר הפרופסור ומסתכל בארונית שרק עכשיו שמת לב אלייה, לאחר כמה דקות של חיפושים הוא מוציא פוכדור מחוסה אבק וקופסא ומגיש אותם לך.
אנשוף על הכדור כדי לנקות אותו מאבק ואז אפתח אותו.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
"היי בחור תרצה קרב?" אשאל ואשחק עם הפוקדור של טדיורסהOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 08:28 PM
[color=#736AFF][i]עומר-
אתה הולך בדרך מס' אחת, ונדהם מהמראה הטבעי שאתה רואה:
דשא יפה וירוק צומח בכל מקום, פרחים יפיים בשלל צבעים, עצים ירוקים ומלאי חיים,צבעים וברים ופוקימונים שרצים,קופצים ונחים. אתה ממשיך בדרך ובאמצע הדרך אתה פוגש במאמן שיושב בדשא ביחד עם זיגזגון ווידל-.
אם יש לי אוכל בשבילו,אני נותן לו קצת.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 09:17 PM
תמיר-
באדו מהנהן לחיוב.
אם לא,אני מרים אותו על ידי ומחפש על העצים פירות טעימים
"צא סקווירטל!" אני מוציא את סקווירטל מהפוכדור. ומסתכל אליו בחיוך.טום-
כותבים נכון את השם שלך - תום \טום?
~~~~~~~~~~~~~~~
"בחירה מעולה" עונה לך הפרופסור ומוציא מהארונית שרק עכשיו במת של אלייה פוכדור וקופסא ומגיש אותם לך.
"שלום סקווירטל, אני טום, המאמן החדש שלך, מקווה שנסתדר." אני אומר לו וקורץ לו.
"אז מה סקווירטל רוצה ללכת לבקר בחוות גידול הפוקימונים או להמשיך בדרך 1 ולהתאמן ? "
ניב-
טוטודייל מנסה לעשות זאת אך טאורוס מהיר מידי והוא מחסל אותו עם הרדיעה הזאת. קורי מסתכל ואומר:"יפה מאד טאורוס, שמע ילדון הקרב הזה לא היה הגון מהתחלה אני מאמן בעל הרבה ניסיון ואתה רק קיבלת את הפוקימון הראשון שלך. טוב בקיצור תבחר ביצהה של אחד הפוקימונים הבאים ותקבל עלייה הנחה:
אזוריל,טוגפי,באנירי,פידג'י,קלפה,איגליבף וגלמייאו"
מור-
אתה יוצא ממעבדה ונושף על הפוכדור כדי להוריד ממנו תאבק, אחרי שניקית תפוכדור אתה לוחץ על הכפתור שבמרכזו והפוכדור נפתח אך כלום לא קורה.
עומר-
"בשמחה , כמה על כמה?" עונה לך הילד .
תמיר-
יש לך אוכל אבל אל של פוקימונים, יש לך 2 אפשרויות - לקנות אוכל תעשייתי בחנות הפוקימונים
או ללכת לחוות גידול הפוקימונים ולקנות חלב מילטנק וברים.
טום-
אתה מסיים לדבר וסקוווירטל נראה כאילו הוא לא יודע מה לבחור.
אדפוק בדלת ואחכה שיפתחו לי.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 02:25 PM
נאור-
יש לי מאיפה.
~~~~~
אתה מתקדם אל הדלת המעבדה, שם את היד על הידית, מסובב ומגלה שהיא נעולה. :XD:
בהנחה שבאדו יהאב יותר חלב מילטנק מאשר אוכל תעשייתי,אני פותח את המפה,והולך לכיוון החווה לפי המפהOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 10:09 PM
תמיר-
יש לך אוכל אבל אל של פוקימונים, יש לך 2 אפשרויות - לקנות אוכל תעשייתי בחנות הפוקימונים
או ללכת לחוות גידול הפוקימונים ולקנות חלב מילטנק וברים.
"ואוו...קורי-אתה-ממש-טוב!,אבל בפעם הבאה,אני מבטיח לך שאני לא אהיה כל כך נחמד אליך!"צחקתי.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 09:09 PM
[b] [color=green][i]ניב-
טוטודייל מנסה לעשות זאת אך טאורוס מהיר מידי והוא מחסל אותו עם הרדיעה הזאת. קורי מסתכל ואומר:"יפה מאד טאורוס, שמע ילדון הקרב הזה לא היה הגון מהתחלה אני מאמן בעל הרבה ניסיון ואתה רק קיבלת את הפוקימון הראשון שלך. טוב בקיצור תבחר ביצהה של אחד הפוקימונים הבאים ותקבל עלייה הנחה:
אזוריל,טוגפי,באנירי,פידג'י,קלפה,איגליבף וגלמייאו"
"לגבי הביצה...אני לא חושב שאקח אחת,אני מעדיף לתפוס אותם,אבל תודה רבה בכל מקרה,אז...היה נעים להכיר אותך קורי,אני בטוח שניפגש שוב"אני מנופף לו לשלום בזמן שאני יוצא מהחווה.
ניב-
"טוב כרצונך" עונה לך קורי ומלווה אותך לכיוון היציאה ומבלי שתשים לב שם :ph34r: לך בתיק קופסא ובה 20 ברים ו2בקבוקי חלב מילטנק. B)
אתה הולך מספר דקות ומגיע לפיצול דרכים:
1. דרך מספר 1 המובילה לאגם ווריטי.
2. דרך מספר 2 המובילה לעיר ג'ובילייף.
עומר-
"אין בעיה,צא טיירוג" עונה המאמן בזמן שהוא זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא טיירוג עצבני-המאמן מוסיף לאמר:"זיגזגון קדימה תיתכונן לקרב, דרך אגב שמי ריק כדי שתיזכור אותו". אתה מסתכל על הפוקימונים שלו ומוציא את טדי.
תמיר-
באדו לא יודע מה עדיף.
אתה מוציא את המפה ומסתכל איפו החווה, לאחר שמצאת אותה במפה ותיכנת מסלול אתה ובאדו מתחילים ללכת לכיוון החווה, לאחר מספר דקות של הליכה אתם מגיעים.
נאור-
אתה נוקש* על הדלת מספר פעמים וכלום לא קורה.
אלחץ שוב על הכפתור ובינתיים אדפוק על דלת המעבדה.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 09:09 PM
מור-
אתה יוצא ממעבדה ונושף על הפוכדור כדי להוריד ממנו תאבק, אחרי שניקית תפוכדור אתה לוחץ על הכפתור שבמרכזו והפוכדור נפתח אך כלום לא קורה.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)