Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    חשבתי לעצמי מהו דירוג פוקימונים אז הנה הדירוג שלי.אני רוצה שתגיבו ותביעו את דעתכם על דירוג זה.

1)ארסיוס-שליט ויוצר הפוקימונים(סרט 12)הוראה איך הוא קצת יצא מדעתו והרס כל דבר ניסה להשמיד את היקום אך בסוף הוא תיקן הכל על ידי הjewl of life
    2)ראיקואזה-שולט הטבע והאיזון(לא נזכר לי באיזה סרט הופיע.זה היה מול דיאוקסיס.דיאוקסיס הובס)
    3)דיאוקסיס-וירוס חללי עוצמתי.נשלח בחזרה לחלל בקרב מול ראיקואזה(יש לו גם יכולת שינוי:התקפה מהירות והגנה)
    4)דיאלגה ופאלקיה-שולטי המרחב והזמן(סרט 12)
    5)גירטינה-שולט החשכה והעבדון.חיי במימד אחר לעולם שלנו,המימד שלו קשור לשנו אז הוא חושב לעבור לשלנו(סרט 12)
    6)מיו-פוקימון על חושי מסתורי חזק במיוחד
    7)מיוטו-שיבוטו של מיו משולב בכח אינטליגנציה רבה,אך בשיבוטים תמיד יש פגם.אך הוא הראה ממששאין בו פגם בסרט 1
    8)גראודון וקיוגר-שולטי המים(קיוגר)והאש והאדמה(קיוגר)
    9)הו-או ולוג'יה-פוקימונים עוצמתיים אש(הו-או) ואופל(לוג'יה)
    10)סלבי-פוקימון היודע ליסוע בזמן וליצור דברים ענקיים לעומת גודלו הקטן(הוראה בסרט 3)
    11)מולטרס,ארטיקונו וזפדוס-שלושת היסודות(חשמל-זפדוס,אש-מולטרס,קרח(וגם מים)ארטיקונו)יש להם הר שהם חיים בו והם כולם באותה עוצמה.הם נראו המון פעמים בסדרה(יחסית לשאר החזקים)
    12)ריקו,האנטי וסויקון-עוזריהם הכלבים של הו-או. ששולטים עוד פעם באש-האנטי במים-סויקון ובחשמל-ריקו.סויקון קיבל כבוד ונוצר מבן אדם שמת(סויקון הופיע בסרט ה-3 ריקו הופיע באיזשהו סרט..אממממ אם הנסיכה שנלחמה מול ברוק...אני לא זוכר באיזה סרט. וריקו הופיע בסדרה)
    13)לטיאוס-אחיה של לטיאס.פוקימון על חושי בעל אינטליגנצייה גבוהה.בניגוד ללטיאס הוא לא יכול להיות בן אדם ולדבר דרך טלפטיה אך הוא יותר חזק ממנה.
    14)לטיאס-אחותו של לטיאוס,כשהיא מופיע יש אור בשמיים היא פוקימון בעל אינטליגנצייה ענקית,יכולה לדבר בפטלפטיה ויכולה להיות בן אדם.(אש די אהב אותה לפני שראה שהיא פוקימון(בן אדם ופוקימון+אהבה=X)
    15)ג'יראצ'י-פוקימון שמופיע פעם בערך 1000 שנה נגלה לעיני מקס...הם נהיו חברים אבל בסוף הוא חזר לתרדמת שלו.ג'יראצ'י הוא פוקימון עוצמתי וחזק אין מה להגיד.יכול לעבור בזמן כמו סלבי.
    16)רג'יגאס-שליט הרג'ים פוקימון חזק שניתן למצוא בפירמידה מיוחדת.נגלה רק אם הביסו את כל הרג'ים
    17)רג'ירוק,רג'יאיס,רג'יסטיל-פוקימונים בלי אינטליגנציה(בלי מוח).פועלים מפקודות של מנהלם(רג'יגאס) אך הם חזקים.רג'ירוק-שולט באבן ובאדמה,רג'יאיס-שולט בקרח ורג'יסטיל-שולט בפלדה.
    (18-דארקארי-אני חושב שהם רומזים על משהוא פה:דארק-חושך ארי-כלום אבל אני חושב שהם התכוונו ל-ראי-גן עדן.רק בשביל שהשם יצא מתאים הם קראו לו כך.אני חושב כך כי הפוקימון הזה שוטל סיוטים לאנשים,והם גם סובלים מזה מאד.הוא חזק ושולט בחושך ובאפלה.דארק ראי-גן עדן שחור נרמז שהוא לא ידידותי במיוחד.
    19)האטרן-פוקימון אחד מ- הכי כבדים במשקל(אחרי גירטינה)הופיע בסרט ה-12 כשהקיסר מחזיק בו.לא עשה המון דברים אך הוא פוקימון עוצמתי.
    20)אחרון....חשבתי על זה המון....שימן או אוקסי מספריט ואזלף...אחרי המון חשיבה לקחתי את שיימן
    אז הנה זה-שיימן-פוקימון הפרח.פוקימון רגיששש וחמוד במיוחד.הוא עודף מתקפות קטלניות בשנייה.אך הוא לא כל כך חזק.זה מה שמנע ממני לבחור באזלף אוקסי ומספריט
    __________________________________________________ ____________________
    הפוקימון הכי חשוב למאי:מנפי.זה כל כך ברור במשך העונות היא התחברה ממש עם מנפי הוא היה הכי חשוב למאי אבל לא הכי אהוב.בליזיקן היה יותר אהוב כי אהבה אותו שהיה קומבסקין וטורצ'יק כמה הם עברו ביחד.אבל מנפי היה הכי חשוב.

