אני רץ לשם ודופק בדלת שוב ושוב עד שהוא יפתח ליOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 08:34 PM
דודי-
זה לא אומר שהוא לא שם.
;~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת לכיוון קבוצת אנשים כשפיתאום אתה שומע רעש של משו נופל מתוך המעבדה.
אני רץ לשם ודופק בדלת שוב ושוב עד שהוא יפתח ליOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 08:34 PM
דודי-
זה לא אומר שהוא לא שם.
;~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת לכיוון קבוצת אנשים כשפיתאום אתה שומע רעש של משו נופל מתוך המעבדה.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני לוקח את הפוקדור ואת הקופסא.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 08:54 PM
מתן-
"בחירה מעולה" אומר הפרופסור ומביאה לך פוכדור וקופסא קטנה.
.
"תודה רבה!"אני אומר לו והולך להסתובב בעיר.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
מגיב להתחלה:
"שנים, שנים חיכיתי ליום הזה, ליום שבו אני אקבל את הפוקימון הראשון שלי." אני אומר לעצמי.
אני הולך בהתרגשות ובמהירות למעבדה של פרופסור ריץ'.
אני פותח את הדלת בזהירות,מכניס את ראשי ומסתכל סביבי מעט.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 09:34 PM
תמיר-
אתה נוקש מס' פעמים ואחרי כמה רגעים נשמע קול :"פתווח".
לאחר מכן אני נכנס בחשש בכל גופי,תר בעיני אחר האדם שאני חושב שהוא הפרופ'
ברכות לעומר שהגיעה ראשון לחוות גידול הפוקימונים ובחר לקבל טאורוסD=
עומר-
"טוב, חכה פה מספר דקות ואני כבר יחזור עם טאורוס" אומר קורי והולך לחלק הפנימי של החווה.
לאחר מספר דקות הוא חוזר ומביאא לך פוכדור.
ניב-
אתה נוקש מספר פעמים על הדלת ולאחר כמה רגעים אתה שומע קול:"פתווחח".
דודי-
אתה רץ אל הדלת ודופק מספר פעמים. לאחר כמה רגעים אתה שומע צעקה עצבנית:"רגע רגע אני כבר פותח"
ובאמת לאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ואתה רואה מולך את פרופסור ריץ'<תמונה שלו בדף הדמויות> שאומר לך :"מה ילד מה אתה רוצה?".
מתן-
אתה מסתובב בעיר ומגיעה לחוות גידול הפוקימונים.
טום
תצטט בפעם הבאה=]
;~~~~~~~~~~
אתה הולך בעיר בכוונה אחת ויחידה למצוא את המעבדה של הפרופסור לאחר מס' דקות אתה מגיעה למרכז העיר ומולך עומר בית גדול יחסית לשאר הבתים ולידו שלט -"מעבדת הפרופסור".
תמיר-
אתה פותח את הדלת בזהירות ולאט, ומכניס את ראשך פנימה, אתה מסתכל סביב ורואה את הפרופסור שאומר:"מה לך ילד תיכנס".
אני פותח את הדלת באיטיות.
"שלום,אני סם ובאתי לפגוש את הפרופסור..."דיברתי לחלל החדר.
"וואו תודה" אומר בהיתלהבות "זה נהדר, תודה!" אומר בהיתלהבות.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 09:50 PM
[color=green]ברכות לעומר שהגיעה ראשון לחוות גידול הפוקימונים ובחר לקבל טאורוסD=
עומר-
"טוב, חכה פה מספר דקות ואני כבר יחזור עם טאורוס" אומר קורי והולך לחלק הפנימי של החווה.
לאחר מספר דקות הוא חוזר ומביאא לך פוכדור.
לאחר מכן אלך משם ואמשיך בדרכי.
אני נכנס לחווה.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 09:50 PM
מתן-
אתה מסתובב בעיר ומגיעה לחוות גידול הפוקימונים.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
אני מתרגש, מסדר את השיער, נושם עמוק, ודופק בדלת.אתה הולך בעיר בכוונה אחת ויחידה למצוא את המעבדה של הפרופסור לאחר מס' דקות אתה מגיעה למרכז העיר ומולך עומר בית גדול יחסית לשאר הבתים ולידו שלט -"מעבדת הפרופסור".
" פוקימון מתחיל " אני אומרOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 09:50 PM
דודי-
אתה רץ אל הדלת ודופק מספר פעמים. לאחר כמה רגעים אתה שומע צעקה עצבנית:"רגע רגע אני כבר פותח"
ובאמת לאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ואתה רואה מולך את פרופסור ריץ'<תמונה שלו בדף הדמויות> שאומר לך :"מה ילד מה אתה רוצה?".
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
עומר-
אתה מודה לו על הטאורוס, וכבר מלתכוון ללכת ופיתאום הוא אומר:"ומה אם קרב פוקימונים אה טום".
מתן-
אתה נכנס לחווה ורואה הרבה מאד טאורוס והרבה מילטנק.
ניב-
תצטט פעם הבאה -_-
~~~~~~~~
אתה פותח את הדלת באיטיות ומביט פנימה.. ורואה את הפרוספור שמסתכל עלייך ואומר:"ילד אולי תכניס את כל הגוף שלך ".
טום-
תצטט את כל ההמשך-כולל את השם=]
~~~~~~~~~~
אתה מסדר את השיער נושם עמוק ו...נוקש על הדלת מספר פעמים :XD: ..
לאחר כמה רגעים נשמע קול:"יבוווא".
דודי-
"איזה" הוא עונה.
אני נכנס למעבדה.טום-
~~~~~~~~~~
אתה מסדר את השיער נושם עמוק ו...נוקש על הדלת מספר פעמים ..
לאחר כמה רגעים נשמע קול:"יבוווא".
"שלום פרופסור", אני אומר בנימוס.
טום-
אתה נכנס למעבדה ואומר:"שלום פרופסור","שלום גם לך מאמן צעירר, אז מה רצונך?" הוא עונה לך.
"שלום,אז אתה הפרופסור המפורסם " אמרתי בחיוךOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 10:23 PM
ניב-
תצטט פעם הבאה -_- ,אופס...
~~~~~~~~
אתה* פותח את הדלת באיטיות ומביט פנימה.. ורואה את הפרוספור שמסתכל עלייך ואומר:"ילד אולי תכניס את כל הגוף שלך ".
"אז, אני מניח שאתה יודע למה אני כאן?"עברתי לדבר ברצינות פתאומית.
כינוי:Sanji
שם במשחק:ריי סמית'
צורת פנייה:נאור
תמונה\תיאור:
אופי:אופטימי;נחמד;מנהיג [כל התכונות של המנהיג];סקרן.
רקע:ריי נולד בעיר ורידאן במחוז קאנטו,אבל הוא הרגיש שאין דברים מעניינים במחוז קנטו.הוא התחיל לחקור על כל המחוזות עד שהגיע למחוז סינו.הוא הבין שזה המחוז המושלם,ולא הפסיק ללמוד על שלוש הפוקימונים האגדיים שגולו במחוז.ריי הוא ילד סקרן והוא תמיד אוהב לעזור,כמו כן ריי מאוד אוהב אתגרים.אביו של ריי יצא לחקור את הפוקימונים האגדיים במחוז סינו ועבר לגור שם כשריי היה קטן,עקב כל האהבה של ריי למחוז .את רוב ילדותו העביר ריי עם אימו.ריי חיכה לגדול וכבר כשהגיע לגיל 15 עשה בלאגן לאימו כדי לנסוע למחוז סינו.
אך אחרי ריב עם אימו הוא נשאר במחוז קאנטו ולא הפסיק לבכות כי הוא הרגיש שאין לו אבא,אבא שלו בסך הכל בא לבקר אותם מידי פעם ,והוא לא הפסיק להצטער על זה שהוא הראה לאביו את אהבתו למחוז סינו,עם הוא לא היה עושה זאת היה לו אבא תומך ואוהב,שאיתו בכל זמן.אך ריי גדל,והבין שעכשיו הוא יוכל להרגיש שאבא שלו הוא חלק גדול מהחיים שלו,כי את המסע שהוא מתכוון לעבור במחוז סינו הוא לא מתכוון לשכוח,והוא מצפה מאביו לעזור לו במסע וכמובן הוא מקווה שהוא ימצא את כל שלישית הפוקימונים האגדיים.
התחלתי:טארטוויג
פוקימונים:
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים,פוקידע,מפת המחוז וציוד בסיסי.
הערות\בקשות: שתהיה לי שותפה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)