מה הדעה שלכם?
אני ימין קיצוני !
שמאול
היסטרית ערבים היו פה לפני 200 שנה לא אנחנו (ואל תגעו לי תשכל שהינו פה בתקופת התנ"ך איש לא יודע איזה תוקפה זאת במדויק בהיסטוריה המוכרת היום...) לכן אני מאמין יש להקיים 2 מדנית ל2 עמים ישראל ופלסטיני
ומשהיו יסבר לי מה זה שמואל קיצוני
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
מרכז
לא זה סתם כי הוא שונא אותך ;)מזה הסקרים המפגרים האלה?
ועוד יונתן אומר שאני מספיםן!!!
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אני לא מביןOriginally posted by Gaara@Nov 30 2007, 06:14 PM
מרכז אבל עם דעות שמאלניות X:
שצריך לוותר על דברים וכ'ו
כאילו מה ניתן שטחים יוכלו לירות עלינו מקרוב יותר ואז יגיעו למרכז וזה סתם סיכון S:
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
מרכז. לא שונה אפחד ... אוהבים את הדוסים ואוהב את הערבים .. אין לי ולא יהיה לי שום דבר נגד אפחד ..
כל מה שקורה בינינו לבין הערבים .. [זאת מלחמת אחים] !!
אולי אנחנו העם של ה' אבל כל העונים בנים שלו .. בתכלס כולם מכבדים את ה'
אצל הערבים זה אללה [אלוהים] אבל בערבית ..
היהודים והערבים ברים כמו ילדים קטנים .. לפי דעתי אנחנו צריכים לחיות בכלל ביחד כולם ..
זה מה שקורה שאנשים מדברים בלי לדעת...Originally posted by EreZ =]@Nov 30 2007, 08:15 PM
אני לא מבין
כאילו מה ניתן שטחים יוכלו לירות עלינו מקרוב יותר ואז יגיעו למרכז וזה סתם סיכון S:
מה הם אדם כמו ליברמן הוא אומר להחליף שטחים הם הפלסטינים (שטח ישראלי בתמורה לפלסטני) וכחכה ליוצר מצב שהם בצד אחד ואנחנו בצד אחד לנם יהיה קשה ליראות לנו יהיה קל להגן ולחסום כניסה
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
מרכז עם קצת שמאל
לא בעד לתת שטחים לאויבים אלא אם כן זה יוביל לשלום...
לא כמו עם עזה...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)