תגובות:ביקורתיות לעניין,ולא על הסידור הנורא שלי

בבקשה להגיב!
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

2. משתמש מנוסה
    רעיון נחמד לעשות כזה דבר..
    אם אני לא טועה אז מיו אבי כל הפוקימונים
    לא ארכסיוס..
    האאא ולוגיה לא שולט באופל!!
    על פי הסרט השני הוא בכלל חי במים! לא?

3. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    יש לך טעויות ב12 - אנטיי הופיע בסרט השלישי לא סויקון,וראיקו הופיע בסדרה בספיישל מיוחד ולא באף סרט,ולוגיה היא לא מסוג אופל.

4. מורחקים
    לא הבנתי מה שרצית להעביר לנו פה...
    אבל אני יכול להגיד שיש לך המון טעויות
    קודם כל, אומרים ראיקו, לא ריקו
    לוגיה הוא על חושי ומים
    כל האריות הם מפוקימונים שמתו, לא רק סויקון
    ועוד ועוד

5. משתמש מנוסה
    שם: נתניה
    מיו יותר חזק ממיוטו?! השתגעתה? וגם גירטינה יותר חזק מפלקיה ודיאלגה (כשהוא נלחם איתם אחד מול אחד) עובדה בסרט עם גירטינה ושיימין גירטינה הביס את דיאלגה בלי בקושי מאמץ (ועובדה שדיאלגה ניסה כל הזמן לברוח מימנו) וגם גירטינה הצליח להתמודד הכי הרבה זמן עם ארקיוס.
    platinium code:2493 1541 5363

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    האונדום מספר 1.

B)
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. משתמש מנוסה
    אלקיד, אלקטרובאז ואלקטיוויר הכי טובים!
    פוקימוני חשמל זה הכי טוב שיש

8. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    טעויות:נכון טעיתי מסוג האופל.ראיקו והאנטי.ונזכרתי איפו ראיתי את האנטי mollyVSbrocke ...אך האם מיוטו היה יכול לנצח את דיאוקסיס שהוא בערך משהוא בלתי ידוע...מיו גם.לסינטיה יש את ריקואזה,וריקואזה עצר את גראודון ואת קיוגר.וארסיוס הוא אבי הפוקימונים,והוא הכי חזק.מיוטו זה שיבוט אך שיבוט חזק.עד אז הפוקדקס לא היה מעודכן..מאז נוספו פוקימונים מתי בערך יצא הסרט הראשון??1998 לא?ראיקו האנטי נוצרו מפוקימונים שמתו.נכון.סויקון הופיע בסרט ה-4 ביחד עם סלבי.כשהציל את סלבי משליטת צוות רוקת.סויקון נוצר מבן אדם שמת וקיבל את רוב הכבוד מהו-או.אז הנה אני מסביר.
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •