" ברנדון ! " אני אומר בקולOriginally posted by Dream Killer@Dec 18 2009, 04:40 PM
דודי-
"כן מי שואל" עונה לך קול.
" ברנדון ! " אני אומר בקולOriginally posted by Dream Killer@Dec 18 2009, 04:40 PM
דודי-
"כן מי שואל" עונה לך קול.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
'ואוו...יש פה הרבה פוקימונים!'אני חושב בהנאה.Originally posted by Dream Killer@Dec 18 2009, 04:40 PM
ניב-
אתה מסתכל סביב ורואה:
קטרפי -
ווידל -
ואייפום-.
"האייפום הזו נראית לי חזקה!,אז בוא נראה לה שהיא לא יותר חזקה ממך סנטרנט!"אני צועק ומוציא אותו מהפוכדור.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא אמרת לי אילו מתקפות יש לסנטרנט.
ניב-
זה עודכן=]
~~~~~~
אתה מוציא את סנטרנט מהפוכדור והוא נראה שמח מאד בגלל שהוא עומד להילחם.
דודי-
"ומה אתה רוצה?" אומר האיש שיוצא מאחת המעברים<קורי דף דמויות>.
מתן-
אני יודע תשמות :angry:
;~~~~~~~~~~~~~
אתה קוטף לך מספר ממוצע של ברים ושם בתיק, ולפתע אתה שומע קול :"באנ באנ נירי".
תמיר-
אחרי הליכה קצרה אתם מגיעים למין בקתה ונכנסים לתוכה, שם אתה רואה המון קש משחקים ומספר פוקימונים מזדווגים. קורי אומר:"טוב לפי הרישום האחרון של המלאי יש פה ביצי: אזוריל,טוגפי,קלפה,איגליבף,באנירי ודאנספרנס."
אופיר-
אתה מחזיר את הצ'רמנדר ומסתובב כדי ללכת חזרה ורואה את קורי מולך והוא אומר:"מה כל כך מהר אתה פורש, צא טאורוס חססל אותם בהיתנגשות ג'יגה" בזמן שהוא זורק פוכדרו יוקרתי לאוויר שיוצא ממנו לא אחד ולא אחר טאורוס זוהר-שמסתער על הבידופים ומעיף אותם לטיזינבי בעזרת היתנגשות ג'יגה, לאחר מחזה היתעללות המדהים קורי אומר:"ילאאה לך ותשיג תאיווי הזה, טאורוס בוא" הוא מסיים לדבר ועולה על טאורוס שדוהר לכיוון החווה.
יוסי-
בויזל חומק מההמתקפה מהירה ואז שולח על זאנגגוס בום על קולי שפוגע בו ומתיח אותו על הרצפה, זאנגוס שנפגע באורך בינוי קם ותוקקף בחיתוך אך בויזל עוצר אותו בעזרת אקדח מים, המאמן של זאנגוס צועק:"ריקוד חרבות ואז שוב חיתוך".
טום-
בפעם העשר הצלפת זנב זו לא מתקפה שפוגעת...
עומר-
אתה נותן לטדי תדיסק לאחר כמה שניות הדיסק התחיל לזהור ואז נעלם, אתה וטדי נממשיכים ללכת ומגיעים לצומת דרכים קטנה
יש שתי דרכים:
ימינה ושמאלה.
"נמנמנמנמ...." אשאר בלי מיליםOriginally posted by Dream Killer@Dec 21 2009, 04:51 PM
אופיר-
אתה מחזיר את הצ'רמנדר ומסתובב כדי ללכת חזרה ורואה את קורי מולך והוא אומר:"מה כל כך מהר אתה פורש, צא טאורוס חססל אותם בהיתנגשות ג'יגה" בזמן שהוא זורק פוכדרו יוקרתי לאוויר שיוצא ממנו לא אחד ולא אחר טאורוס זוהר-שמסתער על הבידופים ומעיף אותם לטיזינבי בעזרת היתנגשות ג'יגה, לאחר מחזה היתעללות המדהים קורי אומר:"ילאאה לך ותשיג תאיווי הזה, טאורוס בוא" הוא מסיים לדבר ועולה על טאורוס שדוהר לכיוון החווה.
