באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי, אני אומר ומחייך.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 10:26 PM
טום-
אתה נכנס למעבדה ואומר:"שלום פרופסור","שלום גם לך מאמן צעירר, אז מה רצונך?" הוא עונה לך.![]()
באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי, אני אומר ומחייך.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 10:26 PM
טום-
אתה נכנס למעבדה ואומר:"שלום פרופסור","שלום גם לך מאמן צעירר, אז מה רצונך?" הוא עונה לך.![]()
אכנס דרך הדלתOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 07:48 PM
אופיר-
אתה מתקרב אל הדלת ונוקש עלייה בחוזקה, אחרי כמה רגעים נשמע קול מבפנים:" פתווח".
ואכריז בקול:" שלום פרופסור, זה גרג, באתי לקבל את הפוקימון שלי "
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אני הולך לראות את בעל החווהOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 10:23 PM
מתן-
אתה נכנס לחווה ורואה הרבה מאד טאורוס והרבה מילטנק.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
''שלום, קוראים לי אדוארד ווטר, וכמו ששמת לב אני מאמן חדש.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 13 2009, 08:54 PM
יוסי-
אתה פותח את הדלת בזהירות ונכנס לתוך המעבדה.
ברגע שאתה נכנס אתה רואה את הפרופסור עומד מולך ואומר:"שלום מאמן צעיר מה רצונך?".
אני רוצה לקבל בבקשה את הפוקימון ההתחלתי שלי במסע, אם אפשר.'' אומר ואפנה לפרופסור.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
נאור-היתקבלת רק דבר אחד אני לא מבין למה תה חושב שהפוקמונים האלה האגדיים אני לא רשמתי בשום מקום שהם אגדיים ..D=
תגיב להתחלה.
טום-
"צפויי, את מי תרצה לקבל" עונה הפרופסור.
עומר-
D=
~~~~~
"אממ טדיאורסה,טוב אני אבחר ב-מנצ'לקס" אומר קורי וזורק פוכדור לאוויר שממנו יוצא-מנצ'לקס קטן וחמוד.
ניב-
"כן איזה מהם תרצה" עונה לך הפרופסור.
אופיר-
אתה פולתח את הדלת ונכנס למעבדה לפני מספיק לאמר משו אתה שומע את הפרופסור אומר:" שלום ילדון מה מה רצונך?".
מתן-
אתה מסתובב בחווה ומחפש אחר בעל החווה, אחרי כ2 דקות של חיפושים אתה פוגש בנער החולב מילטנק -.
יוסי-
"אין בעיות את מי תרצה לקבל" אומר הפרופסור.
מה אני אומר להגיד לו XDOriginally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 08:11 AM
מתן-
אתה מסתובב בחווה ומחפש אחר בעל החווה, אחרי כ2 דקות של חיפושים אתה פוגש בנער החולב מילטנק -.
----------------------
"שלום, שמי מתיו"
אני אומר לו. "יש לך פה חווה נחמדה.."
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
מתן-
"שלום נעים להכיר אותך מתיו שמי קורי,וכמו שאתה רואה החווה הזאת בבעלותי. אתה מעוניין בסיור?" עונה לך קורי.
כינוי:Saippuakivikauppias
שם במשחק:תומאס ראסל
צורת פנייה:תומאס
תמונה\תיאור:
אופי:ביישן,פחדן,אסטרטג,חכם,זאב בודד(לא אוהב שותפים,אוהב לפעול לבד),הרפתקן.
רקע:תומאס נולד במחוז סינו,אמו מתה בלידתו ואביו נהרג בתאונת דרכים. תומאס חיפש משפחה, ולמרות שנמצאה לו משפחה אומנת הוא עדיין הרגיש לא שייך. המשפחה האומנת ותומאס חיו בכפר קטן בסינו ובו עוד לא בנו מרכז פוקימונים. בבית הספר הוא למד טוב אבל מצבו החברתי התרערער והוא רב מכות לעיתים קרובות.אבל דבר אחד היה לו מקלט ועזר לו ברגעים קשים-פוקימונים,איתם שיחק בחצר ביתו, תומאס אהב מאוד את פוקימונים ושיחק איתם המון הוא הרגיש שהוא חייב לעזור לפוקימונים כמו שהם עזרו לו,ולכן הוא פתח עסק קטן לעזרה לפוקימונים פצועים כי באיזור לא היה מרכז פוקימונים. העסק הזה הצליח מאוד אבל תומאס לא אהב את הכסף,הוא אהב לעזור לפוקימונים.אהבתו של תומאס לפוקימונים התחילה באותו יום מוזר,בו שני פוקימונים רבו בשמיים ובא פוקימון שלישי להפריד את הקרב,ותומאס הרגיש שהוא חייב לחקור תופעות כמו זו. יום אחד כשטייל תומאס בגן הוא ראה נחש(סוויפר), הוא נבהל מאוד מהנחש והנחש כרך אותו סביבו,תומאס חשב שהנחש עומד לרצוח אותו כשלפתע חבורה של זאנגוס תקפו את הסוויפר והבריחו אותו. תומאס אהב את הזאנגוסים וכל יום הוא הלך איתם לטייל. יום אחד נעלמו הזאנגוסים ותומאס הצטער על כך. מאז הקדיש תומאס את חייו לחקר פוקימונים ולבדיקת מחוז סינו,את ההיסטוריה שלו והכל עליו. הוא החליט שלזכר הזאנגוסים הוא יקח זאנגוס למסעו.
פוקימון התחלתי:זאנגוס
פוקימונים:
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים,פוקידע,מפת המחוז וציוד בסיסי.
הערות\בקשות:
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
מור-
אני אפילו לא יקרה כי לאא הישתמש בקוד - תתקן.
"כן, בשמחה"אני אומר לו.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 09:12 AM
מתן-
"שלום נעים להכיר אותך מתיו שמי קורי,וכמו שאתה רואה החווה הזאת בבעלותי. אתה מעוניין בסיור?" עונה לך קורי.
תגיד אפשר ללמד אותם לבד מתקפות? X:Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 08:11 AM
עומר-
D=
~~~~~
"אממ טדיאורסה,טוב אני אבחר ב-מנצ'לקס" אומר קורי וזורק פוכדור לאוויר שממנו יוצא-מנצ'לקס קטן וחמוד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב טאדיורסה תתחיל בלחמוד ואז שריטה!"
מתן-
"טוב בוא אחרי כדי שנוכל לצאת אל החלק החיצוני של החווה." קורי אומר ומתחיל ללכת.
מור-
משו ברקע לא מסתדר למשל אם הוא בן 15 איך הוא פתח עסק קטן לעזרה לפוקימונים. וגם מרכז פוקימונים יש בכל מקום.ויש כמה מקומות כאלה בנוסף לכך איפו הרקע מתקשר לרקע+לעלילת המשחק?
עומק-
תלוי איזה..
~~~~~~~
טדיאורסה תוקף את מנצ'לקס במתקפות חמידה, ופוגע בו. מנצ'לקס תוקף במטרונום ומשגר על טדיאורסה קרן קרח אימתנית טדיאורסמה מנסה לחמוק אך הקרן פוגעת בו חלקית<יד ימין שלו קפואה> טדיאורסה מתקרב למנצ'לקס ותוקף אותו בשריטות בעזרת היד שמאל, מנצ'לקס מצליח לחמוק ותוקף בהיתקלות.
היום בני 15 יכולים לפתוח עסק..Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 09:32 AM
מור-
משו ברקע לא מסתדר למשל אם הוא בן 15 איך הוא פתח עסק קטן לעזרה לפוקימונים. וגם מרכז פוקימונים יש בכל מקום.ויש כמה מקומות כאלה בנוסף לכך איפו הרקע מתקשר לרקע+לעלילת המשחק?
חוצמזה זה לא משהו ענק, זה כמו שילדים קטנים פותחים עסק למכירת לימונדה..
מרכז פוקימונים יש בדרך כלל בערים הגדולות. תומאס חי בכפר קטן, שם עוד לא בנו מרכז.
בעצם אני אערוך ואוסיף את השורה הזו כעת.
והרקע מתקשר בעצם כי המשחק הזה ממה שהבנתי חוקר את העבר של סינו,ותומאס כמו שציינתי ברקע רוצה מאוד לחקור את ההיסטוריה של סינו.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אני הולך אחריו לחלק החיצוני של החווה.Originally posted by Hitsugaya Toshirou@Dec 14 2009, 09:32 AM
מתן-
"טוב בוא אחרי כדי שנוכל לצאת אל החלק החיצוני של החווה." קורי אומר ומתחיל ללכת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)