ואמשיך לחפש באזור אגם וראייטי אחר איווי
ואחושב לעצמי:' אם יש לו טאורוס כל כך חזק הוא לא יכול ללכד איווי לבד?'
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
''בויזל, תשתמש באקדח מים ואז בבום על קולי! במלוא הכוח בויזל!'' אומר.Originally posted by Dream Killer@Dec 21 2009, 04:51 PM
יוסי-
בויזל חומק מההמתקפה מהירה ואז שולח על זאנגגוס בום על קולי שפוגע בו ומתיח אותו על הרצפה, זאנגוס שנפגע באורך בינוי קם ותוקקף בחיתוך אך בויזל עוצר אותו בעזרת אקדח מים, המאמן של זאנגוס צועק:"ריקוד חרבות ואז שוב חיתוך".
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"סקווירטל תשאר במקום ותחכה שהוא יהיה קרוב.." אני אומר לו ומחייך.טום-
סקווירטך קם ותוקף את סטארלי בבועות ופוגע בו. סטארלי שנפגע קלות מהבועות היתעצבן והוא מתקדם אל סקווירטל עם מתקפה מהירה.
" ועכשיו קפוץ מעליו ותבצע עליו בועות! " אני צועק לו שסטארלי כבר ממש קרוב.
"תקשיב סנטרנט,זה הקרב הראשון שלך!,ואתה עומד לנצח בו!"אני מעודד אותו.Originally posted by Dream Killer@Dec 21 2009, 04:51 PM
ניב-
זה עודכן=]
~~~~~~
אתה מוציא את סנטרנט מהפוכדור והוא נראה שמח מאד בגלל שהוא עומד להילחם.
"תתקוף את אייפום במתקפה מהירה!"אני מורה לו.
אני מסתובב ומחפש מאיפה מגיע הקול.Originally posted by Dream Killer@Dec 21 2009, 04:51 PM
מתן-
אני יודע תשמות :angry:
;~~~~~~~~~~~~~
אתה קוטף לך מספר ממוצע של ברים ושם בתיק, ולפתע אתה שומע קול :"באנ באנ נירי".
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
אצא מהמעבדה ואתחיל את המסע שלי,אלך לכיוון העיר הבאה.Originally posted by Dream Killer@Dec 18 2009, 01:39 PM
נאור-
פחות פעולות בתגובה בבקשה..
~~~~~~~~~~
אתה פותח את הקופסא ורואה בתוכה:
5 פוכורים ריקים, תבנית מדיוליות מתקני קרב,מפה ופוקידע.
איך פוקימונים מזדווגים לעזאזל?Originally posted by Dream Killer@Dec 21 2009, 05:51 PM
תמיר-
אחרי הליכה קצרה אתם מגיעים למין בקתה ונכנסים לתוכה, שם אתה רואה המון קש משחקים ומספר פוקימונים מזדווגים. קורי אומר:"טוב לפי הרישום האחרון של המלאי יש פה ביצי: אזוריל,טוגפי,קלפה,איגליבף,באנירי ודאנספרנס."
עזוב,אני לא רוצה תשובה >_>
--
"אז אני רוצה באנירי!" אני אומר לו,מסתכל סביבי במעט גועל.
אופיר-
אתה ממשיך ללכת ומגיע לפיצול דרכים: יש לך 2 בחירות:
ללכת שמאלה-
נראה שהדרך הזאת מלאה בצמחייה ופוקימוני עשב חזקים.
ללכת ימינה-
דרך המלאה בעצי ברי ופרחים המשולבים בריח מתקפת הניחוח המתוק.
עומר-
אתה עולך שמאלה ורואה שהדרך מלאה בצמחיית בר- עשבים שוטים,עצי פירות בר[יאנו פירות שלא למאכל לרוב אף רעילים.] וביחד עם כל הצמחייה אתה רואה גם פוקימונים רובם פוקימוני עשב ונורמאל.
יוסי-
זאנגוס שתוקף בריקוד לפתע זוהר באור אדום חזק ובוהק... ולאחר שנייה מ ופיעות מין חקרבות אור מסביבו והוא מסתער במהירות גבוהה על בויזל שתוקף באקדח מים, זאנגוס קופץ מעל אקדח המים בשנייה האחרונה ואז בזמן הנפילה הוא תוקף בחיתוך שמקבל תנופה ומהירות ופוגע בבויזל , בויזל שנפגע קריטית מהתמתקפה משתמש ברגליו כדי לבעוט בזאנגוס ואז קם ושולח עליו במהירות בום על קולי זאנגוס חסר העונים נפגע אך הוא עדיין לא נכנע." זאנגוס הגיעה הזמן לחסל אותו, תקוף בהתקפה מהירה כדי להיתקרב אליו במהירות ואז תחסל אותו בעזרת מתקפת טפרי ריסוק[CRUSH CLAW]". זאנגוס קם מהאדמה ומתחיל לרוץ במהירות גבוהה אל בויזל.
טום-
סקווירטל נשאר במקומו ומכחה לרגע המתאים.. ברגע שסטארלי עומד לפגוע בו הוא קופץ לאויר וממטיר על סטארלי מתקקפת בועות חזקה. סטארליי נפגע והוא נופל על הרצפה.[הוא עדיין יכול להילחם]
ניב-
סנטרנט נראה שמח ובטוח בעצמו אחרי המ שאמרת לו והוא מסתער על האייפום במתקפה מהירה, סנטרנט פוגע באייפום ומפיל אותו ארצה, אייפום שנראה עצבני אחרי התקפה הפיתאומית משיב באגרוף ממוקד.
מתן-
אתה מסתובב ורואה באנירי רגילה מקפצת לה בכייף-
נאור-
אתה לא יודע איפו היא ואיך מגיעים לדרך שמובילה אלייה ..
תמיר-
כמו חתולים עולים אחד על השני ויללאה באלגןXD
~~~~~~~~~~~~~~
"למה יש לך מבט של גועל על הפרצוף?" אומר קורי בזמן שהוא מתקרב אל הביקטה ופותח את הדלת ונכנס לתוך הבקתה, לאחר מספר רגעים הוא יוצא עם ביצה חומה ומביא לך אותה ואז אומר:"1150 $ בבקשה".
אני מסתכל לראות איזה פוקימוני עשב יש שם.Originally posted by Dream Killer@Dec 25 2009, 11:07 AM
עומר-
אתה עולך שמאלה ורואה שהדרך מלאה בצמחיית בר- עשבים שוטים,עצי פירות בר[יאנו פירות שלא למאכל לרוב אף רעילים.] וביחד עם כל הצמחייה אתה רואה גם פוקימונים רובם פוקימוני עשב ונורמאל.
אלך בדרך השמאלית, שם יש סיכוי לצ'ארמנדר שלי להיות יותר אפקטיבי ופרודקטיביOriginally posted by Dream Killer@Dec 25 2009, 11:07 AM
[color=#FAC999]אופיר-
אתה ממשיך ללכת ומגיע לפיצול דרכים: יש לך 2 בחירות:
ללכת שמאלה-
נראה שהדרך הזאת מלאה בצמחייה ופוקימוני עשב חזקים.
ללכת ימינה-
דרך המלאה בעצי ברי ופרחים המשולבים בריח מתקפת הניחוח המתוק.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
בהנחה שיש לי את הסכום הזה,אני מוציא מכיסי את הסכום ונותן לוOriginally posted by Dream Killer@Dec 25 2009, 12:07 PM
תמיר-
כמו חתולים עולים אחד על השני ויללאה באלגןXD
~~~~~~~~~~~~~~
"למה יש לך מבט של גועל על הפרצוף?" אומר קורי בזמן שהוא מתקרב אל הביקטה ופותח את הדלת ונכנס לתוך הבקתה, לאחר מספר רגעים הוא יוצא עם ביצה חומה ומביא לך אותה ואז אומר:"1150 $ בבקשה".[/color]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)